آقا واقعا معركه بود
من كه به ندرت تحت تاثير قرار ميگيرم اينجا واقعا اشكم در اومد!! اونجايي كه مهران گريه كرد. تا حالا گريه شو نديده بوديم. انصافا بازيگر توانمنديه. همونجا بود كه با خدا صحبت كرد واقعا تحت تاثير قرار گرفتم
دمش گرم و به به !
آقا واقعا معركه بود
من كه به ندرت تحت تاثير قرار ميگيرم اينجا واقعا اشكم در اومد!! اونجايي كه مهران گريه كرد. تا حالا گريه شو نديده بوديم. انصافا بازيگر توانمنديه. همونجا بود كه با خدا صحبت كرد واقعا تحت تاثير قرار گرفتم
دمش گرم و به به !
این یه تیکه نفهمیدم واضح تر میگی !
آقا من احساس میکنم یه مقداری رو حذف کردن:
تو تیزرهایی که قبل و بعد عید نشون میدادن اون مجری تلویزیون که مهران مدیری رو باخودش برد تو صحنه های دیگه ای (کنار یه میز رو صندلی) هم نشون داده بود.
اگه اشتباه می کنم بگید.
آقا یه سوال؟ پس حضور افتخاریه محمود شهریاری چی شد؟
رشید پور هم توی تیزرش یه نقش دیگه داشت دیالوگش این بود: "برای دست بوس خدمت رسیدم" اما اصلا خبری از این سکانس نبود. فکر کنم باز یه جایی رو سانسور کردن!!
آره منم تایید می کنم.
با هم پیغام دادیم![]()
منظور من اینه که این تفنگها اسباب بازی نیستند. با همون جنس تفنگ های واقعی ساخته میشن که واقعی به نظر بیان. یه احتمال دیگه که دوستمون اشاره کرد اینه که از تفنگ های قدیمی استفاده کرده باشند
بازهم یه سوتی دیگه از صدا سیما
من یادم نمیاد یه سریال ایرانی پربیننده درست و حسابی تموم بشه: شبهای برره،سریال نرگس،یک مشت پرعقاب،...
توی تیتراژ اگه دقت کنی در همون دادگاه اون مهران مدیری وقتی عینک داره یه بازیگره در اون نقش... ولی وقتی عینک نداره مینویسه کارگردان یعنی خود شخص مهران مدیری رو مد نظر داره. وقتی لحظه دفاع عینکشو برداشت یه جورایی حرفایی زد که خیلی وقت بود میخواست بزنه. شکایت ها و کسایی که اذیتش کردن و... از زبون مهران مدیری ... نه نقشش در این فیلم.
----
البته بازم برداشت شخصی بود!!!
شهرياري كه بود
حسينيان نبود
آره راست میگی , تازه تو بازیگرهای افتخاریش حسینیان رو هم نوشته بود که ما تو فیلم ندیدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)