تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 98 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 978

نام تاپيک: Sms های جالب و سرکاری

پروفشنال Snow_Girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

یک روس، یک فرانسوی و یک آمریکایی
    درباره اینکه چه کسی شجاع تر است، بحث می کردند.

• آمریکایی گفت:« مثلا ما ده اتومبیل را انتخاب می کنیم که می دانیم یکی از آنها ترمز ندارد. قرعه کشی می کنیم و هر کس یک اتومبیل را بر می دارد و به بالای کوه می رویم. آخر سر یکی از ما به بیمارستان می رود و نه نفر دیگر به عیادتش می روند.»
    • فرانسوی گفت:« این که چیزی نیست، ما ده تا دختر را انتخاب می کنیم و می دانیم که یکی از آنها ایدز دارد. قرعه کشی می کنیم و هر کداممان با یکی از آنها تا صبح عشقبازی می کنیم. آخرسر یکی از ما به بیمارستان می رود و نه نفر بقیه به عیادتش می روند.»
    • مرد روس می گوید:« ما در یک خانه جمع می شویم و با وجود اینکه می دانیم یکی از ما جاسوس است، جوک های سیاسی می گوییم. فردا صبح نه نفر به زندان می روند و یک نفر دیگر با آن نه نفر عیادت می کند.»

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

ميدوني فرق تو با فندق چيه؟ فندق يه مغز كوچولو داره ولي تو اونم نداري!

همين الان از آسمون زنگ زدن گفتن قشنگ ترين فرشته شون گم شده... ... يه وقت منو لو ندي

اگه خسته اي: به من تكيه كن اگه تنهايي: بيا پيشم اگه بي پناهي: پناهتم اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد

اون چيه كه از گل بهتره؟ از حوري قشنگ تره؟ از دنيا با ارزش تره؟ از فرشته پاك تره؟ . . . واقعا كه!!! تو هنوز منو نشناختي؟؟؟؟

يك مورچه و يك زرافه باهم ازدواج مي كنند شب عروسي مورچه گم مي شه بعد از يك هفته پيداش مي شه بعد زرافه بهش مي گه اين همه مدت كجا بودي مورچه مي گه :تو راه بودم كه بيام بوست كنم

ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش با ما چون نیستی باهرکه خواهی یار باش

اتل متل جدائی عروسکم کجایی؟ گاو حسن پریشون یه دل دارم پر از خون عشقم رفته هندستون خونم شده قبرستون یه عشق دیگه بردار یه دنیا غصه بردار اسمشو بذار بچگی تا آخر زندگی آچین و واچین تموم شد عمر منم حروم شد !!

امیدوارم تو خونه پماد سوختگی داشته باشی چون برات یه بوس داغ فرستادم !

بعضیا با غصه پیرن بعضیا با غم رفیقن... بعضیا از بس عزیزن هرگز از دلها نمیرن!!

همدم گل گشته ام همبستر خاکم مکن. قطره قطره می چکم از چشم خود پاکم مکن...
    چرا غم ها نمی دانند که من سلطان غمهایم بیا ای دوست با من باش که من تنهای تنهایم

آن کبوتر که لب بام شما پر زد و رفت دل من بود که آمد به شما سر زد و رفت

من در این شهر غریبم و در این خاک فقیر به کمند تو گرفتار و به دام تو اسیر آتش عشق چنان در دلم افروخته بود دیده گر آب نمی ریخت جگر سوخته بود...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

تو ایران خطی خرابتر از ایرانسل نیست... ایرانسلتیم !!!

کاش در کتاب قطور زندگی ، سطری باشیم ماندنی نه حاشیه ای از یاد رفتنی...

در دریای عشقت شنا کردم ناگهان قورباغه ای دیدم فرار کردم...!!!

تورا می خواستم تا در جوانی نمیرم از غم بی همزبانی غم بی همزبانی سوخت جانم چه می خواهم دگر زین زندگانی؟!

هرکجا دور از تو باشم نازنین غربت نشینم هرکجا پایت گذاری خاک نرم آن زمینم

یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست...

زندگی گریه ی مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...

در خلوت من نگاه سبزت جاریست این قسمت بی تو بودنم اجباریست افسوس نمی شود کنارت باشم بی تو هر ثانیه و هر لحظه ی من تکراریست...

مثل شقايق زندگي کن ، کوتاه اما زيبا ، مثل پرستو ، فصلي کوچ کن ، اما هدفمند ، مثل پروانه بمير ، دردناک اما با عشق ، مثل خر عرعر کن ، بلند اما شمرده و خوانا!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

تمام کلهای خوشبوی دنیارو به پات بریزم بازم کمه چون پاهات خیلی بو می ده .

لوتی ترین اس ام اس سال : زنگ در خونتم هرکس تورو بخواد باید منوبزنه

الهی من خورشید بشم تو ماه.......که تا قیامت ریختتو نبینم

موبایلم حالش بده، شارژ نداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه می کنه، مى دونی چشه؟ هواى SMS تو رو کرده!

از شرکت فرش مزاحمتون می شم، اجازه می دی دلم رو فرش زیر پات کنم؟ تا هیچ جا جز دل من پا نذاری

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

1- به یکی میگن با بالش جمله بساز. میگه رفته بودم شکار یه پرنده دیدم با تیر زدم تو بالش. میگن نه با اون بالش جمله بساز. میگه یه روز رفته بودم شکار یه پرنده دیدم با تیر زدم تو اون بالش. میگن اصلا با توشک جمله بساز. میگه رفته بودم شکار یه پرنده دیدم توشک بودم با تیر بزنم به این بالش یا اون بالش
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    2-اگر عاشق شدي در شهر غربت سوار خر بشو برگرد ولايت
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

3-یه روز گرگه میره در خونه شنگول و منگول در میزنه میگه منم منم مادرتون درو باز کنی یدفعه پلنگ صورتی درو باز میکنه میگه از اینجا رفتن

4-صداقت خواستم داشتی ,مهربای خواستم داشتی ,عشق خواستم داشتی , قور قوری جون گل کاشتی هر چی که خواستم داشتی تقدیم به قورباغه ی زندگی من

5-خدا رو دوست دارم چون حرفای ادم رو send2all نمیکنه وهمیشه online و هیچکسو ignore نمیکنه.!..

6- گرگه بعد از كلي جستجو آي دي شنگول منگول رو گير مياره، بعد از كلي چت كردن باهاشون قرار مي ذاره. وقتي مي ره سر قرار مي بينه چوپان دروغ گو اومده

7-دیشب چک عشق تو را به بانک محبت بردم باز هم حسابت خالی بود.این بار چک را اجرا گذاشتم تا حکم قلبت را بگیرم.

8-اگه يه وقت احساس كردي تو يه اتاق تنگ و تاريك گير كردي وديوار اتاق مدام عقب و جلو ميره و از اون خون ميچيكه اصلا نترس چون توقلب مني!

9-ازم پرسید دوسم داری? گفتم : اره گفت : چه قدر گفتم : از اینجا تا خدا......اشک تو چشاش جمع شد و گفت مگه نگفتی خدا از همه چیز به ما نزدیکتره

10-خدايا به داده و نداده وگرفته ات شكر: كه داده ات نعمت است. نداده ات حكمت و گرفته ات امتحان

11-آنکس که میگفت دوستم دارد عاشقی نبود که به شوق من آمده باشد. رهگذری بود که روی برگهای خشک پاییزی راه میرفت. صدای خش خش برگ ها همان آوازی بود که من گمان میکردم می گوید: دوستت دارم...

12-سوال دارم عزیزان : اگه گاو حسن نه شیر داره نه پستون چه جوری شیرشو بردن هندستون؟

13-خدا ابرو به گریه می ندازه تا گل بخنده پس هر وقت خندیدی بدون یکی واسه خوشحالیت گریه می کنه

14-خورشید باش که حتی اگر نخواستی به کسی نتابی نتوانی

15-سكوتم را به باران هديه كردم ،تمام زندگي ام گريه كردم نبودي در فراق شانهايت به هر خاكي تكيه كردم

16-کاش مي توانستم همچون پرنده اي پروبال شکسته باشم... تا در کنج قلبت خانه اي بسازم... تا آنفولانزاي مرغي بگيري، بميري... نکبت!

17-هواپیما داشت سقوط میکرد همه داشتن جیغ میزدن به جز غضنفر بهش میگن : تو چرا ساکتی .میگه :مال بابام که نیست به درک بزار سقوط کنه......

18-منتظر باش اما معطل نشو.تحمل کن اما توقف نکن.قاطع باش اما لجباز نباش.صریح باش اما گستاخ نباش.بگو اره اما نگو حتما.بگو نه اما نگو ابدا.

19- بهترین مترجم کسیست که سکوت را ترجمه کند

20-يادته يه روز بهم گفتي : هر وقت خواستي گريه کني برو زير بارون که نکنه نامردي اشکاتو ببينه و بهت بخنده ... گفتم : اگه بارون نبود چي ؟ گفتي : اگه چشماي قشنگ تو بباره آسمونم گريش مي گيره ... گفتم : يه خواهش دارم . وقتي آسمون چشمام خواست بباره تنهام نزار . گفتي : به چشم ... حالا امروز من دارم گريه مي کنم اما آسمون نمي باره ... تو هم اون دور دورا ايستادي

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آیا می دانید که؟
    .
    .
    .
    واقعا نمی دانید؟!
    .
    .
    .
    جدا نمی دانید که؟!!
    .
    .
    .
    خاک تو سرت یعنی نمی دونی الان سر کاری؟

دختره داشته بافتنی می بافته یه بوی بدی می اومده !..... می گن : بوی چیه؟
    می گه : مامانم گفته یکی از زیر یکی از رو .... یکی ول کن !!

شير
    طوطی
    اسب
    گراز
    ميمون
    وبقيه حيوانات
    همه دلشون واسه تو تنگ شده وميخوان تو برگردی به باغ وحش

میگن علی دایی رو تو پلی استیشن هم نمیشه تعویض کرد.

زن بايد نجيب باشه مثل اسب. چشماش قشنگ باشه مثل آهو .زيبا و باوقار باشه مثل طاووس و براي ازدواج مرد فقط بايد خر باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

مسابقه:
    رشته هاي مخصوص اقايون:
    1مخ زدن دختر بسيجي در 10 ثانيه 2 تحمل 10 دختر سمج در 60 ثانيه 3 دوي استقامت در حياط مدرسه دخترانه 4 رقابت با دخترها در رشته چونه زدن و پر حرفي پشت موبايل و تلفن(سنگين ترين رشته که اغلب اقايون انصراف مي دن) 5 ناز کشي دختر( مي دونم خيلي سخته)
    رشته هاي مخصوص خانوم ها:
    1 پيچوندن دوست پسر در کمتر از يک چشم به هم زدن
    2 گريه و زاري به مدت سه روز 3 مخ نشدن در کمتر از 10 ثانيه (خيلي سخته مي دونم) 4 براي يک بار هم که شده ناز نکردن ( اين قسمت رو هم بانوان انصراف مي دن ) 5 تجمل يک پسر سمج در 1 ثانيه (چون پسرا خيلي سمج ترن تخفيف داديم تا مشتري شويد)
    12 فيفا اعلام کرد زمين بازيه ايران مکزيک تا سال 2010 نيازي به کود ندارد
    13 مادر: پسرم من دارم مي رم بيرون يه وقت به کبريت دست نزني ها. پسر: نه مامان جون من خودم فندک دارم
    14 بهترين انتقام از زني که شوهرتون رو از چنگتون در اورده مي دوني چيه؟ بذاري شوهرتون مال اون بمونه
    15 وقتي خدا مرد را افريد............داشت تمرين مي کرد
    16 فرق مرد و گربه؟ اولي يه موجود دله و بي چشم و روه و براش مهم نيست کي بهش غذا مي ده دومي يه موجود ملوس خانگي

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

خسته شدم اگه تكراري بود ببخشيد.....با تشكر مهشيد
    مرسی فقط یکم زیر خاکی بود

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

1. جشنواره فيلمهاي ايرانسل:

۱- من ترانه ديگه شارژ ندارم

۲- در جستجوي آنتن

۳- چند ميگيري اس ام اس ندي

۴- شبا آنتن نميده آيدا
    ...
    2. غضنفر ميره ماشينشو بيمه كنه، آقاهه بهش ميگه ايشااله هيچوقت از بيمه‌تون استفاده نكنيد، غضنفر هم ميگه ايشااله تو هم از اين پوله خير نبيني
    ...
    3. مشترك گرامي! موجودي شما رو به پايان نيست، ولي خفه مون كردي! چقدر اس ام اس بازي مي كني؟ چه غلطي كرديم تو رو وارد طرح قرمز كرديم

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

زبونی که نگه دوست دارم به درد لیسیدن بستنی قیفی میخوره
    مگه نه؟ پس
    د
    و
    س
    .
    .
    .
    ولش کن بستنیش خوشمزه تره.

همه نابغه ها یکی یکی از بین ما رفتند:
    حافظ...سعدی...ابن سینا ...
    منم حال خوشی ندارم.

قد قد قد
    قد قد قد
    قد قد قد
    .
    .
    آفرین همین طور تمرین کن فردا تخم گذاشتنم یاد میگیری.

میخوامت به خاطر اونت ...اون چیز نازت...
    میدونی که چی میگم ،اونتو میگم دیگه...اونی که زیره لباسته...
    اون قلب مهربونت!!!

11. این کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •