چرا ایران همه چی رو دست کاری میکنه
سلام اساتید 206
من الان یه پراید دارم و میخوام عوضش کنم با بودجه تا سقف 9 تومن بیم 206 و 405 مردد هستم (توی این قیمت)
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید در ضمن الان (هفته پایانی) عوض کنم یا بزارم بعد از سال حقیقتش دوست دارم توی عید با یه ماشین دیگه برم سفر
باز هم ممنون
اگه فقط خودتی و یا یه نفر دیگه هم داری 206 به نظر من بهتره. البته تیپ 2 تمیز. اگه هم خانواده هستید که 405.
از تغییرات دم عید خبر ندارم.
برای راهنمایی بیشتر میتونید در قسمت مشاوره پیگیری کنید و البته تمام معیار ها و انتظاراتت رو هم بگی.
![]()
ممنون از راهنماییت
اما دوباره رفتم سراغ پراید و 132 صفر گرفتم دیدم باید با این پول کارکرده باید بخرم
سلام
می خواستم بدونم v8 دوگانه سوزه ؟؟؟ اصلان فایده داره برم دنبال 206 دو گانه سوز یا خودش مصرفش پاینه و احتیاجی به گاز نیست؟
و اینکه مصرف sd چقدره؟؟
v8 ترمز abs نداره؟ کیسه هو چی ؟
و اینکه فقط v8 موتور 1600 هست ؟
اصلا شتاب این مدلها با هم فرق می کنه یا همش الکیه ؟
Last edited by Amir_Ans; 16-04-2009 at 23:46.
مصرفش که کمه. ولی نیاز هست یا نیست بستگی به خودتون داره.
ABS داره
کیسه هما هم فکر کنم برا راننده داره
فکر کنم فقط v20 موتور 1600 نیست
25 اسب اختلاف قدرت داره... مگه میشه فرقی نداشته باشه؟؟ فرق داره.
آقا یه چیزی بگم باورتون نمیشه.سه روز پیش یه ماشینی دیدم شبیه پژو 405 که روش فارسی نوشته شده بود پژو 405 و بعد رنگش هم نقره ای بود و مدل چراغهاش فرق میکرد و 4 تا هم جلو چراغ اضافه داشت.نزدیک به یه ساعت نگاش کردم .نمیدونم چی بود .فقط اینو میدونم که دست گل ایران بود. خیلی ناراحت کردچرا ایران همه چی رو دست کاری میکنه
یه نفر اگه ممکنه درمورد این موتورهای 206 یه توضیحی به ما بده. میخوام یه 206 صفر بخرم.دو نوع موتور توی سایت هستشوتو بعضی از آگهی ها هم زده 206 با موتور جدید! میشه بگین این موتور جدید چیه و چه فرقی با قبلی داره؟مزایاش هم بگین و الان روی جدیدهاش همه موتور جدیده هست یا انتخابیه؟
ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)