به نظر من خیلی خوبه البته اگه بتونیم نگهش داریم و همونطوری که خودتونم گفتین :
به نظر من خیلی خوبه البته اگه بتونیم نگهش داریم و همونطوری که خودتونم گفتین :
فروم های ما در خدمتتونه اون پایین پایینا تو امضام
![]()
متوجه منظورتون نشدم ؟؟؟؟؟
در ضمن برو بکس صفحه قبل رو حتما بخونید
شدیدا با نظرات اینفو و نصف راه موافقم
فقط بهتر جریان این سایت و کارای گروهی رو بذاریم برای بعد قرار ملاقات تا بیشتر با هم و تواناییهامون آشنا بشیم
چون قبلن ما چند نفر با هم قرار ملاقات داشتیم تجربیاتمون رو برا اینفو گفتم که اینجا هم میذارمش :
- به نظر من بهتره اعضایی رو لیست کنی که اگه قراری برگزار بشه قصد اومدن دارن مثلا همین لیست 30 نفری که هست الان فکر نکنم بیشتر از 10 نفرشون تو قرار حاضر بشن
یادش بخیر زمانی که تو این سایت بی در و پیکر 4 نفر تبریزی بودینما هم یه قراری ترتیب دادین ( منو امین و میثم + دوست میثم ) دفعه ی اول که قرارو درست وسط شاه گلی گذاشتیم رستوران وسط آبو میگم کلی با هم حرف زدین و گفتیم و خندیدم ( البته دفه ی اول میثم نبود )
البته اون زمان بچه های تهران هم برا خودشون تو همون روز و ساعت قرار گذاشته بودن که ما هم زنگ زدیم با اونا تلفنی حرف زدیم
بعدش یه قراره دیگه گذاشتیم ( منو و امین و میثم ) آبرسان تو اون پارک کنار مسجد طوبی ( البته اون زمان هنوز داشتن می ساختنش ! )
یه بار هم تو یه کافینت
البته بعدا هم تو تاپیک تبریزیا اومدم (نمیدونم اینجا بوود یا تاپیک دیگه ) منتها بچه های بجای یه برنامه ریزی فقط میدومدن و میگفتن یاشاسین اذربایجان یا با بچه های دیگه کل کل میکردن و مدیر بخش تاپیک و می بست
اینا رو داشته باش . . . . . .
حالا نظرات من :
-- با توجه به اینکه احتمالا این دفعه تعداد افراد بیشتره باید یه برنامه ریزی اساسی برا ش داشته باشی و گرنه هیشکی بهش خوش نمیگذره مثلا فکر کن الان سر قراریم یکی میاد از این زلزله میگه و یکی از اون در بعد 20 دقیقه حرفا تموم میشه و میشینین عین چی چی همدیگه رو نگاه میکنیم![]()
-- جایی که انتخاب میشه حدال امکان باید نزدیک مرکز شهر باشه تا همه امان اومدن داشته باشن
مثلا یکی از بچه ها میگفت من از لاله هستم
-- بساط پذیرایی + دوربین دیجیتال برقرار باشه ( البته نه لزوما برا قرار اول )
یکی مسوول اینکار باشه
-- قبل از قرار محل شناسایی بشه ( میدونم میدون مین نیست) ولی مثلا تو قرار سال پیش بچه های تهران پلیس بهشون گیر داده بوود
-- زمانش جوری باشه که با برنامه بیشتر بچه ها یکسان باشه مخصوصا ساعتش
مثلا آخرای هفته ( پنج شنبه ، جمعه ) همه برا خودشون برنامه دارن و شاید نتونن بیان سر قرار
-- ترجیحا محل قرار یه فضای آزاد بدون محدودیت باشه
( مثلا یه پارک خلوت )
الان دیگه بیشتر از این به ذهنم نمیرسه
Last edited by MaSoOd; 14-04-2008 at 18:14.
سلام اول سون غیرتی تبریزلی قارداش باجلارا
از اقا مسعود بابت نظرات مفیدشون تشکر میکنم یاشاسین
به ببین کی اومده dizgah نگو نشناختمتا سنده سلام اولسون
سلام
نجسوز ؟
قراراردا بیزیم یریمیزیده بش الیون ...
حیف که اوزاخدیام وگرنه منده گلردیم ...
موفق اولاسوز
بچه ها من از 4 تا 20 اردیبهشت اینجا نیستم (حالا اگه زمان قرار تقریبا مشخص بشه خوب میشه. یعنی میتونیم برای کارهامون برنامه ریزی کنیم. باور کنید من الان برای سه تا کار مهم هنوز نتونستم جواب قاطع بدم.)
در ضمن در مورد مکان قرار چند تا پیشنهاد دارم.
به نظر من جای نسبتا خلوتی باشه تا رفت و آمد پلیس هم نباشه که گیر بده.
برای همین منظور مثلا اگه وقتش ظهر باشه خوب میشه.
یا در مورد مکان: در ائل گلی که همیشه گیر دادن هست. حالا به نظر من یه جای بهتر باشه؛ مثلا پارک منظریه.
نظرتون چیه؟
همچنین چند تا خواهش دارم:
1- در روز قرار به کسی سرما نخوره!
2- کسی مهمون نره!
3- به خونه کسی مهمون نیاد!
4- کسی امتحان نداشته باشه!
5- کسی به مسافرت نره!
یا بذارید یه کم واضح تر بگم:
اویون بازچیلیغی یغیشدرون![]()
ما فرقونتیم اینفو جان می بینم شکر خدا تو تالار طراحی وب خوب به داد ملت میرسی
sagh ol ghardash
منم با info و مسعود جان موافقم
-به نظر من هم توی این قرار اول در مورد حضورمون توی اینترنت صحبت کنیم و در مورد همین باشگاه وب لاگ نویسان حرف بزنیم البته نه باشگاهی با زیر مجموعه دولتی بلکه به صورت مردمی یعنی ngo .
-مسئله ی دیگه ای هم که می تونیم در موردش صحبت کنیم اینه که نحوه حضورمون رو توی همین پی سی ورلد برسی کنیم و پر رنگ ترش کنیم آخه خیلی از بچه ها حتی اشاره ای به اهل تبریز بودنشون توی پی سی ندارن
-در مورد نحوه حمایتمون از همدیگه
-زمان قرار هم عصر باشه بهتره
- اما توی مرکز شهر جایی که هم خلوت باشه و هم پارک باشه کم گیر میاد. انتخاب محل رو به یه نفر وتگذار کنیم تا بهتر بتونه تصمیم بگیره
بهتره قبلش هم یه آشنایی مختصری از هم داشته باشیم اینم من
احد (آرام) هستم 23 از محله ی شنب غازان
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)