سلام، خسته نباشید
من دولتی شبانه قبول شدم. کاردانی کامپیوتر/نرم افزار
هنوز دولتی ثبت نام نکردم و نیم سال دوم هستم.
بخاطر برخی مسائل میخواستم برم غیرانتفاعی ثبت نام کنم. چطور امکانش هست؟
خیلی ممنون
سلام، خسته نباشید
من دولتی شبانه قبول شدم. کاردانی کامپیوتر/نرم افزار
هنوز دولتی ثبت نام نکردم و نیم سال دوم هستم.
بخاطر برخی مسائل میخواستم برم غیرانتفاعی ثبت نام کنم. چطور امکانش هست؟
خیلی ممنون
سلام
دوستم مکانیک مرودشت استا ن فارس قبول شده و میخواد انتقالی بگیره بیاد ازاد شیراز میخواستم ببینم شرایط انتقال از آزاد به آزاد چیه ؟ و با چه کسی باید هماهنگی و صحبت کنیم ؟
سلام دوست مناگر در انتخاب های بعدی انتخاب رشته قبول شده باشید میتواند انتقالی بگیرد.
یکی از شروطش این هست معدل بالای 18 داشته باشه البته معدل در دانشگاهها متفاوت هست.
یا مهمان بگیرد شهر دیگر در اونجا معدل خوب باشه میتونه بمونه.
شاریط دیگری هم هست مثل ازدواج و غیره ...
موفق باشید
انتقالی از کاردانی سراسری به کاردانی غیرانتفاعی چه جوریه؟
ورودی 90 هستم
مبدا میگه مهلت تموم شده
کنکور فنی داشتید یا سراسری؟
وردودی امسال هستید؟
کسی مهندسی الکترونیک غیر انتفائی قبول شد. و در دانشگاه سراسری ثبت نام کرد.میخواد تو شهر خودش در بخونه بخاطر همین ایشون اگر در تکمیل ظرفیتی که 1 آبان هستش شرکت کنه و مهندسی الکترونیک غیر انتفائی در یک دانشگاه دیگه قبول بشه.امکانش را داره که از دانشگاه خودش انصراف بده و به دانشگاه بعدی بره و در اون ثبت نام کنه؟
سلام و بسیار ممنون از پاسختون
بله این جایی که من قبول شدم انتخاب سومم بوده و دانشگاه غیر انتفاعی که مایلم برم انتخاب پنجمم هست.
امکانش هست بیشتر توضیح بدهید که در این شرایط به چه صورتی باید اقدام کنم؟
خیلی ممنون
خب الان کارنامه نهایی اومده.
ببینید اگر قبول شده بودید.باید در دانشگاهی که قبولی اولیه شما بوده 24 واحد یا همون یک ششم کل واحد ها رو پاس کنید.
این قانون اغلب دانشگاهها هست.
با دانشگاه مبدا صحبت کنید در این باره
دوستان من دانشجوی رشته مترجمی انگلیسی ام تو تهران جنوب ! میخوام تا 1 ترم بیشتر تهران نباشم و برم شهر قدسبرادرم اونجاس !
توی شرایط انتقالی خوندم که اگه 2 برادر مجرد توی دانشگاه آزاد باشن میشه اون یکی برادر هم انتقالی بگیره بره پیش اون یکی
شرایطش چطوره ؟ چی میخواد ؟ راحت انتقالی میدن یا باید فیلم بازی کنم ؟
آخه بعضی ها میگن واسه اینکه انتقالی بگیری سعی کن بیفتی به پاشون و التماس کنی و فیلم بازی کنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)