تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 63 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 624

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات اپتيكال درايوها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

سلام

من از وقتی مادربردم رو عوض کردم(p4p800x به p5k/epu) سی دی رامم دچار مشکل شده یعنی کندتر شده سرعت خوندنش یا کپی اطلاعات سی دی به هارد کم شده موقع کار هم اولش یه صدای تیک ازش میاد مدلش هم asus s400/a مشکل از کجاست و راه حل چیه؟ توضیح دیگه ای هم خواستید بگید.(کابلشو تازه عوض کردم و مطمئن هستم سالمه)

لطفا یه راهنمایی کامل بکنید

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان ‏dvd rom‎\cd rw‏ من وقتي ديسكي رو تو اون ميذارم اولش يه tittle discميبرسه بعد ميخواد ديسك رو فرمت كنه يه بار ok‏ زدم يه سي ديmp3 رو فرمت كرد_ ديكه اون سي دي توسط كامبيوتر خونده نمي شه (بنجره خالي باز ميكنه) ولي روي دستكاه سي دي خونه كار مي كنه حالا من جيكار كنم برا سي دي رايترم و اطلاعات اون سي دي رو جطور بازيابي كنم?

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

dvd rw من بعضی dvd ها رو نمی خونه dvd ها سالم هستند خط و خشی ندارند
    مشکل از کجاست ؟ یعنی ضعیف شده ؟ تعمیر میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

14 يك مشكل خيلي عجيب!!!؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من با يك مشكل بسيار عجيب برخورد كردم......!!!لطفا هرچه سريعتر به دادم برسيد......
    من در حال حاضر 3 cd rom ASUS 40x دارم كه يكي از اونها بردش سوخته.....و يكي كاملا سالم و ديگري اپتيكال اون ضعيف شده بود
    من ديشب اومدم و اوپتيكال رو از روي سي دي رام سوخته باز كردم و روي اوني كه اپتيكالش ضعيف شده بود انداختم وقتي كه به سيستم وصل كردم ديدم كه سيستم cd rom رو ميشناسه اما cd رو نميخونه و پيغام please insert the disk..... رو ميده!!!!
    بعد كابلي كه به اپتيك وصل ميشه رو با دقت وارسي كردم اما مشكلي نداشت(از نظر قعطي اتصالات و كابل!!)
    بعد اپتيكي كه ضعيف بود (اما كار ميكرد ) رو جايگزين كردم و باز هم همان پيغام......
    رفتم سراغ cdrom كه كاملا سالم بود و اونو بازش كردم و با دقت عمل كردشو نگاه كردم و ديدم كه اپتيك اين روشن و خاموش ميشه اما اون دوتا قبلي اصلا نوري ندارن!!!!
    با دقت فراوان كابل مربوط به اپتيك رو جدا كرده و اپتيك سالم رو جايگزين كردم....ولي باز هم پيغام please insert the disk.......اپتيكال سي دي رام سالم رو روي سي دي رام سالم انداختم و با كمال تعجبباز هم همون پيغام ظاهر شد....!!!!!
    اپتيكال دو سي دي رام قبلي رو روي سي دي رامي كه سالم بود انداختم اما باز هم همون پيغام......
    دارم ديونه ميشم!!!
    آخه چرا اينجوري شده؟؟؟الان من موندم و 3 اپتيكال و 3 cdrom كه.....اوني كه سالم هم بود ......
    اصلا مثل اينكه كابل اپتيك رو جدا كني و بعد سر جاش قرار بدي ديگه كار نمي كنه..!!!!
    من قبلا اين كارو كرده بودم اما براي NEC و مشكلي به وجود نيومده بود اونم به اين شكل!!!!

لطفا سريعتر كمكم كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سی دی رایتر من سالم بود حتی یک ماه پیش باهاش 15 تا سی دی رایت کردم و هاردم را خونه تکونی کردم.

اما یه مرتبه نمیدونم چش شده هیچ سی دی را شناسائی نمیکنه یعنی میشه باهاش سی دی ها را خوند ولی رایت نمیکنه و وقتی میخوایم رایت کنیم درش باز میشه و اخطار میده که یه سی دی خالی بزارید توی درایور ، با هر سی دی هم که امتحان میکنم این مشکل را داره.

رایتر هم ایسوز 52 ایکس هست.
    ویندوزم را هم چند بار عوض کردم ولی درست نشده.
    میشه منو راهنمائی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من با يك مشكل بسيار عجيب برخورد كردم......!!!لطفا هرچه سريعتر به دادم برسيد......
    من در حال حاضر 3 cd rom ASUS 40x دارم كه يكي از اونها بردش سوخته.....و يكي كاملا سالم و ديگري اپتيكال اون ضعيف شده بود
    من ديشب اومدم و اوپتيكال رو از روي سي دي رام سوخته باز كردم و روي اوني كه اپتيكالش ضعيف شده بود انداختم وقتي كه به سيستم وصل كردم ديدم كه سيستم cd rom رو ميشناسه اما cd رو نميخونه و پيغام please insert the disk..... رو ميده!!!!
    بعد كابلي كه به اپتيك وصل ميشه رو با دقت وارسي كردم اما مشكلي نداشت(از نظر قعطي اتصالات و كابل!!)
    بعد اپتيكي كه ضعيف بود (اما كار ميكرد ) رو جايگزين كردم و باز هم همان پيغام......
    رفتم سراغ cdrom كه كاملا سالم بود و اونو بازش كردم و با دقت عمل كردشو نگاه كردم و ديدم كه اپتيك اين روشن و خاموش ميشه اما اون دوتا قبلي اصلا نوري ندارن!!!!
    با دقت فراوان كابل مربوط به اپتيك رو جدا كرده و اپتيك سالم رو جايگزين كردم....ولي باز هم پيغام please insert the disk.......اپتيكال سي دي رام سالم رو روي سي دي رام سالم انداختم و با كمال تعجبباز هم همون پيغام ظاهر شد....!!!!!
    اپتيكال دو سي دي رام قبلي رو روي سي دي رامي كه سالم بود انداختم اما باز هم همون پيغام......
    دارم ديونه ميشم!!!
    آخه چرا اينجوري شده؟؟؟الان من موندم و 3 اپتيكال و 3 cdrom كه.....اوني كه سالم هم بود ......
    اصلا مثل اينكه كابل اپتيك رو جدا كني و بعد سر جاش قرار بدي ديگه كار نمي كنه..!!!!
    من قبلا اين كارو كرده بودم اما براي NEC و مشكلي به وجود نيومده بود اونم به اين شكل!!!!

لطفا سريعتر كمكم كنيد
    اتفاقا ، من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gangster_Benington's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    VAGABOND

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه مشکل با Burn یه دی وی دی دو لایه (DVD 9 یا DVD+R DL) دارم
    درایو من Sony DRU-840A هست،و با برنامه نرو رایت می کنم.دی وی دی که ایندفعه استفاده کرده بودم HP بود و 5000 تومان پولشو دادم و فکر می کردم بهترین باشه..با سرعت 2.4 رایت کردم.اولین باری بود که با درایوم 9 رایت می کردم،که همین بار اول وسط کار ارور داد و سی دی من سوخت.اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

5

اتفاقا ، من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
    كسي نيست كه جواب ما دونفر رو بده؟؟؟؟
    لطفا اگه ميشه سريعتر آخه مشكل حياتي...اورژانسي.....فوري......

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام

من از وقتی مادربردم رو عوض کردم(p4p800x به p5k/epu) سی دی رامم دچار مشکل شده یعنی کندتر شده سرعت خوندنش یا کپی اطلاعات سی دی به هارد کم شده موقع کار هم اولش یه صدای تیک ازش میاد مدلش هم asus s400/a مشکل از کجاست و راه حل چیه؟ توضیح دیگه ای هم خواستید بگید.(کابلشو تازه عوض کردم و مطمئن هستم سالمه)

لطفا یه راهنمایی کامل بکنید

با تشکر

یه راهنمایی
    دیگه از سیدی رامت استفاده نکن
    یه دی وی دی رایتر ساتا بخر قال قضیه را بکن

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام دوستان ‏dvd rom‎\cd rw‏ من وقتي ديسكي رو تو اون ميذارم اولش يه tittle discميبرسه بعد ميخواد ديسك رو فرمت كنه يه بار ok‏ زدم يه سي ديmp3 رو فرمت كرد_ ديكه اون سي دي توسط كامبيوتر خونده نمي شه (بنجره خالي باز ميكنه) ولي روي دستكاه سي دي خونه كار مي كنه حالا من جيكار كنم برا سي دي رايترم و اطلاعات اون سي دي رو جطور بازيابي كنم?
    ببین من ناقص العقل نگرفتم منظور دقیقت چیه میشه واضح تر بگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •