کسی با n96 تونسته نصب کنه؟ لطفآ راهنمایی کنید.
کسی با n96 تونسته نصب کنه؟ لطفآ راهنمایی کنید.
سلام
دوستان تا فردا آموزش نصب نقشه جديد رو براتون ميزارم كه دوستان در موبايلستان زحمت كشيدند...
اين نقشه قابليت راه يابي و راهنماي صوتي رو هم داره...كه ديگه عاليه....
سلام
نقشه جديد با قابليت مسير يابي و راهنماي انگليسي به پست اول اضافه شد
با اين نقشه ميتونيد تو تهران هر جا كه ميخوايد بريد
بيمارستان | هتل | موزه | پارك | سينما و...
لذت ببريد و شاد باشيد
خیلی عالیه اگه اینجوری باشه ....... ولی حیف که من تهران نیستم ..... ولی سعی میکنم بیام تهران و امتحانش کنم .....![]()
Last edited by Majid393; 30-11-2008 at 15:09.
من ورژن جدید Garmin که 5 باشه رو نصب کردم..الان هم داره بخوبی کار میکنه اما برای اضافه کردن فایل راهنمای صوتی مشکل دارم !
فایل راهنمای صوتی رو پیدا کردم و دانلود کردم ، گفته شده که باید در مسیر Garmin-voice کپی بشه اما تو گارمین ، پوشه ای به اسم VOice ندارم ..تو پوشه روت هم کپی کردم اما به برنامه اضافه نشد ..تو تنظیمات، قسمت Voice رو که انتخاب میکنم هیچ گزینه ای وجود نداره و نشون میده که هیچ فایل صوتی رو نشناخته
مشکل از کجاست ؟
من نصب کردم و راهنمای صوتیش هم فعاله.
اما دو تا مشکل دارم.
یکی اینکه نقشه کالیبره نیست و روی مسیر حرکت نمیکنه .این باعث میشه که اسم خیابونها رو توی مناطق متراکم که کوچه و خیابون زیاد داره اشتباه تشخیص بده.
دوم اینکه تعداد فریمها موقع حرکت کمه.انگار برنامه یه جورایی سنگینه.
این مشکلها فقط تو گوشی منه یا شما هم همین مشکلارو دارید؟
Last edited by mstf666; 30-11-2008 at 23:02.
خوب ظاهرا این مشکل رو با ساختن پوشه ای به نام Voice حل کردم !! الان تو تنظیمات و در قسمت Voice ، امریکن انگلیش رو شناخته
سوال : چطوری به محل رو سرچ کنم که با صدا بهم بگه ؟؟
اين مشكل رو منم دارم...ولي دركل عاليه...
شما وقتي وصلي ميري به قسمت Where To و اونجا يه محل رو مشخص ميكني بعد كه انتخاب كردي يه خط بنفش از بين راه ها برات ميكشه كه كوتاهترين راه هست...بعد به سمتش حركت كردي راهنما خودش مثلا" ميگه 900 متر ديگه بپيچ به راست (يا چپ) البته به زبون انگليسي
لذت ببريد و شاد باشيد![]()
یک سوال
من یکبار به دقت برنامه را روی گوشی ام نصب کردم و بعد از انجام کلیه مراحل وقتی وارد برنامه شدم برنامه بدرستی کار کرد !
بعد یه بک آݐ از ݐوشه GARMIN گرفتم و یکبار گوشی رو ریست کردم بعد آن دوباره ݐوشه مذکور را به جای قبلی کݐی کردم.
حال الان که برنامه را اجرا میکنم برنامه وقتی به منوی REMOTE gps میروم و Built-in GPS را انتخاب میکنم براحتی enable میشود ولی بالای صفحه که شکل آنتن است مثل گذشته ݐر نمیشود ! بنظر شما ایراد از چیست ؟
مشکل حل شد ! فقط چون خیلی دیر به ماهواره متصل میشد فکر کردم خراب شده !
یه سوال :
این gps مگه ماهواره ای نیست ؟ آیا مثلا در محل مسقف بودن با فضای باز بودن در مدت زمان متصل شدن به ماهواره موثر است ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)