Face detection هم داره. بدنش و ال سی دیش هم ضد خش هست.
Face detection هم داره. بدنش و ال سی دیش هم ضد خش هست.
نظرات متفاوته . من قبلا یه w580i داشتم خیلی عالی بود چه از نظر طرح و اندازه چه از نظر کیفیت صدا چه از نظر دوربینش که 3.2 بود در اندازه خودش خوب بود. بعد از اون این گوشی رو گرفتم . از نظر اندازه کنار گوشی و قد ش به نظرم بزرگه ، اون خطهای موازی کنارش هم برای اینه که زیاد نشون نده !
از نظر بلند گو هم به نظر من اینطوری که اگر گوشی روی بدون گذاشتن رو ویبره روی میز بگذاریم صداش به سختی شنیده می شه و این الان برای من یک ناراحتی بزرگه!
دوربینش هم برای فیلم هم برای عکس خوبه . یعنی عالیه . البته اونم در روز، واقعا جای یک دوربین عکاسی رو میگیره ، ولی اگر عکس را زیاد تر از حد زوم کنید کاملا معلومه که عکس دوربین نیست . ولی همونطور که گفتم می تونه جالی یک دوربین همراه رو بگیره.
عکس و فیلم درشب واقعا افتضاح می اندازه با اینکه فلاش قوی ای هم داره. راستش تنها استفاده از فلاشش زمانی برای من خوب بود که توی خیابون بودیم و برق می رفت اونوقت فلاشش خیلی خوب جلو رو روشن میکرد. اما برای یک عکس خوب در شب باید از یک سانت متری سوژه عکس گرفت تا عالی بشه!!
ولی از هر چی بگذریم به نظر من هنوز هم محل بد بلندگوش یک عیب خیلی بزرگ محسوب میشه. هدفونشم به خوبی هدفونه سری w نیست.
عجب اخه من شنیده بودم که فلاشش از این فلاشهای led که روی اکثر گوشیها هستش بهتره.
صداش در چه حدی هست؟از نظر کیفیت و بلندی نسبت به دبلیو580 چطوره؟با سایر گوشیها مقایسه بکن
در ضمن میشه چند تا عکس از دوربینش که گرفتی توی سایت بذاری اینطوری خیلی ممنون میشم
راستی دبلیو580 دوربینش 2 هست نه 3.2.
مرسی از یاد اوری.
به نظر منم فلاشش خیلی خوبه ، اما همونطور که گفتم در اصل یک چراغ قوه! ی خوبه! و در شب اصلا تا فاصله یک سانتی متری خود سوژه جواب خوبی نمی ده.
صدای 580 خیلی بهتر بود،بلندیش که به نظر من بیشتر بود ،کیفیتش رو زیاد نمی دونم(تفاوتش محسوس نیست!!) چون من یه موسیقی گوش کنه حرفه ای نیستم.
الان چند تا عکس گرفتم برای گذاشتن اینجا اما به خاطر اینکه محیط محدود بود زیاد جالب نشده ، به نظرم باید توی محیط باز مثل پارک عکس بگیرم بعد حتما می ذارم ، تا میزان وضوح تصویر و رنگها کاملا مشخص بشه
مرسی دوست عزیز.
چند خریدی و توی پکش چه چیزایی بود؟در کل از اون راضی هستی؟
صداش در حد چه گوشیهایی هست ایا از دبلیو810 بلندتره؟
صداش توی هدفون با هندسفری خود واکمن چطور هست؟اخه با هندسفری خودشون خوب نیست.
در کل گوشی خوبی هستش یا نه؟کلیدهای لمسی اطراف صفحه نمایش چطوره؟
من یک ماه پیش خریدم اون زمان 6-7 روز بود اومده بود توی بازار 540 تومان بود. الان باید خیلی ارزونتر شده باشه. متاسفانه من صدای 810 رو نشنیدم تا حالا.
همسر من یک موزیک گوش کنه حرفه ایه که میگه صدای هدفونی که همراشه خیلی خوبه . ولی به نظر من هدفونه سری دبلیو یه چیزه دیگس
کلید های اطراف صفحه نمایش خیلی جالبن و به نزدیک شدن موبایل به یک دوربین دیجینال خیلی کمک میکنن.و در هنگام روشن بودن هم به نظر من خیلی قشنگ هستند.
توی پکش سی دی ، دفترچه راهنما ،هدفون ، سیمی که به کامپیوتر وصل میشه و البته خود گوشی! (سری های دبلیو البته یک سیم دیگر هم دارن که این نداره)وجود داشت.توی دفترچه اش نوشته که اگه جی پس اس میخواهید می تونید بخرید، اما همراه گوشی نیست.
در کل من به جز جای بد بلندگوش مشکلی باهاش ندارم.اونم به خاطر اینه که من در گوشیه قبلیم همه تماس ها رو حتما می شنیدم، اما توی گوشی جدید تماس ها رو از روی ویبره می فهمم، البته چون گوشی رو در جای خودش(که یک کیف هست ) می ذارم توی کیفم و حتی توی خونه.
البته اگه جلوی بلندگوش گرفته نباشه صدای خوب وبلندی هم داره
مرسی بابت توضیحاتت در کل به نظر من سی902 گوشی خیلی خوبیه بهترین کمرافون هستش عکسهاش که توی این تاپیک هست فوقالعاده هست.
که فقط دو تا عیب داره که زیاد بزرگ نیستند و ادم رو نمیتونه از خریدش منصرف کنه یکی صفحه نمایش اون هست که اگه 2.2 بود خیلی خوب میشد و دیگری به قول شما محل اسپیکر هستش اما باز هم ادم رو از خریدش منصرف نمیتواند بکند قیمتش هم الان 450 تومان هست
شما هم بهتره که گوشیتون رو آپدیت کنید خدایی نکرده نسخه بتا نباشه
دو تا سوال دارم:
1_ چه جوری می تونم بفهمم که بتا هست یا نه
2- چه جوری میتونم اپدیتش کنم
امروز هم رفتم دو تا عکس از پارک گرفتم فقط به خاطر اینکه وضوح عکس و رنگها دیده بشن اونو با حجم اصلی می ذارم .
![]()
اگر کمی تار بودن در عکس احساس می کنید به دلیل زاویه بد موبایل نسبت به خورشید و زمان بد عکس گرفتن هست و اصلا به کیفیت عکاسی موبایل ربطی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)