مر حله 9 این بازی چطور باید رد کرد
مر حله 9 این بازی چطور باید رد کرد
سلام خدمت دوستان عزیز .وقتی دانلود تمام شد باید فقط از زیپ خارجش کنم و بعد نصب؟ نیاز به کار دیگه ای نیست؟
آقا الان من بازی رو گرفتم و دارم نصب میکنم!
دوستم دانلود کرد بالاخره!
توی هیچکدوم از مغازه ها نبود!
مرحله 9 کدوم است یک توضیح بده چیا میبینی و یا یک عکسی چیزی بگذار ؟؟؟
فکر کنم مرحله ای که میدان های قرمز رنگ وجود داره و وقتی به داخلشون می ری منفجر می شی در اون مرحله باید اول 3 تا هدف را نابود کنی که برای این کار از رادار ردیاب باید استفاده کنی ( همونی که وسط صفحه مانیتور دیده می گردد ) باید دور خودت بچرخی تا ببینی در کدام جهت اون دایره دارای خط های سبز رنگ است وقتی با هدف نزدیک شدی چند خط سبز رنگ به اون نقطه وسط مانیتور اضافه می گردد که تشخیص می دی که در نزدیکی است بعد اینکه این سه تا را نابود کردی باید دنبال یک هدف بگردی که اسمش را نوشته در سمت راست صفحه در اینجا چون به شما زمان می دهد دیگر هدف ها را حداقل امکان نابود نکن و فقط دنبال هدفی بگرد که اون اسم را دارد البته یدا کردن اون هدف یکمی گیج کنند است چون باید اون اهداف نامرتبط را نیز نابود کنی تا از مسیرشون بتونی رد بشوی البته می تونی با مانو دادن نیز رد کنی ولی مواظب باش به مکان های قرمز رنگ وارد نشو
من گفتم دیگه نمی شود بیرون به این زودی پیدا کرد بهترین روش دانلود بود![]()
آقا بالاخره این بازی تو مغازه ها اومد یا نه؟![]()
این بازی اومده اصلا یا سر کاریه هر چی بازی فروش بود گشتیم بدون اینکه چیزی عاید مون شه!!
این بازی ریلیز شده مطمئن باشید چون من از صبح دارم بازی می کنم ولی مغازه ها حالا حالا ها نمی تونید پیدا کنید چون هنوز تعطیلات عید است![]()
من که از مغازه خریدم
بازیه بدی نیست!!!
ولی دوربینش خیلی گیره!!!اصلا نمیشه بازی کرد!!!
من هم با موس و کیبرد و هم با Flight Joystick بازی کردم ولی دوربینش خیلی مسخره هستش
اصلا نمیشه بازی کرد
دوربینش چه طوری هست ؟؟؟؟ من که چیزی ندیدم شاید مثل gta iv برای بعضی ها مشکل داشته باشه برای من که همه چی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)