آقا من به یه درجه ای که میرسم بعد از بازی که میام بیرون بعد دوباره میام تو بازی مینویسه congratulation بعد مینویسه که چند تا لباس آزاد کرده مثل اون لباس روسیه که سفید و آبی هستش.حالا این ها رو چه جوری بپوشم؟
آقا من به یه درجه ای که میرسم بعد از بازی که میام بیرون بعد دوباره میام تو بازی مینویسه congratulation بعد مینویسه که چند تا لباس آزاد کرده مثل اون لباس روسیه که سفید و آبی هستش.حالا این ها رو چه جوری بپوشم؟
اینا رو میگمراستی سیوی,پچی نیست که همه چیز ها رو باز کنه؟؟؟ اگه کسی بده دعاش میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirtaker; 22-06-2008 at 14:26.
اينو دانلود كن ، Readmeشم بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به بر وبچ بازی خور....این بازی تو سیستم من خیلی کند اجرل میشه ....سیستم من موقع نصب همه سیستم رو تایید مکنه ...وokمیده ولی تو اجرایبازی اسلوموشن میشه ...لطفا یکی مردونگی کنه ومنو کمک کنه ....قبلا نهایت تشکر ودارم.....
سلام .شما مشخصات دقیق سیستمتو بنویس.کارت گرافیکت از چه سری هست ؟ 5 یا 6 یا 7 یا 8؟مدل دقیق و مشخصات کامل سیستمتو بنویس.
سلام دوتا سوال دارم
اول اینکه فایل های سیو بازی کجان
و دوم اینکه اون عکسی که قبل از شروع بازی چند ثانیه نشون داده میشه(تو ویندوز) آدرس کجاس و اگه ممکنه یکی اصلش را برام آپ کنه.
ممنون.
خوب دوستان منم به سلامتی این بازی رو تموم کردم !
واقعا قشنگ بود . ارزش داشت بازی کنی .
خبری از نسخه ی بعدی نیست ؟
آخرین مرحله و اکتشم وقتی دمو می شه زیر پام خالی می شه و یه هلی کوپتر دائم بهم تیر می زنه تمام راه ها هم بسته هستش کلی از افراد دشمن هم می کشم وقتی می یان تو زمین تنیس اما هیچ اتفاقی نمی افته!!!
لطفا کمکم کنید
پشت اون سنگها سنگر بگیر و به شیشه هلی کوپتر تیر بزن بعد رانندش اعصبانی میشه و 2 تا موشک میزنه که باید خیلی سریع به سمت راست بری و دوباره هم به شیشه هلی کوپتر تیر بزن باز هم موشک میزنه و جاخالی بده
در باز میشه وارد زمین شو یکمی اونجا مقاومت من بعد هم اون یارو رو بکش بازی تموم میشه
سلام به تمام دوستان
من مرحله دوم این بازی هستم برای من یه سوال پیش آمده آیا نمیشه ازدوربین تفنگ ها استفاده کرد ؟؟؟
مثل Call Of Duty 4بشه هدف گیری کرد؟؟؟؟
من هر چی دکمه بوده زدم ولی تو دوربین نرفت
معمولا کلیک سمت راست موس در اکثر بازی های در دوربین تفنگ میره
لطفا کمک کنید؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)