نه...من keylogger ندارم...نمیدونم چه مرگشه!
والا من خنگ نیستم...تمام کارهارو مو به مو انجام میدم....ممنونم از راهنماییهات
نه...من keylogger ندارم...نمیدونم چه مرگشه!
والا من خنگ نیستم...تمام کارهارو مو به مو انجام میدم....ممنونم از راهنماییهات
ویرایش شد . به دلیل ارسال مجدد
سلام دوباره به آقا مهدی ویروس کیلر!!!
این مشکل ظاهرا حل شده . دیگه open with درست شد . دیگه دابل کلیک پنحره جدید باز نمی کنه .اما فکر کنم یه مشکل هنوز باشه . من وقتی میرم فایلهای مخفی رو از حالت مخفی دربیارم . این کارو نمی کنه !!
یه نظر شما مشکل حل شده یا نه ؟!
در ضمن از یه چیز دیگه هم تو کفم . من تا صبح کامپیوترم قاط بود .
nod 32 همش ارور می داد . این پستهای قبلی ام از تو کافی نت زدم اما حالا اومدم سیستمو روشن کردم می بینم تمام مشکلات حل شده !! یعنی قبل از اینکه اون فایل mahdi.bat رو اجرا کنم . نمی دونم ویروس من خیلی زرنگه یا کامپیوتر من خیلی قاطه ؟!!
بازم مممنون از تمام راهنمایی هاتون . ان شالله جبران کنیم اساس...![]()
با سلام خدمت مدیر تاپیک و شما دوستان عزیزپیشا پیش سال جدید را به همتون تبریک میگم.اقا مهدی چند وقتی بودش که پاور کامپیوتر صدا میکرد که رفتم عوضش کردم و به 500 وات انداختم روش.از خودش 400 بود.قبل از این جریان یه مدتی بود وقتی سیستم بالا میومد یه صفحه cmd ظاهر میشد (در کسری از ثانیه)و میرفت.تا اینکه کم کم 2 تا از برنامه هام دیگه اجرا نشدن و ایکونشون از بین رفت و فقط اسمشون بود.یعنی وقتی برنامه را اجرا میکردم cmd ظاهر میشد و برنامه اجرا نمیشد.حتی برنامه قابل پاک شدن نیست .خلاصه بعد تعویض پاورسیستم راه اندازی میشد ولی ویندوز بالا نمیومد ولی بعد از چند بار ریست کردن ویندوز بالا امد و الان دارم استفاده میکنم.وقتی دارم با مدیا پلیر اهنگ گوش میدم مثل اون وقتی هستش که داره از روی سی دی خش دار میخونه ..خواستم ویندوز را عوض منم که قبل از فرمت کردن این پیغام را دادAn error occurred while setup was updaying partition information oni 152626 MB disk0 Id on bus 0 on atapi[MBR]در ضمن کاسپر اسکای تمام فیل های اجرای را ویروس تشخیص میده.اینم دوتا عکس ببین به دردت میخورهچیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست خوبم
من هم پیشاپیش سال جدید را بهت تبریک میگم .
این اخطار احتمال زیاد به این خاطر هستش که MBR یا همون Master Boot Record اسیب دیده باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كار MBR ايجاد يك قسمت منطقي براي انتخاب سيستم عامل يا همان انتخاب بوت است. هر وقت كه شما يك ويندوز نصب ميكنيد اين قسمت در اولين قسمت يا Sector ديسك ايجاد ميشود و باعث ميشود كه ويندوز بالا بيايد ( با انتخاب شما ).
MBR در واقع به نوعي نقش رابط بين سيستم و Bios را ايفا ميكند ( براي بوت ). يعني اينكه توانايي بوت شدن يك سيستم عامل به صحت و درستي قسمت MBR بستگي دارد.
که این مشکل می تونه به خاطر ویروسی شدن اسیب دیده باشد .
اما در مورد مشکل دوم و عکسی که گذاشتید . تنها راه حل این مشکل دیدن تایپک زیر هستش .
موفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اخطار احتمال زیاد به این خاطر هستش که MBR یا همون Master Boot Record اسیب دیده باشه .
كار MBR ايجاد يك قسمت منطقي براي انتخاب سيستم عامل يا همان انتخاب بوت است. هر وقت كه شما يك ويندوز نصب ميكنيد اين قسمت در اولين قسمت يا Sector ديسك ايجاد ميشود و باعث ميشود كه ويندوز بالا بيايد ( با انتخاب شما ).
MBR در واقع به نوعي نقش رابط بين سيستم و Bios را ايفا ميكند ( براي بوت ). يعني اينكه توانايي بوت شدن يك سيستم عامل به صحت و درستي قسمت MBR بستگي دارد.
که این مشکل می تونه به خاطر ویروسی شدن اسیب دیده باشد .
خوب چطوری درست میشه .من باید چیکارش کنم
چطوری درست میشه .باید چیکارش کنم
چطوری درست میشه .باید چیکارش کنم
خوبه اگه همیشه حسودی ها اینطور باشه.
شما هم شروع خواهید کرد و مطمئنا" خیلی هم خوشتون میاد و موفق میشید.
به امید حق و آغاز سال 1387 هجری شمسی بر همه شما دوستان عزیز مبارک!!!!!![]()
Last edited by Linux Learner; 09-04-2008 at 19:12.
سلام دوست عزیز
برای حل این مشکل باید از ریکاوری کنسول کمک بگیرید .
در ابتدا CD ويندوز XP خود را در درايو CD-Rom قرار داده و سپس از طريق تنظيمات Bios كاري كنيد كه CD-Rom در ابتدا بوت شود .
سپس شروع به نصب ویندوز کنید وقتی به قسمتی رسیدید که از شما خواست کلید R را برای repair کردن بزنید شماکلید R را بزنید تا وارد ریکاوری کنسول شوید که شبیه به یک محیط داسی شکل است و بعد از وارد کردن شماره ویندوز مشکل خود و سپس تایپ پسوورد ادمین وارد خط فرمان شوید .
حالا در قسمتي كه شبيه CMD ويندوز است تايپ كنيد FIXMBR /device/harddisk0 و سپس Enter را بزنيد ( در اين دستور منظور از harddisk0 همان درايو C است.
من در اينجا فرض كردم كه ويندوز XP در درايو C نصب شده است. شما بايد اگر براي مثال ويندوزتان در درايو D نصب شده تايپ كنيد harddisk1 و به همين ترتيب ضمنا بزرگ يا كوچك بودن حروف را هم در نظر بگيريد ).
با اين كار قسمت MBR تعمير ميشود .
فقط يادتان باشد كه دستور FIXMBR فقط در محيط Recovery Console عمل ميكند .
ممكن است براي دستيابي به قسمت Recovery Console از شما پسورد بخواهد . اگر پسوردي براي Administrator در نظر نگرفته ايد بدون وارد كردن چيزي بايد با زدن Enter وارد اين قسمت مي شويد. در غير اين صورت پسورد را وارد كرده و Enter را بزنيد تا وارد اين قسمت شويد.
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)