شما با پشتيباني تماس بگير ، ببين چرا نميتوني وارد حساب كاربري بشي!
خير،از طريق كارت هاي بانكي نمي تونيد پرداخت كنيد!(منظورم پرداخت انترنتي بودا)
شما با پشتيباني تماس بگير ، ببين چرا نميتوني وارد حساب كاربري بشي!
خير،از طريق كارت هاي بانكي نمي تونيد پرداخت كنيد!(منظورم پرداخت انترنتي بودا)
زنگ زدم پشتیبانی گفت هنوز راه اندازی نشده !!
شما می تونی وارد بشی؟
برای شارژ حتما باید برید بانک و تو صف وایسد و بعد پول بریزد به حساب ، در آخر ( قبلا رسید بانکی را فکس میکردیم) ولی الان شماره رسیدو بخونی کافیه
برای ورد به سایت لایزر، باید بگم که هنوز راه اندازی نشده....
من تازه مي خوام به جمع adsl دارها بپيوندم . دنبال 128 نا محدود با قيمت مناسب مي گشتم كه به لايزر رسيدم . اوايل تاپيك را خوندم كه اكثرا راضي بودن به اخراي تاپيك كه رسيدم تعداد ناراضي ها همين جور زياد مي شدن . حالا من چيكار كنم بالاخره 128 نا محدود بگيرم يا برم سراغ يك شركت ديگه ؟ منطقه مخابراتيم هم اشرفي اصفهاني 3318
Last edited by zaza; 15-01-2009 at 12:12.
من احتمال زیاد اگه شاتل پورت خالی داشته باشه میخوام برم از اون 512 بگیرم 2.5گیگ داره ولی از 1 تا 7 صبح هم رایگان اینم بگم قطعی های لایزر تموم نشده ولی کمتر شده!!!
دوست عزيز من هم طرفاي شما ساكن هستم ( آهنگ)!
به نظرم يه 128 ، 5گيگ ازشون بگير اگه راضي بودي قردادت رو تمديد كن
من كه راضيم!
با اين كه قطعي هاش زياد شده بود ولي الان بهتر شده و بايد بگم كه نوسان سرعت كمي داره!
این چه وضعیه
قطعی ها فوق العاده زیاد شده
هر 20 دقیقه یک بار قطع میشه الان بیشتر از دو هفته هست که این مشکل رو داره و هیچ کاری هم نمیکنن زنگ هم میزنی میگن اشکال از مخابراته (هر شرکتی افتضاح به بار میاره میگه از مخابراته)![]()
واسه من قطعی هاش خیلی کم شده ولی از طرفی سرعتشم اومده پایین اینی که شما میگی هر 20 دقیقه قطع میشه برای من 1-2 هفته پیش اینجوری شده بود!!!
اميد ، اين قد قطعي داري واقعا؟!!!
برا من اين طوري نيستا!!!!!!!!!!!
برا من 2 هفته پيش 2 تا 3 روز اين طوري شده بود!
الان داره مثه قبل ميشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)