آهان...بله..معذرت.خيلي كيف داره بال ميذاري......از روي اون غول بزرگ ها مپري جميعا ميرن سر كار:دينه منظورم روي خشكيه كه مي توني بالو از اين جور چيزا ساخت.
آهان...بله..معذرت.خيلي كيف داره بال ميذاري......از روي اون غول بزرگ ها مپري جميعا ميرن سر كار:دينه منظورم روي خشكيه كه مي توني بالو از اين جور چيزا ساخت.
سلام.كي تا حالا تونسته يكي از اون قول بزرگا رو بكشه؟من سعي كردم يكيشونو بكشم هر كار كردم نشد.
باید خیلی تیز باشی
راهش اینه
وقتی که مغزت بزرگ شد به جایه اینکه رو آیکون تارخچه کلیک کنی و بری مرحله ی بعد اینکار رو نکن و همونجا بمون بعدشم تمام ابزارایه استریکت یعنی حکلت رو لول 5 بکب بعدش جون رو 150 ثابت می مونه
بعدش که به اون گنده الکی ها حمله کردی باید وقتی که احساس کردی نفسایه آخرته بپیچی وقتی جونت برگشت سیریع دوباره برگردی خفتش کنی اینکار رو باید ادامه بدی تا بمیره فقط باید خیلی دقت کنی چون جونشون 100 تا بیشتر از خودته 250 تاست و اگه دیر بری سراغت اونم جونش رو ترمیم می کنه!!!
اين راه رو هم امتحان كرده بودم خودم.ولي بازم نشد.خيلي سخته مخصوصا اونايي كه 6 تا دست رارند.مي گيرنت با يه مشت شوت ميشي تو اسمونا!(جدي دارم ميگم)من تا اخرش رفتم بازي رو ولي تو يه سياره ديگه هنوز دارم همين بخشو ميرم.![]()
یکی توضیح بده ، کلا من الان چیکار باید بکنم ؟ الان هواپیما و ماشین و قایق هم دارم ، ولی هیچ کدوم سلاحی ندارن ... چجوری میشه کاری کرد که موقع ساخت هرچیزی بتونیم هرچی می خواهیم بهش اضافه کنیم ؟
باید بیشتر تلاش کنی
نمی خوام امید الکی بهت بدم ولی به شانستم مربوط می شه من خودم اون جونوری رو که زدم گوشتخوار بودش و وسط بیابون گیرش انداختم خودمم آرواره ای رو انتخاب کرده بودم که هم گوشت می تونستم بخورم هم علف و یونجه
اگه وسط خونه هایه موجودا اون جونوره رو خفت کنی تا بری برگردی شکار می کنه و خونش رو کامل می کنه ولی اگه گیاه خوار باشه تو اونجاها گیرش بیاری می تونی
شما اینا رو در نظر بگیر اگه شانستم خوب باشه و یه خورده دقت کنی می تونی
خیلی یهت DnA می ده ولی جونم اضافه نشد و مثل اونا غوله بی شاخو دم نشدم
پس زیادم روش کلید نکن چون چیز خاصی رو از دس نمی دی جز وقت عزیزتو![]()
ببين وقتي داري ميسازيش مثلا ماشينو اونجا چند بخش داره..يكي بدنش و يكي در و پنجر شو يكي.....یکی توضیح بده ، کلا من الان چیکار باید بکنم ؟ الان هواپیما و ماشین و قایق هم دارم ، ولی هیچ کدوم سلاحی ندارن ... چجوری میشه کاری کرد که موقع ساخت هرچیزی بتونیم هرچی می خواهیم بهش اضافه کنیم ؟
يكي هم مال سلاح هايي هستش كه رو سوار شه.
از اونا بذار.ولي هر چي بذاري فرق ي فكر نكنم در ظاهر از دور باشه و بعضي هاش قوي و ضعيف دارن
باید در شهری که نظامی هست قایق بسازی.
My New Creators:
سلام؛
کسی میدونه اون زنبوره که تو قسمت Tribal Stage جونش 25000 تا هست کجا هست؟آخه می خوام تو Spy Glass Mode ویژگی هاشو ببینم.
من الان تو کره ای هستم که از همه بیشتر شبیه زمینه.اندازه زنبوره هم خیلی بزرگه(کمی از گاو بزرگتر)
اینم از موجود جدیدم که اسمش I-F-O هست(البته اصلا شبیه I.F.O ها نیست!!):
![]()
اون مثل درخت يه جا واي نميسه كه.راه ميره معلوم نيست كجاست.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بالاخره یه خونه ای که داره.
راستی یه موجود قوی هم تو Creator Stage هست که جونش 150 تا هست من که تا خواب بود از بغلش در رفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)