از كركي عزيز ممنونم كه اينو آپلود كردند
من خودم خيلي با ftp كاسپر مشكل دارم
براتون يه لينك ريسيوم ساپورت هم ميدم شايد بكار اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از كركي عزيز ممنونم كه اينو آپلود كردند
من خودم خيلي با ftp كاسپر مشكل دارم
براتون يه لينك ريسيوم ساپورت هم ميدم شايد بكار اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کرکی عزیزنوشته شده توسط Cracki
اول بگم ما مخلصیم و به خاطر زحمتی که برای انجمن می کشی و وقتی که می گذاری منت داریم خلاصه ما قصدمان جسارت نبود ولی در مورد مشکل آپدیتها باید بگم من منظورم مشکل آپدیت خود برنامه بود و در مورد مشکلات آپدیت
ویندوز حق کاملا با تو است ولی اگر توی خود انجمن کاسپرسکی دیده باشی موقع ایجاد این مشکلات در آپدیتها تمامی کاربران چه آنهایی که از نسخه های جدید استفاده می کنند و چه آنهایی که از نسخه های قبلی استفاده می کنند از بروز
مشکلات مشابهی شکایت دارند.من خودم چند بار امتحان کرده ام و علارغم ارتقا به نسخه بالاتر مشکل حل نشده است
ولی ممکن حق با تو نیز باشد اگر نسحه جدید حاوی آن فایلی باشد که از سرور قابل آپدیت نیست مشکل آپدیت حل خواهد شد.
در ضمن سودا جان در مورد سرور " ftp" کاسپرسکی حق با تو است داد همه را درآورده است ولی ظاهرا مشکل آن هم
برطرف شده است چون امروز همه توی انجمن کاسپرسکی از سرعت داونلود آن تعریف کرده اند به هر حال کزکی عزیز
اینترنت سکیوریتی نسخه جدید را گذاشته است و من برای کسانی که مثل خودم فقط از آنتی ویروس آن استفاده می کنند نسخه جدید آن را می گذارم:
Kaspersky Antivirus 6.0.0.273
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Trial Keys (Until 2006-04-15)
KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
Last edited by vtn54; 04-02-2006 at 01:01.
با درودنوشته شده توسط vtn54
دوست گرامی من این نسخه از نرم افزار رو دریافت کردم و نصب کردم.
اما این نرم افزار آنتی ویروس نود رو خودبخود پاک کرد!!! چرا که من هر دو رو میخواستم داشته باشم!!!
مشکل دوم هم در شماره سریال هاست که هر چند وارد میکنم اون ها رو این ایراد رو میگیره!!:
![]()
Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.388
كرك :
================
Kaspersky Anti-Hacker 1.8
كرك :
================
Kaspersky Personal Security Suite 1.1
كرك :
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط korosh bozorg
تا آنجایی که من اطلاع دارم نسخه 6 آنتی ویروس کاسپرسکی و همچنین نسخه 6 اینترنت سکیوریتی آن جهت احتراز
از بروز مشکل قبل از نصب,سیستم را چک کرده و پس از شناسایی , نرم افزارهای زیر را از سیستم پاک می کنند:
Norton AntiVirus Corporate Edition 7.5 (v761)
Norton AntiVirus Corporate Edition 8 (v8.1.0.821)
Symantec Client Security 9 (v9.0.0.338)
Symantec Norton AntiVirus 2004 Professional
Symantec Norton AntiVirus 2005 (11.0.2)
Norton Internet Security 2005 (8.0.0.64)
McAfee Desktop Firewall 8.0 (2004)
McAfee Desktop Firewall 8.5 (2005)
Security Center + McAfee VirusScan Professional v8 (2004)
McAfee VirusScan Enterprise (ver 8.0i) (2004)
Dr.Web for Windows 95-XP (ver 4.32)
Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005
Trend Micro PC-cillin AntiSpam Pilot
Agnitum Outpost Firewall 1.0 (1.0.1817.1645)
Outpost Firewall 1.0 SDK (1.0.1202.0558)
Agnitum Outpost Firewall Pro 2.1 (2.1.303.314)
Agnitum Outpost Firewall 2.5 (2.5.369)
Agnitum Outpost Firewall 2.6 (2.6.452)
Agnitum Outpost Firewall 2.7 (2.7.485.412)
ZoneAlarm Security Suite 5.5 (5.5.94)
ZoneAlarm Wireless Security 5.5 (5.5.094.000)
ZoneAlarm Pro 5.5 (5.5.094.000)
ZoneAlarm with Antivirus 5.5 (5.5.094.000)
ZoneAlarm 5.5 (5.5.094.000)
IMsecure (1.5.0.39)
NOD32 Antivirus System (2.50.16)
Panda Platinum 2005 Internet Security
EZ Firewall (6.1.7)
EZ Antivirus (6.1.7)
eTrust EZ Armon (6.1.7)
eTrust Anti-Spam 2005 (2.11.15.0)
eTrust EZ Antivirus 2005 (7.0.6.7
اابته آنتی ویروس کاسپرسکی فقط آنتی ویروسهای دیگر و یا نرم افزارهای حاوی آنتی ویروس را پاک می کند ولی اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی تمامی موارد ذکر شده در بالا را پاک می کند. ولی تو می توانی پس از نصب کاسپرسکی
نود 32 را دوباره نصب کنی و مشکلی هم برایت پیش نمی آید چون ظاهرا دوستان دیگر این دو را با هم استفاده می کنند و مشکلی هم ندارند ولی خوب اگر نظر مرا بخواهی با داشتن نسخه 6 آنتی ویروس کاسپر نیاز به استفاده از انتی ویروس دیگری نخواهی داشت حتی اگر ان آنتی ویروس نود 32 باشد و در ضمن شرکتهای سازنده کاسپرسکی و نود 32 هر دو استفاده از محصولاتشان را همزمان با دیگر انتی ویروسها نهی کرده اند. در مورد سریالها هم باید بگویم مشکلی ندارند چون من هر دو را امتحان کرده ام فقط یادت باشد " 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9" مال آنتی ویروس و سریال
دیگر مربو ط به اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی است پس از نصب , صفحه فعال سازی ظاهر می شود که گزینه اول را انتخاب کرده وبه صفحه بعد برو در صفحه بعد شماره سریال مربوطه را در محل مربوطه وارد کن وبه صفحه بعد برو , بقیه مراحل قعال سازی به طور خودکار انجام می شود فقط یادت باشد در تمامی مراحل فوق باید به اینترنت وصل باشی. عکسهای مربوطه را اینجا آپلود کرده ام اگر خواستی یک نگاهی بیانداز.
Last edited by vtn54; 05-02-2006 at 18:00.
کوروش بزرگ و vtnجان سلام
شما در یک جا از مقاله ی بالا گفتید که هر دو رو را با هم ولی یادت رفت که به کورش بزرگ یاد اور بشین که باید مانیتورینگ یکیش رو غیر فعال کنه
بله درسته
کوروش جون اگه میخوای هر دو را با هم داشته باشی
وقتی کاسپر ناد رو پاک کرد
دو باره ناد رو نصب کن و یکی از مانیتورینگ ها رو غیر فعال کن
در غیر این صورت سیستم بالا نمیاد
منظورم همون وینوزه که بالا نمیاد
قربانتان
Adel.p30
سلام به دوستان
ببخشین من تازه به این تاپیک اومدم همه صفحات را نخوندم.شاید سوالم تکراری باشه یا ساده!!در هر حال مشکلی هست که من دارمواونم اینه
از چند ماه پیش که کاسپر رو نصب کردم در مورد ویروس سیستمم آخ نگفته بود ولی یه اشتباه کردم واونم اینکه یه ایمیل مشکوک رو تو gmail باز کردم .از اون به بعد دیگه از منوی کاسپر خبری نیست. برای بار اول که روی آیکون کاسپر دابل کلیک می کنم چیزی نشون نمی ده و برای بار دوم پیغام زیر رو میده
kaspersky Anti-Virus personal has already started by anoother user
از آیکون کاسپر در میان آیکون های استارت آپ هم خبری نیست.
لطفا دوستان در مورد این مشکل منو راهنمایی کنند.
این پیغامی که برای شما میده یعنی اینکه کاسپرسکی توسط یه User دیگه داره استفاده میشه و شما نمیتونید استفاده کنید!
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط sAsAn.K
من هم می دونم ولی ویندوز من فقط یه یوزر داره ؟!!!!!!!
من بوسیله سایت کاپر هم اسکن کردم هیچ ویروسی در سیستم من پیدا نکرد!!!!!!
احتمالا یه چیزی تو مایه هک شدن باشه؟
من در جایی در مورد از کار انداختن کاسپر توسط کرم اینترنتی دیدم !!!آیا توسط کرم از کار انداخته شده؟؟
چرا سایت کاسپر هیچ ویروسی پیدا نکرد؟؟
habib جان شما یه بار کاسپرسکی رو آن اینستال کن بعدشم یه فایروال توپ مثل Outpost یا کریو بریز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)