The Final Solution v2
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Final Solution v2
![]()
- - ||- - F430-V2.0 - -|| - -
![]()
-I-T-A-L-I-2.04-
![]()
+++N2R Owns++TUMBA YTUNNEL
![]()
بزارید من راحتتون کنم. هرچی بوت و ابزار یاهو از جمله انسرینگ ماشین و عوض کردن استتوس و این چیزها می خواهید همه ی جدید هاش اینجا هست. امیدوارم که خوشتون بیاد
نوشته شده توسط omid.com
تو پنجره ای که باز شده گزینه ی پایینی رو انتخاب کن ( View My Profile ) بعد OK رو بزن
بعد تو صفحه ای که باز شده Create New Public Profile رو بزن
بعد از این کار یه صفحه ای باز میشه که یه مقدار مشخصات برای ساخت پروفایل جدید از شما می خواد
موفق باشی
Last edited by moslem.b; 19-02-2006 at 14:55.
منظورت كجاست؟نوشته شده توسط nimo
![]()
مسلم جون قربون دستت قبل از اينكه جوابيتو ببينم ايرادو پيدا كردم ايراد از جستجو گرم بود در هر صورت خيلي ازت ممنونم بعد از اين بريم سراغ آقا اشكان گل . اشكان جون ميبينم كه هر چي بوتر ديشب در گوشه و كنار دنيا پيدا شده همرو امروز گزاشتي تو تاپيك با كار دوروست .با اجازه شما توضيحا" بگم كه اولين بوتر كه مولتي بوتره و با اي دي هاي بسيار هم لوگين ميشه براي لود كردن بايستي خودمون يك فايل تكست جاي ديگه بسازيم و سيو كنيم تا لود كنه چون در خود فايلهاي پشتيبان بوتر موجود نيست دومي براي من كار نكرد چون موو نمي شد و اگر آقا اشكان گل در مورد آخرين بوتر و نحوي نوشتن تكست يه توضيح مختصر بده ممنونش ميشم . با تشكر اميد
اشكان جان اينو اينجا نوشتم كه با قبلي ادغام نشه اگه لطف كني چنتا نرم افزار وي سي كشي هم برامون بزاري با توضيحاتي در مورد نحوي بدست آوردن ------ و اس اوك 5 ها كه ديگه خيلي خيلي شرمنده ميكني ما كه هميشه زحمتامون براي شماست قربان تو اميد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)