آره دقیقا مال من هم اینطوره
اما فکر کنم کسی نیست که اینجا کمک کنه![]()
آره دقیقا مال من هم اینطوره
اما فکر کنم کسی نیست که اینجا کمک کنه![]()
سلام من یه رم 4 گیگ میکرو اس دی دارم که وقتی تو گوشیم که ان 85 نوکیا هستش میزارم مشکلی نداره ولی وقتی میزارم تو رم ریدر سیستم هنگ میکنه و سعی کردم که با برنامه های مختلف فرمتش کنم اما متاسفانه فورا سیستم هنگ میکنه و با گوشی هم که میخوام فرمتش کنم حدود نیم ساعت زمان میبره تا فرمت بشه لطفا منو برای برطرف کردن این مشکل راهنمایی کنید
با سلام به اساتید عزیز
من یک Memory Stick Pro Duo 4G سونی دارم که برای دوربین دیجیتالم است
چند روز پیش وقتی داشتم عکسهای دوربین رو می دیدم مموری قاط زد و گفت که نمی تونه فرمتش کنه!
با ویندوز 7 هم هر کاری کردم فرمت نشد (هر راهی توی فرومها گفته بودند انجام دادم) ویندوز مموری رو می شناسه و می گه باید فرمت بشه ولی تا می گی فرمت کن ارور می ده!
اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون می شم کلی فیلم و عکس داخل مموری دارم
لطفا کمک کنید.
با تشکر
سلام دوستان
من یه رم 8 گیگ SD دارم که گوشش شکسته ولی تو دوربین خودم و رم ریدر جواب میده ولی
تو دوربینها ی دیگه که میزنم اصلآ نمیشناسه کسی میدونه آیا میشه قاب یا پوسته رویی این رم ها رو عوض کرد ؟
![]()
با اين برنامه ببينيد فرمت ميشه
Flash Memory Toolkit Pro 1.22 full
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیدونه شکستگی رو میشه درست کرد یا نه![]()
سلام من یه فلش 16GB kingmax دارم وقتی می خوام فرمتش کنم ویندوز error : windows was unable to complete the format میده
نمی دونم چی کار کنم ؟
به فروشگاهی که خریدم زنگ زدم گفت بیارش ببینمش البته گارانتی lifetime داره آواژنگ خواهشا سریع جواب بدید .
سلام دوستان
من یک مموری گوشی m2 دارام که گوشیم دیگه اوو نمیشناسه وپیغام memory corrupted میده
کامپیوتر هم به همین شکلplease insert disk drive میده
چاره کار چیه؟
با سلام من فلش 8گیگ میکرو اس دی دارم که یک دفعه شناسایی نمی شود و تا داخل سیستم می گذارم میخواد فرمت کنه و فرمت هم میکنم شناسایی نمیشه چون اطلاعات روش دارم میخوام اونهارو برگردونم . خواهش میکنم کمکم کنید . با سپاس
دروود بر شما .... عزيز من يك فلش مموري مدل.. sony vaio 16 گيگ دارم هر كاري ميكنم فايل ها در فلش ذخيره نميشه ...مثلا تا 2 گيگ فايل ذخيره ميشه ولي وقتي فلش را در ميارم و دوباره وارد ميكنم ذخيره نميشه چند بار فرمت هم انجام دادم باز ذخيره نشد ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد با تشكر دوست عزيز..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)