این گوشی الان تو ایرن هستش به قیمت 390 تا 420 هزار تومن
سلام دوستان
کسی در مورداینکه z10 کی به بازار میاد و تفاوتهای کلی اون با z8 چیه اطلاعاتی داره ؟
این گوشی در حال حاضر قیمتش 330000 هزار تومانه . خریدش توصیه میشه ؟؟
کیفیت صدا و باطری و رزولوشن صفحه نمایش واسم مهمه !!!
ممنون
مربوط به پست بالا :
سرشار جان شما توی گوگل یه سرچی بکن چیزای جالب گیرت میاد !
آقا این Z8 عجب محشری هست !!!!
راستی Crystal Talk™ technology رو داره دوستان ؟؟؟؟
از ویژگیهاش و صداش اگه بگید ممنون میشم !!
این V8 رو با گارانتی فیتکو تو علائدین دیدم به قیمت 298 تومن...! چنتا سوال داشتم از دوستان :
این گوشی حافظه داخلی 2 گیگ داره ؟
کلا اس ام اس زدن با دکمه های موتورولا چطوره ؟
کلا در مورد این گوشی نظرتون چیه ؟!
مربوط به پست بالا :
در مورد حافظه ی داخلی سری اول این گوشی با حافظه ی داخلی 512 mb بود و بعد ها با 2 gb عرضه شد !
به نظر من با توجه به امکاناتش در حد گوشی معمولی هست و قیمتش یکمی زیاده !
به نظر من بزر گترین عیب این گوشی نداشتن ورودی کارت حافظه است و بهترین حسن اون قابلیت Crystal Talk اون هست
* برای دیدن بررسی تخصصی این گوشی :* برای دیدن مشخصات این گوشی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان میدونم اینجا جای خوبی واسه مطرح کردن این سوال نیست ولی خیلی فوریه !
من یه E8 خریدم دیروز و نمیدونم چطور درایور Usb رو نصب کنم ؟ چون قبلا سونی اریکسون داشتم نیازی به نصب نداشت و خودش برنامه ها رو میشناخت .
ولی من الان وقتی Usb رو میزنم نمیشناسه ؟؟ میشه کمکم کنید خیلی ممنون ...
ممنون دوست من پس این V8 هایی که تو بازارن الان 2 گیگ هستن دیگه ؟ با توجه به اینکه کارت حافظه نمیخوره جدا نمیدونم موتورولا چرا اول با 512 مگ این گوشی رو وارد بازار کرده... ازون کاراستا !در مورد حافظه ی داخلی سری اول این گوشی با حافظه ی داخلی 512 mb بود و بعد ها با 2 gb عرضه شد !
به نظر من با توجه به امکاناتش در حد گوشی معمولی هست و قیمتش یکمی زیاده !
به نظر من بزر گترین عیب این گوشی نداشتن ورودی کارت حافظه است و بهترین حسن اون قابلیت Crystal Talk اون هست
* برای دیدن بررسی تخصصی این گوشی :
راستش کلا به نظر شخصیم با توجه به داشتن 2 گیگ حافظه + 2 تا ال سی دی با سایز مناسب و با کیفیت که یکیش لمسیه + طراحی زیبا + دوربین 2 مگ قابل قبول + در زمینه موسیقیم مثه اینکه حرفایی واسه گفتن داره + پردازنده ی قوی + لینوکس و این حرفا... به نظر میرسه خیلیم قیمتش بالا نباشه ( البته یقینا اگه موتورولا فعالیتش و فروشش تو ایران بیشتر بود میتونست قیمت معقول تری داشته باشه )
کلا ازین گوشی خوشم اومده
Last edited by Nabakhshoode; 26-09-2008 at 15:30.
گوشی جدید مبارکه !
شما گوشیتو وصل کن به کامپیوتر بعد وارد control panel بشین بعد add hardwere رو کلیک کنید بعد next رو بزنید و( CD گوشی حتمن توش باشه ) بعد کامپیوتر saerch می کنه و فایل های مورد نظر به صورت اتوماتیک کپی میشن ! ببین اینجوری مشکلتون حل میشه یا نه !
راستش در مورد حافظه ی داخلی من از همون سایتی که معرفی کردم خونده بودم برای اطلاعاته بیشتر در مورد حافظه ی داخلی گوشی شما باید با فروشنده صحبت و به کاور این گوشی دقت کنید !
اما در رابطه با نظر شخصی شما ( در خواستایی که از گوشیتون دارین فکر می کنم که motorola a1200 مناسب تر باشه )
چون :
* درسته حافظه داخلیش کمه اما کارت حافظه می خوره که تا 2 gb رم رو راحت ساپورت می کنه !
* 1 lcd داره اما فیلیپش شیشه ای هست و وقتی بسته باشه هم می تونی توشو ببینی
* دوربین 2 مگا پیکسل
* صداشم بد نیست !
* پردازنده ی قوی !
* سیستم عامل لینوکس !
* و قیمت مناسب ( حدود 220 هزار تومن ) !
همون جوری که ملاحظه کردین تمامی چیز هایی رو که می خواین داره !
البته باز هم خودتون می دونید و در خرید گوشیتون صاحب اختیارید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)