تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 30 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 292

نام تاپيک: Spore

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه منظورم روي خشكيه كه مي توني بالو از اين جور چيزا ساخت.
    آهان...بله..معذرت.خيلي كيف داره بال ميذاري......از روي اون غول بزرگ ها مپري جميعا ميرن سر كار:دي

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.كي تا حالا تونسته يكي از اون قول بزرگا رو بكشه؟من سعي كردم يكيشونو بكشم هر كار كردم نشد.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام.كي تا حالا تونسته يكي از اون قول بزرگا رو بكشه؟من سعي كردم يكيشونو بكشم هر كار كردم نشد.
    باید خیلی تیز باشی
    راهش اینه
    وقتی که مغزت بزرگ شد به جایه اینکه رو آیکون تارخچه کلیک کنی و بری مرحله ی بعد اینکار رو نکن و همونجا بمون بعدشم تمام ابزارایه استریکت یعنی حکلت رو لول 5 بکب بعدش جون رو 150 ثابت می مونه
    بعدش که به اون گنده الکی ها حمله کردی باید وقتی که احساس کردی نفسایه آخرته بپیچی وقتی جونت برگشت سیریع دوباره برگردی خفتش کنی اینکار رو باید ادامه بدی تا بمیره فقط باید خیلی دقت کنی چون جونشون 100 تا بیشتر از خودته 250 تاست و اگه دیر بری سراغت اونم جونش رو ترمیم می کنه!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

باید خیلی تیز باشی
    راهش اینه
    وقتی که مغزت بزرگ شد به جایه اینکه رو آیکون تارخچه کلیک کنی و بری مرحله ی بعد اینکار رو نکن و همونجا بمون بعدشم تمام ابزارایه استریکت یعنی حکلت رو لول 5 بکب بعدش جون رو 150 ثابت می مونه
    بعدش که به اون گنده الکی ها حمله کردی باید وقتی که احساس کردی نفسایه آخرته بپیچی وقتی جونت برگشت سیریع دوباره برگردی خفتش کنی اینکار رو باید ادامه بدی تا بمیره فقط باید خیلی دقت کنی چون جونشون 100 تا بیشتر از خودته 250 تاست و اگه دیر بری سراغت اونم جونش رو ترمیم می کنه!!!
    اين راه رو هم امتحان كرده بودم خودم.ولي بازم نشد.خيلي سخته مخصوصا اونايي كه 6 تا دست رارند.مي گيرنت با يه مشت شوت ميشي تو اسمونا!(جدي دارم ميگم)من تا اخرش رفتم بازي رو ولي تو يه سياره ديگه هنوز دارم همين بخشو ميرم.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یکی توضیح بده ، کلا من الان چیکار باید بکنم ؟ الان هواپیما و ماشین و قایق هم دارم ، ولی هیچ کدوم سلاحی ندارن ... چجوری میشه کاری کرد که موقع ساخت هرچیزی بتونیم هرچی می خواهیم بهش اضافه کنیم ؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اين راه رو هم امتحان كرده بودم خودم.ولي بازم نشد.خيلي سخته مخصوصا اونايي كه 6 تا دست رارند.مي گيرنت با يه مشت شوت ميشي تو اسمونا!(جدي دارم ميگم)من تا اخرش رفتم بازي رو ولي تو يه سياره ديگه هنوز دارم همين بخشو ميرم.
    باید بیشتر تلاش کنی
    نمی خوام امید الکی بهت بدم ولی به شانستم مربوط می شه من خودم اون جونوری رو که زدم گوشتخوار بودش و وسط بیابون گیرش انداختم خودمم آرواره ای رو انتخاب کرده بودم که هم گوشت می تونستم بخورم هم علف و یونجه
    اگه وسط خونه هایه موجودا اون جونوره رو خفت کنی تا بری برگردی شکار می کنه و خونش رو کامل می کنه ولی اگه گیاه خوار باشه تو اونجاها گیرش بیاری می تونی
    شما اینا رو در نظر بگیر اگه شانستم خوب باشه و یه خورده دقت کنی می تونی
    خیلی یهت DnA می ده ولی جونم اضافه نشد و مثل اونا غوله بی شاخو دم نشدم
    پس زیادم روش کلید نکن چون چیز خاصی رو از دس نمی دی جز وقت عزیزتو

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی توضیح بده ، کلا من الان چیکار باید بکنم ؟ الان هواپیما و ماشین و قایق هم دارم ، ولی هیچ کدوم سلاحی ندارن ... چجوری میشه کاری کرد که موقع ساخت هرچیزی بتونیم هرچی می خواهیم بهش اضافه کنیم ؟
    ببين وقتي داري ميسازيش مثلا ماشينو اونجا چند بخش داره..يكي بدنش و يكي در و پنجر شو يكي.....
    يكي هم مال سلاح هايي هستش كه رو سوار شه.
    از اونا بذار.ولي هر چي بذاري فرق ي فكر نكنم در ظاهر از دور باشه و بعضي هاش قوي و ضعيف دارن

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

14

باید در شهری که نظامی هست قایق بسازی.

My New Creators:

سلام؛

کسی میدونه اون زنبوره که تو قسمت Tribal Stage جونش 25000 تا هست کجا هست؟آخه می خوام تو Spy Glass Mode ویژگی هاشو ببینم.
    من الان تو کره ای هستم که از همه بیشتر شبیه زمینه.اندازه زنبوره هم خیلی بزرگه(کمی از گاو بزرگتر)

اینم از موجود جدیدم که اسمش I-F-O هست(البته اصلا شبیه I.F.O ها نیست!!):

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام؛

کسی میدونه اون زنبوره که تو قسمت Tribal Stage جونش 25000 تا هست کجا هست؟آخه می خوام تو Spy Glass Mode ویژگی هاشو ببینم.
    من الان تو کره ای هستم که از همه بیشتر شبیه زمینه.اندازه زنبوره هم خیلی بزرگه(کمی از گاو بزرگتر)
    اون مثل درخت يه جا واي نميسه كه.راه ميره معلوم نيست كجاست.

10. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

اون مثل درخت يه جا واي نميسه كه.راه ميره معلوم نيست كجاست.
    بالاخره یه خونه ای که داره.
    راستی یه موجود قوی هم تو Creator Stage هست که جونش 150 تا هست من که تا خواب بود از بغلش در رفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •