سلام دوست عزیز حقیقتش من Asp.net بلد نیستم وگرنه تو عنوان تاپیک میگذاشتم.
شما بگو میخوای چیکار کنی کلاً اون جاهایی که راهنمایی میخوای بگو تا کمکت کنیم.کسی از اینجا بدون کمک بیرون نمیره ان شاالله.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز حقیقتش من Asp.net بلد نیستم وگرنه تو عنوان تاپیک میگذاشتم.
شما بگو میخوای چیکار کنی کلاً اون جاهایی که راهنمایی میخوای بگو تا کمکت کنیم.کسی از اینجا بدون کمک بیرون نمیره ان شاالله.
موفق باشید.
سلام
پروژه سيستم امتحان آنلاين مثل همون امتحانات بين الملليه كه توي بعضي موسسات گرفته ميشه.
- هر كاربري بايد لاگين كنه
- يك تايم مشخص داشته باشه كه بعد از اون ديگه اجازه جوابگويي نداشته باشه و با نزديك شدن به پايان زمان به كاربر اخطار بده.
- در هرصفحه يك سوال به همراه گزينه هاش نشون داده بشه (البته پاسخ سوالات استاتيك هست يعني يك جواب واحد وجود داره و نه مثلا چند گزينه صحيح)
- امكان حركت به جلو و عقب داشته باشه
- و در آخر زدن submit براي تصحيح و اعلام نمره
اين قسمتهايي كه فكر ميكنم پروژه بايد داشته باشه.فعلا و همين اول كاري تو طراحي جدولها مشكل دارم نميدونم چند تا جدول بذارم.بعدش همان طور كه گفتم دنبال يه پروژه نمونه ميگردم تا ازش الگو بگيرم .مثلايه نمونه براي طراحي هر صفحه.
ممنون
Last edited by m-a-88; 04-07-2009 at 15:00.
سلام.
1.خوب لاگینش چون میخوای از طریق اینترنت باشه امنیتش خیلی بالاست.خوبه.
2.شما در اصل میخواین چی کار کنین؟اینجا هم که مشکلی نیست.
3.اینجا هم مشکلی نیست ولی متوجه نشدم چون نمیدونم میخوای چی بنویسی.انگار شبیه به فروم میمونه.یا تست کنکور.
4.مشکلی نیست.
5.اینم مشکلی نیست.
حالا شما بگید با چه زبانی میخواید بنویسید(منظورم Asp نیست).
شما شروع کنید.هرکجا مشکلی بود مطرح کنید.
خوب یه جدول برای ورود کاربران میسازی و یک جدول هم برای سوالات.
موفق باشید.
سلامخوب یه جدول برای ورود کاربران میسازی و یک جدول هم برای سوالات.
مرسي از پاسخت. راستش فكر ميكنم بيشتر از دو تا جدول احتياج داره.يه جدول براي سوالات و يه جدول براي پاسخ سوالات و همون طور كه شما گفتي يك جدول هم براي كاربران.
به هر حال كم كم ميرم جلو تا بعد ايشالا از كمك شما استفاده كنم.
راستي شما سايتي كه توش بشه پروژه هاي ساده از asp \ asp.net كه با #c نوشته شده باشن ، پيدا كرد ميشناسي ؟
سلام ان شاالله اگه باشم حتماً کمکت میکنم.
سایت معروف CodeProject.com که باید عضو شی بعد هر پروژه ای که خواستی سرچ کن فقط.راستي شما سايتي كه توش بشه پروژه هاي ساده از asp \ asp.net كه با #c نوشته شده باشن ، پيدا كرد ميشناسي ؟
موفق باشید و سربلند.
سلام علی آقا. راستش من از این برنامه هیچی نفهمیدم اگر زحمتی نیست اگه بتونی یه برنامه ی ساده (البته برای شما نه من) بنویسی که من بتونم عدد بین 0 تا 255 بفرستم و بگیرم خیلی ممنونت می شم آخه باید پروژه تحویل بدم اونم با میکرو avr و usb . آقا دمت گرم اگر کمکم کنی که خیلی عالی می شه اگرم نشد بازم ممنونتم
Last edited by ma-bah; 05-07-2009 at 19:11.
سلام.
متاسفانه باید بگم که این برنامه کار من نیست! دوستانی که معمولاً اینجا سر میزنن میدونن که اگه برنامه کار من باشه هم من میگم که کار منه هم برنامه فارسیه تا اگه کسی از دوستان توضیح خواست در خدمت باشم.
یک راهنمای کامل انگلیسی هم همراه فایل بود اونو مطالعه کنید.
اینم لینک منبعش:
تا جایی که من از این پروژه فهمیدم این میتونه یه داده به پورت usb ارسال کنه که داده وارد شده رو تبدیل به بایت میکنه و بعد میفرسته.بعد منتظر دریافت اطلاعات از usb میمونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون به usb ممکنه هر سخت افزاری متصل باشه.شما باید داده ورودی رو خودتون وارد کنید.
موفق باشید.
سلام به همگی .آقا یه برنامه tcp / ip با vb می خواستم هم برنامه client و هم برنامه server . به این گونه باشه که تحت شبکه به برنامه IP و PORT رو بدم باهاش یه پیامی رو بفرستم و تو کامپیوتر دیگه که ادرس IP اون رو دادم اون پیام رو بگیرم . یه برنامه ساده نیاز دارم همون طور که قبلا گفتم من تازه کارم و هنوز هیچی یاد نگرفته همه ازم پروژه می خواند ممنون
سلام دوست عزیز لطفاً اول جستجو کنین.
این پروژه قبلاً گذاشته شده:
کار با :Soket,Client,Server
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عنوان اين تاپيك رو ديدم كلي خنديدم.چند روز پيش به خودم قول داده بودم تو اين فروم ديگه پست ندم و فقط بازديد كننده باشم ولي حيفم اومد اينجا چيزي نگم.تاپيك اول اين انجمن اينه كه در خواست پروژه ممنوع.اونوقت يه تاپيك 20 صفحه اي واسه درخواست پروژه درست كردن.جالبه به خدا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)