سلام
اولا" فارسي بنويس دوست من...
دوما" اين بازي هنوز COMING SOON هست و عرضه نشده، اگه اومد بروي چشم
شاد باشي![]()
سلام
اولا" فارسي بنويس دوست من...
دوما" اين بازي هنوز COMING SOON هست و عرضه نشده، اگه اومد بروي چشم
شاد باشي![]()
خواهش میکنم وظیفست کاری نکردم
من هم تونستم system Rush ، fifa ، hooked رو روی گوشی نصب کنم و بازی و اجرا کنم فقط مشگلم این بود که به جای اینکه توی درایو E برم توی درایو C میرفتم به خاطر همین این 2 تا فایلی که باید پاک میکردم اونجا وجود نداشت ولی الان مشگلم یه چیزه دیگشت برای بازی hooked گفته شده 2 تا فایل رو پاک کنیم بازی رو میشه بیشتر اجرا کرد ولی وقتی پاک کردم و خواستم بازی کنم اونجایی که باید روی گزینه trial کیلیک کنی و بازی شروع بشه بازی شروع نمیشه و میاد بیرون و ارور میده میدونید باید چیکار کنم؟
برای system Rush هم گفته شده 4 تا فایل رو پاک کنم وقتی که پاک میکنم و مرحله 1 بازی که حدود 3 تا مرحله است رو میرم و میخوام مرحله دوم رو انجام بدم بازی هیچ فرقی نکرده و اتفاق خاصی توش انجام نشده و باز هم مرحله دوم انجام نمیشه میدونید مشگل از کجاست؟
میدونم خیلی سوال میپرسم فقط آرزو میکنم یه روزی بتونم جبران محبت شما و یونس عزیز رو بکنم.
ممنونم ازتون
وقتی این 2 فایل license.dat.ngdat free.dat.ngdat رو پاک میکنم این ارور رو میده
میدونید این ارور برای چی هستش؟و چه جوری باید بازی رو فول کنم؟
سلام سرمست جان
تو بازي سيستم راش اگه اون فايل هارو پاك نكني فقط يه بار ميتوني 3 مرحله رو رد كني و بعد بازي ارور ميده، ولي با پاك كردن اون فايل ها هميشه ميتوني اون مرحله رو بازي كني...
هر چند بعد يه مدت خسته كننده ميشه...
فعلا" فقط ماهي گيري و آسفالت ارزش داره...
شاد باشي![]()
آره عزیز درست میگی اون 3 مرحله رو میشه بیشتر بازی کرد.
در مورد ماهی گیری چی کار کنم؟اون 2 فایل رو که پاک میکنم بازی اجرا نمیشه چیکار باید کرد؟
بازم ازت ممنونم
درسته سرمست جان
يكي از بچه ها هم قبلا" اين مشكل رو داشت:
تو اون لينكي كه صفحه اول هست دانلود كردي؟
نه عزیز من نمیتونم اون لینکی که صفحه اول هست رو دانلود کنم همین برای من هم سوال هستش بازی hooked شما چند مگابایت هست؟بازی که من دانلود کردم و دارم اجرا میکنم حدود 29 مگ هستش که این بازی رو از این صفحه گرفتم
میشه مشگل از خود بازی باشه؟و با لینکی که شما گذاشتی و اونو دانلود کنم مشگل حل بشه؟یه زحمتی میتونم برات داشته باشم؟میتونید یه جا مثل 4shared این بازی رو آپلود کنید که من هم بتونم اونو دانلود کنم؟چون وقتی لینکی که شما گذاشتی رو میخوام دانلود کنم یکم دانلود میکنه ( حدود 7 کیلوبایت ) بعد دیگه دانلود نمیکنه.ممنون میشم ازت که منو کمک کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا رسید.
اسنیکو میگم.
داغ داغ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هزار زحمت اپش کردم.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 24-05-2008 at 08:14.
دیگه خودتون دانش کنید.
بعد بیاید اینجا بزارینش.
2.5 مگ هست.
یونس جان برق رفته بود و گر نه با وایرلس اون به اصطلاح بقالی 3 سوته اپش میکردم.
تو باکس نشد.
[QUOTE=ELVIS PRESLEY;2441161]دیگه خودتون دانش کنید.
بعد بیاید اینجا بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)