تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عنايت:هواداران استقلال عليه قلعه‌نويي شعار خواهند داد
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: اگر استقلال نتيجه نگيرد، همين هواداران عليه امير قلعه نويي شعار مي‌دهند.

مسعود عنايت در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره شعار هواداران استقلال عليه كميته داوران به دليل قضاوت محسن قهرماني، اظهار داشت: از آنها نمي توان توقعي داشت. مگر هواداران در بازي مقابل عربستان، علي دايي را تشويق نمي كردند؛ اما تا ايران گل خورد، عليه او شعار دادند. همين هواداران استقلال، چند سال پيش، در حالي كه حجازي استقلال را نايب قهرمان آسيا كرد، به دليل عدم نتيجه گيري در ليگ، عليه او شعار دادند.
    وي افزود: اين هواداران كه بعد از ديدار مقابل سايپا، امير قلعه نويي را تشويق كردند، اگر اين تيم قهرمان نشود، عليه او شعار مي دهند. قهرماني در اين ديدار شجاعانه سوت زد و تمام تصميماتي كه گرفته شد، درست بود. پنالتي گرفته شده صحيح بود و روي ديگر بازيكنان هم پنالتي رخ نداد.
    رئيس كميته داوران عنوان كرد: وقتي كادر فني در كنار زمين به طور ناخواسته حركاتي انجام مي دهد، معلوم است كه هوادار حساس ايراني تحريك مي شود و فكر مي كند داور هر تصميمي گرفته، اشتباه است. اينطور مي شود كه عليه داور شعار داده و به خانواده او بي احترامي مي كنند.
    عنايت در مورد شعار هواداران استقلال مبني بر تباني با ذوب آهن، گفت: اين شعار را همه شنيدند و نمي توانم موضعي بگيرم. در اين باره فدراسيون و مسئولان آن مي توانند نظر بدهند. در هفته پاياني هم بايد مراقب اين مسائل باشيم. اميدوارم بازيكنان، مربيان و مسئولان تيم ها در هفته پاياني خويشتنداري بيشتري از خود نشان دهند. اين مربياني كه از داوري ايراد مي گيرند، مگر كدام تيم خارجي آنها را مي خواهد؟ باور كنيد سطح داوري ما بالاتر از فوتبال ما است.
    وي با انتقاد از عادل فردوسي پور كه در بازي استقلال مقابل سايپا از دوري قهرماني از صحنه هاي خطا ايراد گرفته بود، خاطرنشان كرد : شگفت زده ام چرا بايد او كه از بهترين گزارشگران ما است و مي داند صحبت هايش در طرفداران تاثير مي گذارد، از قهرماني ايراد گرفت؟ او به چه حقي به داور ما توهين كرد؟ اصلا چاقي چه ربطي به تصميم صحيح دارد؟ وقتي تصميم صحيح مي گيرد ارتباطي به چاق يا لاغر بودن او ندارد. فردوسي پور نبايد با اين حرف ها فشار را براي هواداران بيشتر مي كرد

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

اطلاعیه استقلال درخصوص اظهارات مایلی کهن

باشگاه استقلال تهران در خصوص اظهارات اخیر محمد مایلی کهن سرمربی تیم ملی فوتبال اطلاعیه صادر کرد.

به گزارش ایرنا و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، در این اطلاعیه ضمن اشاره به اینکه ادبیات خود را اصلاح کنید، آمده است: ظرف دو روز گذشته محمد مایلی کهن، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران و تیم سایپا به اظهار نظر درباره باشگاه استقلال پرداخته است که لازم می دانیم مواضع باشگاه را نسبت به گفته های ایشان اعلام داریم:

1- ایشان در مصاحبه با برنامه ورزش از نگاه دو در شب گذشته (‌جمعه شب )عده ای از تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی در روز پنجشنبه گذشته را با قماربازان و شرط بندها در انگلیس مقایسه کردند، سرمربی تیم ملی ایران قطعاً آگاه هستند فعل حرامی مانند قمار و شرط بندی جایگاهی برای دفاع و قیاس با دیگر رفتارها در دین مبین اسلام از خود باقی نمی گذارد .

مقایسه اوباش های انگلیسی با عده ای از طرفداران قیاس نامناسبی بود و فراموش نکرده ایم در سالهای نه چندان دور آشوبگرهای انگلیسی چه فجایع خونباری را در بروکسل بلژیک به وجود آوردند.

چگونه است که اکنون محمد مایلی کهن با شنیدن چند شعار زشت، غیراخلاقی و ناپسند علیه خود، قماربازان و شرط بندهای انگلیسی را ترجیح می دهند؟ گرچه اعتقاد داریم تعدادی از تماشاگرنماها همواره تلاش می کنند با رفتارهای زشت خود فضای ورزشگاه ها را آلوده کنند، اما کاش مایلی کهن برای خیل عظیم تماشاگران فوتبال ما که به اصول تشویق و حمایت پایبند هستند، در گفته هایشان تفکیکی قائل می شدند، از ایشان انتظار می رود ضمن اصلاح ادبیات خود به گونه ای برخورد کنند که نشان از بزرگی، تواضع و گذشت سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان داشته باشد و مطمئناً این گونه رفتار ها و اظهارات در شان فردی که خود را مقید به آموزه های دینی می داند، نخواهد بود.

2-از سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به عنوان نماینده تمامی مربیان فوتبال کشورمان انتظار می رود افتخارات یک باشگاه را بدون ارائه مدارک و مستندات قانونی و محکمه پسند با نام «تبانی» به سخره نگیرند و مبادرت به نکاتی نکنند که فاقد ارزش اخلاقی و قانونی است. بدیهی به نظر می رسد باشگاه استقلال حق رسیدگی و شکایت های قانونی را برای خود محفوظ می داند.
    3- باشگاه استقلال هرگونه توهین به فرد و گروهی را توسط عده ای از تماشاگر نماها محکوم کرده و از هواداران تیم استقلال می خواهیم فقط به تشویق و حمایت از تیم خود بپردازند. »
    خاطر نشان می کند، تعدادی از تماشاگر نماها درطول بازی استقلال تهران - سایپای کرج که درادامه رقابت های لیگ برتر و از هفته سوم سی و سوم این لیگ برگزار شد به سرمربی تیم ملی فوتبال ایران محمد مایلی کهن فحاشی کردند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

لیست داوران چاق، تنومند و لاغر لیگ برتر فوتبال!

هوشنگ نصیرزاده گفت: مهارت داوران و آمادگی جسمانی آن‌ها توسط كمیته داوران از طریق دویدن‌های متعدد در مدت زمان‌های معین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد ...

مدرس فیفا در ایران در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، با اشاره به اینكه چاقی‌های موضعی داوران ممكن است یك نمره در ده نمره آن‌ها اثرگذار باشد؛ اظهار داشت: چاقی داوران موضوعی است كه مدعی آن باید كمیته داوران باشد و نتایج مسابقات ارتباطی به چاقی یا لاغری داورها ندارد.

نصیرزاده اضافه كرد: برای مشخص كردن توانایی جسمی و عقل فشار به بدن داوران در طول مسابقه توسط كمیته داوران ارزیابی می‌شود. برای مثال اگرچه ممكن است در ظاهر افشاریان، قهرمانی، رفیعی و نوید مظفری تا حدودی چاق به نظر برسند ولی نمی توان این موضوع را نیز کتمان کرد ک به هر حال این افراد از آزمون تست کمیته داوران سربلند بیرون آمده اند.

این كارشناس داوری فوتبال جهانبازی و سعید مظفری‌زاده را در زمره داوران تنومند برشمرد و گفت: تركی، شعبانی و ممبینی نیز جزو داوران لاغر لیگ برتر هستند. كمیته پزشكی یفا معتقد است كه دویدن‌های داوران لاغراندام و تركه‌ای در طول مسابقه بی‌امان خواهد بود ولی احتمالا در اواخر مسابقه با مشكل مواجه می‌شوند.

وی تاكید كرد: داوران با تجربه لیگ برتر كه اسامی تمامی آن‌ها را در این فهرست آورده‌ایم می‌توانند با تقسیم كردن توان خود به گونه‌ای عمل كنند كه در پایان مسابقه به مرز خستگی نرسند. به هر صورت ممكن است كه فیزیك برخی از داوران چشم نواز نباشد اما بهتر است كمیته داوران به وزن داوران برسدو تیم‌ها نیز دنبال این باشند كه نتیجه قضاوت داوران را ارزیابی كنند نه وزن آن‌ها را.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هاشميان خبر داد:
    مثبت اعلام شدن دوپينگ يك بازيكن ليگ برتري
    خبرگزاري فارس: مسئول كميته پزشكي فدراسيون فوتبال از مثبت اعلام شدن آزمايش دوپينگ يكي از بازيكنان ليگ برتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مثبت اعلام شدن آزمايش دوپينگ يكي از بازيكنان ليگ برتر بهانه اي شد تا با هاشميان مسئول كميته پزشكي فدراسيون در اين باره صحبت كند

*آخرين نمونه هاي فرستاده شده به آزمايشگاه كلن آلمان در چه وضعيتي قرار دارد؟
    16 نمونه اي كه سه هفته پيش ارسال كرديم كه يكي از نمونه ها آزمايش دوپينگي مثبت درآمده است و منتظريم كه پاسخ آزمايش را بررسي كنيم تا در اين خصوص اعلام نظر كنيم. نمونه ها تا اوايل هفته به دست ما مي رسد.

*مثل اينكه 4 نمونه ديگر هم به كلن اسال كرده ايد.
    بله، از هفته پاياني ليگ برتر هم 4 نمونه گرفتيم و به آلمان ارسال كرديم.

*به نظر مي رسد با توجه به هفته پاياني ليگ برتر و رقابت تيم ها براي قهرماني، گرفتن سهميه آسيايي و عدم سقوط به دست پايين تر نمونه هاي بيشتري گرفته شود.
    نه، روال كاري نمونه گيري آنطوري نيست كه همه فكر كنند، شيوه منطقي براي اين كار وجود دارد كه جزو تكنيك هاي خاصي كنترل دوپينگ است.

*ماجراي تقاضاي تجديدنظر مولايي چيست؟
    او براساس ماده 22 آئين نامه كنترل دوپينگ اعاده رسيدگي به پرونده اش را كرده است. مولايي يكسال پس از صدور حكم درخواست تجديدنظر كرده و او به عنوان فرد خاطي نسبت به ارائه مدرك جديد اقدام كرده است كه ما دوباره بررسي خواهيم كرد.

*يعني مدارك جديدي ارائه كرده است؟
    بله، مدارك قبلي كه نتوانست ادعاي او را ثابت كند بايد ديد مدارك جديد تغييري در روند پيگيري پرونده ايجاد خواهد كرد يا خير.

*اظهارنظرهايي درباره اينكه برخي مربيان به بازيكنان آمپول مي زنند را كه شنيده ايد.
    بله، اما برخي مربيان ويتامين به بازيكنانشان تزريق مي كنند كه اگر جزو مواد مجاز باشد دوپينگ محسوب نمي شود.

*اينكه گفته مي شود برخي مربيان با مشاهده برخي پزشكان و به كار بستن شگردهاي خاصي مي توانند آزمايشگاه را در تشخيص نمونه ها به اشتباه بيندازند صحت دارد؟
    نه، اگر اينطور بود كه مدال هاي المپيك يكي يكي پس داده نمي شد و ورزشكاران مختلف شناخته نمي شدند، هيچ كس نمي تواند سر آزمايشگاه هاي كنترل دوپينگ كلاه بگذارد.

*هزينه ارسال هر نمونه به آلمان چقدر براي فدراسيون فوتبال تمام مي شود؟
    حدود 250 هزار تومان، البته قيمت دستگاه تشخيص دوپينگ حدود 4 ميليارد تومان است.

*يكي از انتقادهايي كه به كميته پزشكي فدراسيون فوتبال وارد بوده اين است كه اين كميته هميشه با چراغ خاموشي حركت مي كند.
    طبيعت كار كنترل دوپينگ همين است و بايد هم با چراغ خاموشي حركت كنيم. مگر كسي از دوپينگ ورزشكاران در المپيك با خبر بود؟ همين كه المپيك به پايان رسيد متخلفان شناخته شدند. ما هم متنظريم رقابت هاي جام حذفي مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان و جام جهاني به پايان برسد آن وقت با برگزاري يك كنفرانس مطبوعاتي چراغ‌ها را روشن مي كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاج اعلام كرد:
    احتمال كاهش تيم‌هاي ليگ برتر فوتبال
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در حال رايزني براي كاهش تيم هاي ليگ برتر در فصل بعد هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج عنوان كرد: ترافيك مسابقات در رقابت هاي ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا، بازي هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا و مقدماتي جام جهاني موجب خستگي بيش از حد بازيكنان شده و از كيفيت آنان كاسته است.
    وي افزود: موضوع كاهش تعداد تيم هاي ليگ برتر براي نظرخواهي به كارشناسان و اصحاب رسانه ارائه خواهد شد تا با جمع آوري نظرات كارشناسي در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال مورد بررسي قرار گيرد و در باره آن تصميم گيري شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سرمربي سايپا هر روز از يك نفر ايراد مي‌گيرد
    كريمي: شاهدان مايلي‌كهن را رسوا مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: راه رسوا كردن 7 شاهد مايلي كهن را بلدم.

به گزارش خبرگزاري فارس فيروز كريمي پس از شكست يك بر صفر برابر الهلال عربستان در جمع خبرنگاران عنوان كرد: نمي دانم 7 شاهد مايلي كهن چه افرادي هستند اما راه رسوا كردن آنها را بلدم. من در طول 21 سال مربيگري ام با هزاران بازيكن كار كردم. احتمالا اين شاهد‌ان، يا نفراتي هستند كه توسط من از تيم كنار گذاشته شده اند يا به آنها بازي نداده‌ام و به هر دليلي با آنها كار نكرده ‌ام.
    وي ادامه داد: مايلي كهن زماني اين صحبت ‌ها را انجام داد كه در ليگ برتر شكست‌هاي پياپي را به دست مي آورد و مي‌خواست به اين ترتيب شكست هايش را لوث كند. او افكار عمومي را به حاشيه برد. كاملا حرفه‌اي عمل كرد و بسيار هوشمندانه چنين رفتاري انجام داد تا به شكست 4 بر 2 برابر صبا توجهي نشود.
    كريمي تاكيد كرد: مايلي كهن پس از ناكامي‌ در ليگ برتر جنگ رواني به راه انداخت. يك روز به علي دايي ايراد گرفت. روز ديگر با قلعه نويي درگير شد و يك روز نوك پيكانش را به طرف قطبي نشانه رفت. او بحث‌هاي جانبي زيادي راه انداخت و وقتي هيچكس پيدا نشد از رايس و اوباما ايراد گرفت. شنيد‌ه ام حتي از مادر رايس هم ايراد گرفته است.
    سرمربي صبا در مورد شكست برابر الهلال عربستان گفت: طرح هاي زيادي براي اين مسابقه داشتيم كه بازيكنان و ورزش شديد باد مانع انجام آنها شدند. از هيچ كدام از بازيكنانم به جز المير توليا راضي نيستم. بازيكنان ما كيفيت هميشگي را نداشتند و بد عمل كردند البته منكر توانمندي حريف نمي‌شوم.
    كريمي يادآور شد: متاسفانه بازيكنان تعويضي هم خوب عمل نكردند. ما فقط 40 دقيقه برابر حريف بازي خوبي انجام داديم. ما پتانسيل‌ اصلي امان را براي جام حذفي گذاشتيم زيرا در اين جام احتمال قهرمان شدن مان زياد است. در ليگ قهرمانان آسيا كارمان به اما و اگر كشيده شده بود هر چند تا آخرين لحظه با حريفان رقابت كرديم.
    سرمربي صبا در مورد علت شكست تيم‌هاي ايراني در آسيا خاطرنشان كرد: ما، سپاهان و استقلال به دليل فشردگي مسابقات ليگ دچار افت شديم. اين 3 تيم در كمتر از 8 ماه 40 بازي انجام دادند.
    وي اظهار داشت: مسائل حاشيه‌اي مانند شاهدان مايلي كهن ذهن من را مشغول كرده بود. من چه در اين پرونده مقصر باشم و چه نباشم آن را تا آخر پيگري مي‌كنم. هر چند بعد از مدتي 4 واسطه پيدا مي‌كنند تا مراسم آشتي كنان برپا كنند، اما من كوتاه نمي‌آيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    خليلي: براي حضور در اردوي تيم ملي مشكلي ندارم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ با رفع مصدوميت براي حضور در اردوي تيم ملي مشكلي ندارم.

محسن خليلي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات منظمي را زير نظر دكتر زرينه انجام دادم و آماده هستم كه با رفع مصدوميت با قدرت و بدون مشكل در اردوي تيم ملي شركت كنم.
    وي افزود: شرايط براي من حساس است. با توجه به ليست 41 نفره قطبي بايد با مهاجمان خوبي رقابت كنم تا بتوانم به هدف خود يعني حضور در تركيب ثابت برسم.
    خليلي درباره بازي روز يكشنبه آينده برابر پاس همدان در چارچوب جام حذفي عنوان كرد: بايد در جام حذفي نتايج خوبي بگيريم تا ناكامي در ليگ برتر را جبران كنيم و بتوانيم در اين فصل يك جام را به دست آوريم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مایلی‌كهن: داور به بازیكن می‌گفت خودت را روی زمین بینداز!!

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: احتمال دارد درباره حبیب كاشانی هم بیانیه بدهم چرا كه فهمیدم با مترو سریعتر می‌توان به بهشت رفت.

به گزارش فارس، محمد مایلی كهن در باره دلیل اصلی صدور بیانیه های یك و دو خود اظهار داشت: بیانیه های من را جدا از اتفاق های رخ داده در دیدار استقلال و سایپا نبینید. بیانیه هایم را در كنار شعارهای توپ، تانك، فشفشه قرار دهید تا مشخص شود كدام بدتر است.
    وی ادامه داد: سایپا برابر استقلال یك بازی جونمردانه انجام داد بدون آنكه بخواهد تیم حریف را تحریك كند اما در آن مسابقه من با ركیك ترین واژه ها مواجه شدم. در حالی كه هم سرمربی تیم ملی بودم و هم سرمربی سایپا. من مثل سیب زمینی بی رگ بودم كه آن زمان واكنش نشان ندادم.
    سرمربی سابق تیم ملی تاكید كرد: چطور فدراسیون بلافاصله بعد از پیروزی فولاد برابر ذوب آهن از فولاد تشكر كرد اما از سایپا تشكر نشد. آیا ذوب آهن تیمی خارجی بود. هنوز هم معتقدم شعارهای آن روز در ورزشگاه علیه من هدایت شده بود. همانطوری كه اتفاق های رخ داده پیرامون استقلال و مدیرعامل این باشگاه همین موضوع را نشان داد.
    وی یادآور شد: در فوتبال ایران صداقت نداریم. نداشتن توانایی فنی را می خواهیم با كارهای دیگر بپوشانیم و توقع داریم تیم های دیگر برابر 2 تیم پرطرفدار تسلیم باشند و هر چقدر دوست دارند گل بزنند. هر چند معتقدم طرفدار استقلال فقط 40 هزار تماشاگری نیستند كه به ورزشگاه می آیند یا طرفدار پرسپولیس 60 هزار تماشاگری نیستند كه به ورزشگاه می آیند. بسیاری از طرفداران این دو تیم دیگر به ورزشگاه ها نمی آیند.
    سرمربی سایپا در مورد اینكه برای گفته هایش در مورد دوپینگ مدركی دارد یا نه گفت: این مسایل یكسری از واقعیت هاست. در حال حاضر فقط به لیگ برتر توجه شده در حالی كه در لیگ یك اوضاع به مراتب بدتر است.شماری از بازیكنان سایپا كه فصل گذشته در تیم های دیگر بودند می گویند در لیگ دسته اول داور در گوش بازیكن می گوید 2 دقیقه بیشتر باقی نمانده از زمین بلند نشو یا در محوطه جریمه خودت را زمین بزن. خود بازیكن بزرگترین مدرك است.
    مایلی كهن در مورد اینكه گفته می شود در صورتی كه نتواند ادعاهایش را ثابت كند یكسال از حضور در فوتبال محروم خواهد شد تاكید كرد: می خواهم برای همیشه محروم شوم. اما اجازه بدهید من هم مثل مردم سایر كشورها از خود فوتبال لذت ببرم. چلسی به بارسلونا باخت كه این پیروزی حق بارسلونا نبود. من عاشق بارسلونا هستم اما در آن دیدار حق چلسی شكست نبود. با این حال چند روز بعد چلسی 4 گل به آرسنال زد. اگر در ایران این اتفاق می افتاد می گفتیم به خاطر آن مسابقه تیم ما می بازد.
    مایلی كهن در مورد معرفی 7 شاهد به كمیته انضباطی گفت: به هیچ عنوان از هیچ كدام از این آقایان نخواستم كه بروند و شهادت دهند. میناوند خودش به من تلفن كرد. مجید نوروزی به من تلفن زد. اشكان نامداری هم خودش به من گفت از طرف فرهاد مجیدی و علی علیزاده هم زنگ می زند. شب قبل از مسابقه استقلال با مس رفسنجان در جام حذفی تماس گرفت.
    وی ادامه داد: شك نكنید در فوتبال مان مشكلات عدیده ای داریم. مدیران ما به دلیل عدم آگاهی به این رشته آن را رها كرده اند. وقتی در ایتالیا یونتوس را مستقیما به دسته پائین تر می فرستند بنابراین چنین مسایلی در فوتبال ما هم وجود دارد.
    سرمربی سابق تیم ملی در مورد اینكه بیانیه های او كمكی به فوتبال نكرد و حتی باعث شد او از تیم ملی كنار گذاشته شود اظهار داشت: من به دنبال نان فوتبال نیستم اما چرا باید پنهان كاری كنیم. وقتی بازیكن می گوید به زور به ما آمپول می زنند و اگر قبول نمی كردیم می گفتند ساكت را بردار و برو چرا نباید حرف زد؟ همانطور كه قبلا هم گفتم قهرمان های ما واقعی نیستند و تیم های سقوط كننده هم سقوط كننده واقعی نبودند.
    مایلی كهن تصریح كرد: 55 سال سن دارم و هر چقدر می خواستم فیلم بازی كنم فیلم بازی كرده ام اما در قبال كشورم احساس وظیفه می كنم. كشورم را از خانواده ام بیشتر دوست دارم. عیبی ندارد من را از فوتبال محو كنند اما در فوتبال ایران در زمینه دوپینگ، داوری و... مشكل داریم.
    مایلی كهن در مورد اینكه تمام این مطالب حرف است و سندی وجود ندارد خاطرنشان كرد: این بازیكنان حرف زده اند. حتی آنها را هم ترسانده اند اما من به هیچ كدام از این بازیكنان یك تلفن هم نكردم تا حداقل تشكر كنم.
    این مربی در مورد اینكه آیا امكان دارد بازهم بیانیه ای صادر كند گفت: بله، شاید بیانیه ای در مورد حبیب كاشانی صادر كنم. او روزی گفت با فوتبال می توان به بهشت رفت اما من وقتی سوار مترو شدم و دیدم كه چقدر ازدحام جمعیت است فهمیدم با مترو سریعتر می توان به بهشت رفت.

--------

بیانیه چهارم مایلی کهن در راه است؟!

مازیار ناظمی، مجری سیما که شب گذشته میزبان مایلی کهن در شبکه جام جام بوده است، با توجه به اظهارات وی از بیانیه چهارم اش خبر می دهد.

من به شخصه از نفس صدور بیانیه های محمد مایلی کهن استقبال میکنم .دلیل آنهم روشن شدن زوایای تاریک فوتبال ماست .مایلی کهن که به قول خودش برای اعتلای فوتبال ایران و پاک شدن آن ، زندگی را سه طلاقه کرده است . شاید بزودی در یک وبلاگ شخصی ،حقایق فوتبال ایران را روزانه برای اطلاع علاقمندان فوتبال منتشر کند ، نیازی که به زعم بنده ، برای شفاف شدن وضع آشفته فوتبال ایران،‌کاملا احساس میشود ، به قول حاجی ،نمی شود تمام سال در این فوتبال هر کاری خواستی بکنی و بعد هم دو روز در پارکینگ منزلت مراسم بگیری و سر وته قضیه را هم بیاوری !؟ ... این روزها حاجی مایلی ( که من به سلامت نفس او اعتقاد دارم) در مسیر درست و خطرناکی گام بر می دارد ، مسیری که برای فوتبال خیر است و برای او البته ، شر هم درست میکند ! نکته دیگر اینکه ، شرح پانزده روز سرمبیگری دوباره او در تیم ملی قرار است بزودی در کتابی منتشر شود و منافع و عایدات آنهم به امور خیریه اختصاص یابد.

fardanews.com

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

دستور‌تزریق سرنگ را چه‌کسی صادر‌کرد؟

فیروز کریمی: من تو عمرم مولتی‌ویتامین هم نزدم چون از آمپول می‌ترسم...

دوپینگ، بزرگترین کابوسی بود که با افشاگری رئیس سابق کمیته انضباطی و مسئول پیشین کمیته کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال رواجش اثبات شد.

هنوز لیگ به نیم فصل اول نرسیده بود که وقتی فرهاد کاظمی قرار شد به سپاهان اصفهان برود، عبدالرحمن شاه حسینی رئیس مخلوع کمیته انضباطی فوتبال در مصاحبه با ایسنا تأیید کرد در دوره او این مربی متهم بوده است بازیکنان تیمش را وا می‌داشته تا از مواد نیروزا استفاده کنند. این اعتراف تکان‌دهنده را دکتر شریف رئیس پیشین کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال هم تأیید می‌کرد. دو نفری که درست زمان رسیدگی به این پرونده جنجالی از مسئولیت‌های خود کنار گذاشته شدند. پس از آنها پرونده دوپینگ گروهی یک تیم بسته شد و اسناد و مدارک آن هم مفقود شدند. این جنجال اما پس از چندی با فشار باشگاه سپاهان برای جذب کاظمی به فراموشی سپرده شد. هفته‌ها گذشتند و لیگ از سر گرفته شد تا عید رسیدو محمد مایلی کهن توانست با برکناری دایی بر مسند هدایت تیم ملی بنشیند. از این زمان بود که او به زمین و زمان تاخت. او که ادعا داشت جزئیات کامل ناپاکی‌های فوتبال کشور را می‌داند پس از سر شاخ شدن با قلعه نویی به فیروز کریمی تاخت و در دل حرفهایش علیه سرمربی صبا دوباره پرونده فرهاد کاظمی را به جریان انداخت. او ادعا کرد 7 شاهد دارد که می‌توانند ادعاهایش را تأیید کنند. این شاهدان به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رفتند و تعدادی از آنها آنچه را که مایلی مدعی بود، تأیید کردند.

معتادان؛ نسل اول دوپینگی‌های فوتبال

اوایل دهه 60 شاید زمانی که نه افدرین، نه ناندرولون و نه هیچ یک از شیوه‌های مرسوم هورمونی، پودرهای مکمل غیر مجاز رواج نداشتند، فوتبال ایران نسلی از بازیکنان را داشت که نه به صرف تقویت بنیه که در دل اعتیاد افتاده بودند و اینگونه هم خود را رو به تباهی می‌بردند و هم از شیوه‌هایی غیر اخلاقی استفاده می‌کردند که قوای جسمانی‌شان افزایش یابد. «ک _ ب» مهاجم سابق تیم ملی در اواسط دهه 60 یکی از بازیکنانی است که به دام اعتیاد افتاد. او اگرچه حالا در اواسط دهه 50 زندگی خود به سختی توانسته از چنگ مواد افیونی رهایی یابد اما هنوز هم آثار شوم آن دوره کابوس بار را به همراه دارد؛ «آن روزها که ما تغذیه علمی نداشتیم. جوان هم بودیم و عقل مان خیلی درست کار نمی‌کرد. من معتاد شدم چون چند نفر که حتی نمی‌توانم دوست صدای‌شان کنم دورم را گرفتند. اوایل تفریحی بود و بعد حس می‌کردیم وقتی می‌کشیم توان جسمی‌مان افزایش پیدا می‌کند0 بهتر می‌دویدیم و دردهای آسیب‌دیدگی را هم اصلاً نمی‌فهمیدیم.» اینگونه او به دام اعتیاد افتاد. با بالا رفتن سن و دوری از فوتبال، آن هم فوتبالی که تمام دوران نزدیک به 20 ساله‌اش در روزهای انقلاب و جنگ برای ستاره‌ای چون او پولی به همراه نداشت کار را برای این ستاره پیشین به جایی کشاند که معتادی ولگرد در خیابان‌های امام‌زاده حسن تهران باشد. او البته تنها ستاره آن نسل نبود. سال‌ها قبل وقتی برای اولین بار لب به اعتراف گشود، از ستارگان هم نسل خود سخن گفت که او را به دام اعتیاد کشیدند. از 3 ستاره آن سال‌های پرسپولیس که همان دوران قهرمانی‌شان یکبار پای منقل بازداشت شدند و اگر وساطت امیر عابدینی نبود شاید داستان بازداشت‌شان حسابی رسوایی به همراه می‌آورد. (م- م)، (ح-ر) و (م-ع) سه بازیکنی بودند که به این جرم دستگیر شدند.

از آن نسل البته ستارگان بسیاری بودند که در استقلال یا پرسپولیس بازی می‌کردند و همین بلای خانمان‌سوز که ابتدا برای‌شان محرکی برای بهتر بازی کردن بود، دردشان شد و تا همیشه برایشان ماند. (ن-م)، (م-پ)، (ش-ب) که همگی از بزرگان آن نسل فوتبال ایران بودند این درد را برای فوتبال بازی کردن برای خود خریدند و خود را به تباهی کشاندند تا خیلی زود از صحنه قهرمانی محو شوند و فراموش. البته پیش از آنها هم بسیاری از ستارگان بزرگ قبل از انقلاب این مشکل را داشتند که حالا در دهه‌های هشتم یا هفتم زندگی‌شان این بدنامی را همراه خود دارند. احد شیخ لاری یکی از بازیکنان دهه 60 فوتبال ایران است که تنها چند بازی ملی را در تیم شادروان دهداری تجربه کرد. او چون فوتبالش را در شهرستان بازی کرد هیچ گاه بازیکنی سرشناس نشد. این فوتبالیست قدیمی درباره اولین اردوی ملی خود می‌گوید: «یادم هست یکی از بزرگترهای تیم خیلی هوای ما تازه ترها را داشت. عصر همان روز اول با هم کنار دریاچه رفتیم، دیدم سیگار خشکی را بار زد و کشید. داشتم از تعجب شاخ در می‌آوردم. او محبوب‌ترین بازیکن برای همه مردم بود. وقتی پرسیدم چرا این کار را می‌کند، گفت؛ هم آرامش‌بخش است و هم توان بازی کردن را بالا می‌برد.»

پول حرفه‌ای و رواج گسترده دوپینگ

در همه دهه 70 فقط یکبار دو بازیکن ایرانی که همراه با پرسپولیس به جام باشگاه‌های آسیا رفتند، متهم به دوپینگ شدند که کنفدراسیون فوتبال آسیا این دو بازیکن را با محرومیتهایی 6 ماهه مواجه کرد. (ف-ف) دفاع دوپینگی آن سالهای فوتبال ایران هنوز هم مدعی است آن خلاف را مرتکب نشده بود و آن محرومیت حاصل از گوشت یخزده‌ای بوده که غذا‌ها را در کره از آن پخته بودند. البته این بازیکن در آن تیم تنها کسی بود که از خوردن گوشت آلوده دوپینگی شد! با شروع لیگ برتر اما و در سال دوم بازی‌ها بود که نمونه‌گیری از بازیکنان رواج یافت. چون با ورود یکباره پول و افزایش درآمد استفاده از مواد نیروزا برای کسب نتیجه و درخشش بیشتر به هدف برای مربیان و بازیکنانی بدل شد که کسب درآمد بیشتر را در جایگاهی بالاتر از اخلاقیات می‌دانستند. در فصل‌های سوم تا پنجم لیگ حرفه‌ای مربیانی چون محمد احمدزاده و مجید جلالی اولین کسانی بودند که مدعی شدند استفاده از مواد نیروزا میان بازیکنان شایع شده است. اولین بازیکنی که نمونه دوپینگش مثبت اعلام شد، حمید شفیعی بازیکن آن روزهای ذوب‌آهن بود پس از او و در آستانه اعزام تیم ملی به جام جهانی فوتبال؛ نمونه گرفته شده از مهدی واعظی مثبت بود. این دروازه‌بان یکسال محرومیت را پشت سر گذاشت اما با اعترافاتش سرآغازی شد برای رمز گشایی از یک رسوایی بزرگ.

او و یک بازیکن دیگر تیم آن زمانش به طور همزمان نمونه‌های شان مثبت اعلام شد. این دو بازیکن در دسته اول بازی می‌کردند و در دادگاه اتهامی‌شان هر دو مدعی شدند آنچه تزریق کردند به تجویز مربی تیم بوده و قبل از هر مسابقه، تمام 25 بازیکن باشگاه این آمپول‌ها را تزریق می‌کرده‌اند. البته آن زمان مدرکی کافی برای اثبات ادعا نبود. همزمان با اتفاقات آن روزها در لیگ برتر هم جنجال‌های زیادی بر سر دوپینگ به پا شده بود. نمونه‌های گرفته شده از 4 بازیکن داربی نشان می‌داد دو نفر از میان (ج-ک)، (م-م)، (ع-ر) و (س - الف) نوعی ماده مخدر استفاده کرده‌اند. ماده‌ای که در فهرست مواد ممنوعه دوپینگ به حساب نمی‌آمد اما نوعی تخلف بود. قبل از این‌ها هم یک ستاره جنجالی با حالتی روان​پریش به بازی داربی رفت. او که جمعیت زیادی رکیک‌ترین شکل فحاشی را علیه‌اش به کار می‌بردند، در زمین انگار هیچ نمی‌شنید. او در آن بازی گل زد و از هوش رفت. پس از بازی این ستاره در جمع دوستانش اعتراف کرده بود برای اینکه در زمین هیچ نشنود، از قرص‌های اکستازی استفاده کرده بود. یکبار هم امتناع علیرضا منصوریان و محمود فکری از انجام تست دوپینگ در لیگ خبرساز شد اما هیچ محرومیتی برای این بازیکنان در نظر گرفته نشد. (ع-ن) بازیکن پرسپولیس هم بارها وقتی نوبت به انجام تست دوپینگ رسیداز حضور در تمرینات تیم ملی طفره رفت. در همه این روزها اتهام دوپینگ برلیگ برتر ایران سایه انداخته بود. وقتی سعید دقیقی بازیکن پاس همدان متهم به دوپینگ شد اعتراف کرد پزشک تیم و مترجم بگوویچ این مواد را به او داده‌اند و بسیاری دیگر از بازیکنان تیم هم از این مواد استفاده کرده‌اند. این اولین حکمی بود که کمیته انضباطی صادر کرد و دو متهم همراه با بازیکن متخلف از فعالیت در لیگ محروم شدند. همان زمان اما پرونده علی مولایی در جریان بود. بازیکن مس وقتی نمونه خونش نشان داد دوپینگی بود، در کمیته انضباطی اعتراف کرد و شهادت داد که این آمپول‌ها را به دستور فرهاد کاظمی مصرف کرده اما پس از مدتی او منکر همه چیز شد.

پرونده مفقوده و افشاگری مایلی

مدارک علی مولایی و اعترافات او به شکلی مشکوک در فدراسیون گم شد و جنجالی را به پا کرد. شاه حسینی و شریف معتقد بودند بر اساس مدارک موجود باید فرهاد کاظمی و اکبر دارستانی مربی بدنساز پیکان و مس کرمان محاکمه شوند و توضیح بدهند. آنها متهم بودند به بازیکنان تیم شان مواد ممنوعه دوپینگ تجویز می‌کردند. این اتفاق اما نیفتاد. شاه حسینی پای مهدی محمد نبی را در گم شدن پرونده دوپینگ وسط کشید اما این اتهام را دبیر فدراسیون تکذیب کرد و دکتر هاشمیان رئیس جدید کمیته ضد دوپینگ بر گفته‌های نبی صحه گذاشت. این ماجرا را اما مایلی کهن در اوج افشاگری‌اش علیه فساد در فوتبال بار دیگر وسط کشید. او ادعا کرد نه فقط کاظمی که کریمی هم در دوپینگ بازیکنانش نقش داشته است. او برای ادعایش 7 شاهد را به کمیته انضباطی معرفی کرد. فرهاد مجیدی، مهرداد میناوند، علی علیزاده، نیما نکیسا، محمد مؤمنی، اشکان نامداری و داریوش رضاییان گواهان کریمی بودند. از این جمع رضاییان، مجیدی، علیزاده و نامداری که دوره‌ای را در راه‌آهن استقلال و پاس شاگرد کریمی بودند ادعای شان را تکذیب کردند و گفتند حاضر به شهادت نیستند اما نیما نکیسا که در زمان پیوستن به استقلال اهواز با کریمی به مشکل خورده بود. مدعی است کریمی نه فقط دوپینگ که گناه‌های دیگری هم در فوتبال دارد. این ادعا را محمد م‍منی و میناوند هم تأیید کردند. اینگونه بود که کمیته انضباطی تصمیم دارد پرونده را بار دیگر به جریان بیندازد.

منبع:khabaronline

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شاهدان پرونده دوپينگ را تهديد و تطميع كردند
    فريادشيران: به خاطر فيروز كريمي فوتبال را كنار گذاشتم
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سايپا گفت: به خاطر فيروز كريمي و رفتار ناپسندش فوتبال را كنار گذاشتم.

نادر فرياد شيران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد اظهارات داد عزيزي مبني بر وجود زد و بند در فوتبال ايران عنوان كرد: اين حرف ها واقعيت فوتبال ما است. انگشت اتهام به سوي افرادي نشانه رفته كه تقريبا اكثريت با اين نام ها موافقند. ممكن است شدت و ضعف داشته باشد و يا يكي دو نام اشتباهي باشد، اما واقعيت اين است كه فوتبال پاك نداريم.
    وي ادامه داد: زماني كه امثال محمد مايلي كهن، بيژن ذوالفقارنسب، خداداد عزيزي و من و ... اين حرف ها را مي‌زنيم ديگر نبايد به دنبال شاهد باشيم. خداداد عزيزي يك چهره شناخته شده در فوتبال است. حرف او سنديت دارد.
    فريادشيران افزود: در مصاحبه‌اي كه 21 ارديبهشت 86 با يكي از روزنامه داشتم؛ گفتم فوتبال ما ناجوانمردانه است. امروز نيز اين حرف را مي‌گويم. ويروس ناپاكي و دلالي و دوپينگ به جان فوتبال ما افتاده است و همه بايد كمك كنيم تا آن را درمان كنيم. من مي‌گويم در اين آشفته بازار فوتبال كه همه چاپلوسي مي‌كنند و مجيز مي‌گويند درود بر شرف خداداد عزيزي كه با چنين شجاعتي حقايق را مي‌گويد. به قول مايلي كهن همه عافيت طلب شده‌ايم.
    مربي تيم فوتبال سايپا با اشاره به زمان خداحافظي اش از فوتبال در دوره بازيگري تاكيد كرد: فوتبال را به خاطر فيروز كريمي كنار گذاشتم.زماني كه محمد طباطبايي مديريت بخش فوتبال باشگاه پاس را بر عهده داشت بنا به دلايلي كه بيشتر احساسي بود مهدي مناجاتي را بركنار كرد. پس از آن به من پيشنهاد شد كه سرمربي پاس شوم اما گفتم به عنوان بازيكن با مناجاتي قرارداد بسته‌ام و حاضر به اين كار نيستم. بهتر است مناجاتي را برگردانيد.
    فريادشيران يادآور شد: اين اتفاق نيفتاد و زماني كه به فيروز كريمي پيشنهاد سرمربيگري پاس داده شد؛ او پذيرفت؛ در حالي كه مناجاتي نسبت به او ارشديت داشت. حتي من از نظر بازي با تجربه‌تر و بهتر از او و كاپيتان او بودم اما فيروز كريمي كه دفاع وسط بود اين پيشنهاد را قبول كرد. در آن زمان امام خميني (ره) رحلت كردند و مسابقات 40 روز تعطيل شد.
    اين مربي تصريح كرد: در تعطيلات قرار شد يك ديدار تداركاتي با تيم پورا برگزار كنيم. اين مسابقه را من به عنوان بازيكن و مديرفني تيم هماهنگ كردم و حتي طباطبايي و فيروز كريمي نيز با انجام آن موافقت كردند. آن زمان همايون شاهرخي سرمربي پورا بود.
    وي ادامه داد: روز بازي زماني كه من و 35 بازيكن پورا به ورزشگاه پاس رفتيم در ورزشگاه بسته بود و عنوان شد كريمي محل تمرين را عوض كرده است. تيم به زمين پليس در منطقه نازي‌آباد رفته بود. از اين اتفاق دلخور شدم و به مسئولان باشگاه پيغام دادم تا زماني كه از مسئولان پورا عذرخواهي نشود و با آنها يك بازي تداركاتي برگزار نكنند به تيم بر نمي‌گردم. در آن زمان بازي‌ها قرار بود آغاز شود و ما در هفته اول بايد برابر پرسپوليس بازي مي كرديم و حتي دروازه‌بان دوم ما هم از تيم اخراج شده بود.
    فريادشيران اضافه كرد: تصور مي كردم به خاطر اين ديدار مهم هم كه شده به سراغم بيايند اما چنين كاري انجام نشد. من 22 سال است كه منتظرم از مسئولان دلجويي شود. به همين خاطر هم فوتبال را كنار گذاشتم؛ تا زماني كه با محمد مايلي كهن به تيم ملي رفتم.
    مربي اسبق تيم ملي اظهار داشت: دليل اصلي كه فيروز كريمي حاضر نشد با پورا بازي كند و تيم پاس را به زمين ديگري برد اين بود كه مي‌ترسيد همان گونه كه مناجاتي بركنار شد او را نيز كنار بگذارند و باشگاه پاس همايون شاهرخي را جايگزينش كند. زماني كه چنين رفتاري را ديدم از فوتبال خداحافظي كردم و يكسال پيش هم گفتم فوتبال ما ناجوانمردانه و ناپاك است.
    وي با اشاره به 7 شاهد پرونده دوپينگ عنوان كرد: متاسفانه نام اين شاهدان اعلام شد و اينگونه بود كه برخي افراد اين شاهدان تطميع و حتي تهديد كردند. دستيار يكي از مربيان به يكي از شاهدان تلفن زد و گفت ما مي‌خواستيم تو را سرمربي تيم اميد باشگاه بكنيم چرا اين حرف ها را زدي. حتي ايجاد نگراني براي او كرد. به اين ترتيب اين فرد از شهادتش پشيمان شد اما من با او تماس گرفتم و او را واسطه كردم تا با عزيز محمدي صحبت‌هايش را مطرح كند و حتي حرف‌هاي جديدي را به رئيس سازمان ليگ بگويد.
    دستيار مايلي كهن ادامه داد: بهتر است افرادي كه اين ماجراها را مي‌دانند حقايق را به كميته انضباطي و فدراسيون فوتبال بگويند. شايد بهتر باشد به سراغ مربيان بيكار برويم، آنهايي كه ترسي از اين ندارند كه شغلشان را از دست بدهند. اين افراد مي‌توانند حقايق را بهتر بگويند.
    فريادشيران با اشاره به بحث جادوگر در فوتبال ايران يادآور ش: براي اولين مرتبه من بحث جادوگر را در فوتبال مطرح كردم. شخصي به من گفت امير اسكندري كه در كرج سكونت دارد جادوگر فوتبال است. آن موقع او را درويش صدا مي‌كردند اما من گفتم ما از قدرت ماورايي سايپا هراس نداريم. آن زمان آقاي م.ه ؛ مديرعامل وقت باشگاه سايپا كه بايد چند نقطه جلوي اسم او گذاشت از من شكايت كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •