تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 69 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

من از سايت گيم اسپات گشتم و پيدا كردم. اين مشكل توي بازي پلي استيشن 2 هست و يك باگ هست. اين باگ به اين علت تو بازي هست كه اين نسخه بازي كه شما دارين اوريجينال نيست. به هر حال، براي رفع مشكل يه پيشنهاد فقط ميشه كرد كه ممكن هم هست كه كار نكنه. روش هم اين هست كه شما بايد از سيو قبل از اين قسمت( بهتره يه خورده سيو شما قديميتر باشه) بازي رو شروع كنين. اين كار احتمالا مي تونه مشكل شما رو حل كنه. به هر حال توي اين قسمت بايد شما از دست داهاكا فرار كنين. اگه داهاكايي در كار نيست مشكل از بازي هست و اگه درست نشد كاريش نميشه كرد اين هم متن سوال و جواب از گيم اسپات:

Q. I am at the Beach - Present on the map and my Objective is to Leave The
    Island (Present). I have read that there is a Dahaka chase at this part and I
    haven't been chased by him or anything what should I do?

A. For those with the retail copy of the game you can try reloading a
    previous saved game if you want but it may or may not help. As far as we know
    it is a game stopper glitch that the only remedy we know for now is to start
    over (from scratch). We have heard from many in other countries that state
    their stores do not sell the original version and only a copy of the
    original. If that is the case for you then that is why you are running into
    this glitch. If you have an illegal/beta copy of this game then that would be
    the reason you run into this glitch
    .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض ای ول این درست .سلام اقا مهدی

آقا مهدی درست شد .ایراد از سی دی ها بود.البته با اجازه آقا مهدی اونایی که ps2 دارن از cd هایی روشون فقط PAL یا NTSC نوشته شده استفاده نکنند بلکه از CD هایی استفاده کنند که روشون NTSC_U/Cنوشته شده شده.اینم خودش یه تجربست .آقا مهدی خیلی نوکرتیم و دمت گرم وقتتو واسه من دادی جبران میشه

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا من خيلي بازي خور نيستم يعني اصلا بازي نميكنم
    ولي اين شاهزاده فارس رو به خاطر فارس بودنش خيلي باهاش حال كردم و در غول كلاغ اول موندم ..... اونجايي كه باهاش ميجنگي و بعد ميپره ميره بالا ---- چطوري بايد منم برم بالا .-

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

6

نقل قول نوشته شده توسط meshkiposh
    اقا من خيلي بازي خور نيستم يعني اصلا بازي نميكنم
    ولي اين شاهزاده فارس رو به خاطر فارس بودنش خيلي باهاش حال كردم و در غول كلاغ اول موندم ..... اونجايي كه باهاش ميجنگي و بعد ميپره ميره بالا ---- چطوري بايد منم برم بالا .-
    سلام
    والا دقيقا يادم نيست ولي از در كه مياي تو سمت راست بايد رو ديوار برگردون بزني و بري بالا بعد ميري جلو رو ديوار راه ميري و ستون ها رو ميگيري و . . .
    موفق باشي عزيز

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Arashi
    سلام
    والا دقيقا يادم نيست ولي از در كه مياي تو سمت راست بايد رو ديوار برگردون بزني و بري بالا بعد ميري جلو رو ديوار راه ميري و ستون ها رو ميگيري و . . .
    موفق باشي عزيز
    سلام

با تاييد كامل راهنمايي آرش جان، اين هم 2 تا عكسش:

البته اين عكسا كه من گذاشتم دقيقا اونجايي نيست كه شما مي گين. اما فقط زمانش عوض شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام

با اجازه آقا مهدی.شما بعد جنگ اول با کلاغ به کنار ستون سمت چپ در انتهای راهرو می ایستی منتها مایل به راست از دیوار بالا میری بعد به سمت چپ می پری
    بعد از جنگ دوم با کلاغ از روی دیوار بالای در عبور میکنی و روی ستون بعدی قرار میگیری دوباره همانطور که از رو دیوار اومدی بر می گردی به همونجا که بودی خودش دستشو میندازه از بالا ی ستون میگیره بقیشو خودت متوجه میشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام.اقا من تو اینجا که عکسشو گذاشتم گیر کردم.تو رو خوا کمک کنین.وقتی که اون طناب رو میگیرم هر چی میپرم سمت چپ جایی رو نمیگیره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

شما اول اون دكمه اي كه روي ديوار هست رو بزنين. يه سنگ از زير زمين مياد بيرون كه سريع هم ميره تو. شما يك بار ديگه هم دكمه رو بزنين تا دوباره اون سنگ بياد بيرون ولي اين بار با زدن كليد R زمان رو كند كنين. بعد خودتون رو به سنگ برسونين و برين روش و طناب رو بگيرين. بعد مي تونين با چند بار دويدن روي ديوار و نگه داشتن كليد ماوس اون قسمت كه بالاي تصوير مشخص هست رو بگيرين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

طناب رو میگیرم.اما بعدش باید چیکر کنم؟کجا رو باید بگیرم؟
    هر چی میپرم سمت چپ با طناب نمیتونه بگیره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

شرمنده كه دير شد. اينجا تناه راه همونه. فكر كنم شما جايي هستين كه وقتي يكي از مامورا شما رو مي بينه سريع فرار مي كنه عوض اينكه بياد طرف شما. درسته؟ اگه اونجا باشه بايد همون كار رو بكنين و راه ديگه اي نداره. طناب رو بگيرين و روي ديوار چند بار بدوين و وقتي به اوج رسيدن ول كنين و راست كليك رو نگه دارين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •