تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 41 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 407

نام تاپيک: Race Driver: Grid

آخر فروم باز bagher_mo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

دستت درد نکنه حالا شما خودت سیستمت چطوریاست؟؟؟
    سرت درد نکنه

core2 1.8
    GeForce 8800 GTX - 320 Mb
    2Ram ddr2 1Gb

رو سیستم من همیچیش تهش به غیر از V-Synce نرمه ( البته تو XP تو ویستا خیلی کنده ! )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان .
    بالاخره این بازی به دست منم رسید .
    واقعا گرافیکش عالیه .
    گیم پلی هم خوبه . اونقدری که دوستان میگن بد نیست .
    ولی در کل راحت میتونه با این بازی Ea رو از قسمت Nfs زمین بزنه !
    بازي خفنيه
    در مورد NFS هم بايد بگم شركت EA با اخرين شمارش يعني
    PRO STREET خودش خودش رو زمين زد و ديگه احتياجي نيست كه اين كار رو كمپاني ديگه انجام بده

اين قدر ضعيف بود كه جدا از امتياز هاي كمي كه گرفت
    تو جوايز بازي سال 2007 كانديد بدترين بازي هم تو سبك DRIVING و هم تو شاخه
    THW WORST GAME OF THE YEAR
    كانديد شده بود

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

به نظر من لذت واقعي انجام اين بازي و بازي هايي از اين دست
    فقط و فقط در كننسول هايي مثله ps3 و xbox360 مشخص ميشه

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من لذت واقعي انجام اين بازي و بازي هايي از اين دست
    فقط و فقط در كننسول هايي مثله ps3 و xbox360 مشخص ميشه

موفق باشيد
    برعكس دوست عزيز لذت چنين بازيهاي در PC معلوم ميشه كه يك گرافيك خفن داشته باشي و تنظيمات رو تا آخر بالا ببري همچنين هيچ خالقي از مخلوق برتر نيست بازيهاي PS3 و XBOX360 توسط رايانه و با گرافيكهاي قوي برنامه نويسي و ساخته ميشن PC هميشه صدر نشين است و خواهد بود اگر اينطور بود بازي MASS EFFECT كه براي نسخه هاي كنسولي 8.5 گرفته بود و زماني كه ميخواست براي PC عرضه بشه ميگفتن كمتر از 8 مياره ولي پوز همه رو زمين زد و امتياز 9 رو آورد.
    بازي هاي Racing كيفش اينه كه با كيبورد بازي كني كه به نظر من خيلي هم راحته يك جسم بزرگ و راحت(كيبورد)زير دستت هستش با دكمه هاي جهت نما ميتوني بهترين رانندگي رو بكني همچنين كيفيت بازي هاي PC متغير هستش يعني شما بستگي به گرافيكي كه دارين ميتونين كيفيت بازي رو تغيير بدين كه كيفيت بازيهاي PC تا 6000RTP يا همان واحد كيفيت و وضوح كه تو فيزيك دانشگاه هم ميخونن متغير هستش ولي مال PS3 و XBOX360 فقط ثابت و آخرش 3000RTP هستش.
    فقط اشكال PC اينه كه كمي جيب آدم رو خالي ميكنه ولي اگه سيستمت خوب باشه و بروز ميتوني 4 سال بدون عوض كردن بازي كني.
    موفق و سربلند باشيد.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

برعكس دوست عزيز لذت چنين بازيهاي در PC معلوم ميشه كه يك گرافيك خفن داشته باشي و تنظيمات رو تا آخر بالا ببري همچنين هيچ خالقي از مخلوق برتر نيست بازيهاي PS3 و XBOX360 توسط رايانه و با گرافيكهاي قوي برنامه نويسي و ساخته ميشن PC هميشه صدر نشين است و خواهد بود اگر اينطور بود بازي MASS EFFECT كه براي نسخه هاي كنسولي 8.5 گرفته بود و زماني كه ميخواست براي PC عرضه بشه ميگفتن كمتر از 8 مياره ولي پوز همه رو زمين زد و امتياز 9 رو آورد.
    بازي هاي Racing كيفش اينه كه با كيبورد بازي كني كه به نظر من خيلي هم راحته يك جسم بزرگ و راحت(كيبورد)زير دستت هستش با دكمه هاي جهت نما ميتوني بهترين رانندگي رو بكني همچنين كيفيت بازي هاي PC متغير هستش يعني شما بستگي به گرافيكي كه دارين ميتونين كيفيت بازي رو تغيير بدين كه كيفيت بازيهاي PC تا 6000RTP يا همان واحد كيفيت و وضوح كه تو فيزيك دانشگاه هم ميخونن متغير هستش ولي مال PS3 و XBOX360 فقط ثابت و آخرش 3000RTP هستش.
    فقط اشكال PC اينه كه كمي جيب آدم رو خالي ميكنه ولي اگه سيستمت خوب باشه و بروز ميتوني 4 سال بدون عوض كردن بازي كني.
    موفق و سربلند باشيد.
    دوست عزيز
    من جواب اين پستت و محتوي اون رو نميدم
    چون به هيچ وجه دلم نميخواد تاپيك از بحث اصلي خودش منحرف بشه
    و اوصولا از SPAM اصلا خوشم نمياد

و اين رو هم مطمن هستم
    كه با جواب دادن به حرفات كار به كل كل دراز مدت و گرفتن اخطار و بن شدن احتمالي
    و در راستاي اين ها رفتن تاپيك به TRASH ميشه

نظرات و ديد شما به اين قضيه كاملا محترم
    ولي من هنوزم رو حرف و اعتقادم هستم
    چون اون حرفي كه زدم رو روي تجربه چندين و چند سالم از بودن
    در صنعت بازيهاي كامپيوتري بدست اوردم

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

آقا دعوا نکنید هر دوتاش خوبن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز
    من جواب اين پستت و محتوي اون رو نميدم
    چون به هيچ وجه دلم نميخواد تاپيك از بحث اصلي خودش منحرف بشه
    و اوصولا از SPAM اصلا خوشم نمياد

و اين رو هم مطمن هستم
    كه با جواب دادن به حرفات كار به كل كل دراز مدت و گرفتن اخطار و بن شدن احتمالي
    و در راستاي اين ها رفتن تاپيك به TRASH ميشه

نظرات و ديد شما به اين قضيه كاملا محترم
    ولي من هنوزم رو حرف و اعتقادم هستم
    چون اون حرفي كه زدم رو روي تجربه چندين و چند سالم از بودن
    در صنعت بازيهاي كامپيوتري بدست اوردم

موفق باشي
    دوست عزيز من خودم 4 ساله در سايت دارينوس كه فكر كنم ميشناسين عوض هستم و اونجا هم شناسه ي كاربرديم همينه عادت كردم وقتي يه نفر چيزي ميگه خوب منم نظر خودم رو بگم ولي بعد از اون هيچ پستي نميزنم حتي اگه اون كس چيز ديگه اي گفته باشه من 25 سالمه از كوچكي زماني كه هيچ كس تو در و همسايه ميكرو نداشت من داشتممن هم اين حرف رو در چند سال تجربه ميگم من الان داداشم XBOX360 داره كه تو خونه بازي ميكنه و GTA IV رو هم بازي ميكنه ولي باور كنيد يك بار به كنسول دست زدم كلا حالمو گرفت از اون به بعد اصلا به كنسول دست نميزنم.
    از صاحب تيپيك هم معذرت ميخوام ولي من قوانين رو ميدونم و ميدونم كه بحث كردن در اين مورد باعث انحراف موضوع تيپيك خواهد شد ولي به هر حال شما گفتين كنسول بهتره منم نظر خودم رو گفتم اونم با دليل .
    به هر حال همونطور كه گفتم من وقتي نظرم رو گفتم بعد از اون پستي نميدم ولي چون شما يجوري گفتيد كه انگار من توهيني كردم اين پست رو دادم.
    نظر همه براي خودش محترمه يكي با كنسول حال ميكنه يكي با PC كه من دوميشم.
    موفق و سربلند باشيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

دوست عزيز من خودم 4 ساله در سايت دارينوس كه فكر كنم ميشناسين عوض هستم و اونجا هم شناسه ي كاربرديم همينه عادت كردم وقتي يه نفر چيزي ميگه خوب منم نظر خودم رو بگم ولي بعد از اون هيچ پستي نميزنم حتي اگه اون كس چيز ديگه اي گفته باشه من 25 سالمه از كوچكي زماني كه هيچ كس تو در و همسايه ميكرو نداشت من داشتممن هم اين حرف رو در چند سال تجربه ميگم من الان داداشم XBOX360 داره كه تو خونه بازي ميكنه و GTA IV رو هم بازي ميكنه ولي باور كنيد يك بار به كنسول دست زدم كلا حالمو گرفت از اون به بعد اصلا به كنسول دست نميزنم.
    از صاحب تيپيك هم معذرت ميخوام ولي من قوانين رو ميدونم و ميدونم كه بحث كردن در اين مورد باعث انحراف موضوع تيپيك خواهد شد ولي به هر حال شما گفتين كنسول بهتره منم نظر خودم رو گفتم اونم با دليل .
    به هر حال همونطور كه گفتم من وقتي نظرم رو گفتم بعد از اون پستي نميدم ولي چون شما يجوري گفتيد كه انگار من توهيني كردم اين پست رو دادم.
    نظر همه براي خودش محترمه يكي با كنسول حال ميكنه يكي با PC كه من دوميشم.
    موفق و سربلند باشيد.
    تایید میشه هم نظرات شما وهم پایان دادن به این ماجرا

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    می خواستم بدونم این بازی به سیستم من می خوره ؟؟؟
    سیستم من :

گرافیک : 256 ( 7300 GeForce )
    رم : 1 گیگ

ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

[]
    سلام.
    می خواستم بدونم این بازی به سیستم من می خوره ؟؟؟
    سیستم من :

گرافیک : 256 ( 7300 GeForce )
    رم : 1 گیگ

ممنون
    Minimum Specifications Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) DirectX 9.0c Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU 1GB RAM. Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above DirectX Compatible Sound Card Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space Recommended Specifications Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) DirectX 9.0c Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+ 2GB RAM. Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card. Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space TCP/IP mode (2-12 players) Requirements Broadband internet connection required (512kbps+ recommended) TCP/IP Network Supported Graphics Cards ATI Radeon x1300, x1550, x1600, x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3870 NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9600, 9800 Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops__________________

این کمترین وبیشترین سیستمو برا اجرای بازی نوشته
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •