این اپیزود 8 اونجا که میری ته شهر یه ساختمون هست با یه نوری یا چیزی دورش محافظت میشه و نمیزاره بری داخلش رو چی کنم؟
این اپیزود 8 اونجا که میری ته شهر یه ساختمون هست با یه نوری یا چیزی دورش محافظت میشه و نمیزاره بری داخلش رو چی کنم؟
سلام
یه بطری پلاستیکی بردار بهش پارچه وصل کن
با فندک آمادش کن
بعد یجوری نشونه بگیر که پرت بشه پشت اون حفاظ
بعدش که اون گیاه نابود شد راه باز میشه![]()
اقا نمیشه من یه کوکتل مولوتف درست کردم هرچی نشونه میگیرم از این حفاظ رد نمیشه...این خط نشونه پرتابو هرچی امتحان کردم تو هر نقطه ای تا روی دیواره هیچ جاش از دیوار اون و ر تر نمیره؟؟ چیگکار کنم؟؟سلام
یه بطری پلاستیکی بردار بهش پارچه وصل کن
با فندک آمادش کن
بعد یجوری نشونه بگیر که پرت بشه پشت اون حفاظ
بعدش که اون گیاه نابود شد راه باز میشه![]()
دوستان من در قسمت اتاق 943 گیر کردم من اون قسمت رو میرم بعد یک در باز میشه میرم بیرون بعد یک دستگاه بالا بر هستش بعد پل رو بالا میبرم و ازش رد میشم میرم یه جایی که یه اهرم هستش از اونجا به بعد نمیدونم چیکار کنم وقتی اهرم رو میزنم یک تخته روی یک چرخ دنده میاد بیرون نمیدونم باید چیکار کنم خواهشا توضیح بدید.
اول باید با ماشین بالابر پل زیر اهرم رو ببری بالا بعد اهرم رو باز کنی
من خودم X رو زدم چشامو بستم دوباره باز کردم حفاظ کامل معلوم شد
بعدش یه خورده رفتم عقب نشونه افتاد اونور حفاظ بعد پرت کردمو تمام
دوستان بازی رو تموم کردم اخرش یا باید دختر رو بکسی که اون یارو مرده میره تو اون نور سفیده تو هم چشم ابرو مشکی میشی...یا بزاری دخمله زنده بمونه تو هم قهر کنی برگردی عقب( یه سوال این که بر میگرده عقب کجا میره درهای پشتش که بستن(مچگیری)...یعنی چی یکی بیاد توضیح بده
اقا خدایی این اتاری خجالت نکشید این بازی رو داد بیرون؟!؟!
من از این بازی انتظار خیلی بیشتری داشتم.
گرافیک که عالی بود ولی کنترل شخصیت و کلا کنترل ها خیلی مسخره بودن.مثلا وقتی از یه جایی پرش می زنی یا میری بالا دوباره باید اصلحه و چراغ قوه که قبل از بالا رفتن دستت بوده رو انتخاب کنی.تمامی eposide ها هم باز بودن راحت هر کودوم رو که می خواستی می تونستی راحت بری.خدایی خیلی مسخره بود.با این مسخرگی اومده بودن یه قفل خفن روش گذاشته بودن کاش که قفلش شکسته نمی شد.ابروری نسخه ی قبلی رو برد این یکی.نسخه ی قبلی خدایی کلا یه چیز دیگه بود.
سلام خدمت دوستان عزيزم
من اين بازي رو تازه ريختم ، چجوري مي تونم خودمو ترميم كنم ؟ اون بطري ها و چسب ها و اسپري ها و دستمال كاغذي به چه درد مي خوره ؟ من اون مرحله اي هستم كه با ماشين مي خواي از پاركينگ بياي بيرون ، بعد ماشين گير مي كنه و همه ازش ميان بيرون . چيكار كنم؟
ممنون...
سلام - دوستان من اونجا گیر کردم که تو اتاق یه شی که علامت جادویی روشه رو باید بزاری جلوی نورها تا سنگها بیان بیرون - اینجا گیر کردم چطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)