خوب باید چی?چه جوری باید تشخیص بدیم?
خوب باید چی?چه جوری باید تشخیص بدیم?
t -gate و piooneer البته اورجینالشون رو میگم برای فیلم و مولتی مدیا عالی هستند و بهتر از اینها هم هستند ولی چون قیمتشان زاد است ارزش خریدن ندارند
دوستان در مورد دی وی دی 8 گیگ من رو راهنمائی کنید لطفا.. چه مارکی خوبه.. قیمتش چنده؟ (یه سری فایل دارم که تو دی وی دی معمولی جا نمیشن)
با سپاس..
Fujifilm چطوره؟
الآن قیمتشون چنده؟
مارك ferrari همون فراري خودمون چطوره . فروشنده ميگفت ضمانت هم داره. كسي استفاده كرده ؟/؟
ِDVD+R بهتره يا DVD_R . البته من يه مقاله خوندم كه ميگه DVD+R از هر جهت بهتره و سازگارتره؟؟؟
فرقی ندارند. فقط ممکنه که پخش کننده های قدیمی نتونند دی وی دی شما رو بخونند که البته اگر هنوز بعد از چند سال کسی از این پخش کننده ها استفاده کنه !DVD+R بهتره يا DVD_R . البته من يه مقاله خوندم كه ميگه DVD+R از هر جهت بهتره و سازگارتره؟؟؟
به نظر من دوران استفاده از دی وی دی به عنوان ارشیو دیگه گذشته ! دوستانی که علاقه زیادی به ارشیو کردن دارند بهتره اطلاعاتشون رو رو هارد ذخیره کنند ، با توجه به اینکه قیمت هارد دیسک به نسبت گذشته بسیار افت کرده توصیه می کنم یک هارد 1 ترا بخرید سپس میتونید تا چندین سال ارشیوهاتون رو روش ذخیره کنید.البته نوع اکسترنالش بیشتر توصیه میشه.
کسی میدونه کیفیت دی وی دی idisk چطوره (یه نفر قراره واسم 100 تا دی وی دی رایت کنه میخواد روی اینا بزنه)
قیمتش حدودا چقدره؟
اگه کیفیتش خوب نیست یه چیزی در همین حدود قیمت معرفی کنید.
دی وی دی e-tec چطور؟چون این دی وی دی رو دسنگاهم تست شده میدونم مشکلی باهاش ندارم.میشه به جای idisk بگم etec?
CD-R : LG-mitsubishi-VERBATIN-HP
CD-RW : LG-MITSUBISHI-VERBATIN
DVD-R : MITSUBISHI-MAXELL
DVD-RW : VICTOR-JVC-MITSUBISHI-TDK
DVD+R : MITSUBISHI-MAXELL
DVD+RW : TDK-MITSUBISHI-RICOH
DVD-R DL : MITSUBISHI-VERBATIN
DVD+R DL : MITSUBISHI-VERBATIN
DVD-RAM : MAXELL-MITSUBISHI
اولا که هیچ اهمیتی نداره و بی خودی دارید بحث می کنید!دوما nero یه قسمت داره که اسمشو یادم نمیاد و به سی دی و دی وی دی و... امتیاز می ده و من سونی را گذاشتم و امتیاز کامل گرفت!
بی زحمت این دکمه ی تشکر رو هم بزن،خدا خیرت بده!![]()
اون اوايل تاپيك به nero disk speed اشاره شده...
چرا وقتي تب disk quality رو انتخاب ميكنم start غير فعال ميشه؟
بهتر بگم ، start فقط روي تب benchmark فعاله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)