تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 201

نام تاپيک: همه سئوال ها در مورد ping کردن

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

slm
    ye soal dashtam
    man cod 4 bazi mikonam qablan ke bazi mikardam moshkeli nadashtam amma bade inke windowsam ro avaz kardam vagti ba garena mikham varede bazi besham too hamoon avalesh ke lan ro mizanam bazi vaqta roie "ip looking up" gir mikone bazi vagta ham ke gir nemikone vagti varede ye server misham ba inke pingam 98 te hey lag daram
    asabam khoord shode plz komak konid
    سلام
    لطفا فارسی تایپ کنید.بهتره این موضوع رو با ISP تون در میون بذارید ولی 2 چیز به ذهنم میرسه :
    از اونجایی که پینگ خوبه ولی لگ هست Time Out میتونید داشته باشید که خوب به ISP بگید.
    از اونجایی که ویندوز عوض کردید اینطور شده هم احتمالش بالاست که ISP تون از یک DNS خاص استفاده میکنه که باید تنظیمش کنید.زنگ بزنید ازشون بپرسید که آیا DNS خاصی باید استفاده کرد و اگه گفتند آره خودشون کامل راهنمایی میکنند و عدد DNS و طریقه تنظیمش رو بهتون میگن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    لطفا فارسی تایپ کنید.بهتره این موضوع رو با ISP تون در میون بذارید ولی 2 چیز به ذهنم میرسه :
    از اونجایی که پینگ خوبه ولی لگ هست Time Out میتونید داشته باشید که خوب به ISP بگید.
    از اونجایی که ویندوز عوض کردید اینطور شده هم احتمالش بالاست که ISP تون از یک DNS خاص استفاده میکنه که باید تنظیمش کنید.زنگ بزنید ازشون بپرسید که آیا DNS خاصی باید استفاده کرد و اگه گفتند آره خودشون کامل راهنمایی میکنند و عدد DNS و طریقه تنظیمش رو بهتون میگن.
    تشکر از پاسختون
    اما اگه میشه راهنمایی کنید ISP و DNS چیه
    بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم call of رو که نصب کردم اولش خوب بود اما وقتی دوباره شب رفتم lag دار شد بعضی وقتا هم که lag میگیره از سرور time out می شم بعدش هر چی می خوام برم یه سرور دیگه refrsh رو که میزنم هیچی نمید یه حالت قطع شدن اینترنت اما اینترنت قطع نیست اگر هم بخوام دوباره بتونم server ها رو ببینم باید از قخخئ خارج شم دوباره تو garena lan رو بزنم اونوقت اگه تو قسمت ip looking up گیر نکرد بیام
    حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ISP همون شرکتیه که ازش سرویس اینترنتتون رو گرفتید.
    DNS هم یه عدده که در کنترل پنل وارد میکنید و اگه زنگ بزنید به پشتیبانی فنی بهتر راهنماییتون میکنن.(مثلا شاتل یادمه یه DNS مخصوص داشت که اگه وارد نمیکرد آدم سرعت به شدت پایین میومد)
    در مورد مشکلتون در گارنا به این معنی هستش که از روم گارنا شما DC شدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه گیمرهای عزیز.
    من یه مشکل عجیب دارم:من ساکن خانه های سازمانی دانشگاه هستم و اینترنتمون از مخابرات هست.حالا تقریلا یک یا دو هفته قبل از عید پینگ ها بد جوری رفته بالا.200 تا 250 بوده پینگ 8.8.8.8 یا تو بازی ولی حالا به 380 افزایش یافته ولی 4.2.2.4 همون 190 تا 200 ثابت هست که توی بازی ها هیچوقت این 4.2.2.4 نبوده پینگشون.پینگ peyvandha.ir هم الان از 80 تا 100 می بره بعضی وقت ها هم یه 140 هم می زنه.
    حالا مشکل من اینه که یکی پینگش مثل منه توی یه کوچه ولی یکی پینگش توی بازی 250 هست یا یکی پینگ 4.2.2.4ش 160 هست یا یکی 380 هست 8.8.8.8 ولی تو بازی 200 هست.
    همه به یه جا وصلیم که سر ورودی خانه های سازمانی یه کانکس هست که سرورها اونجا هستن و به اون وصلیم.
    به نظر شما چیه ماجرا؟!؟!؟!
    بازی هایی که تست می کنم dota 2 , hon هست.دوتا 2 به 600 هم می رسه بعض وقت ها.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

پینیگ که قبلا روی 400 بود الان اومده روی 180 میتونه به این دلیل باشه که پهنای باند شرکت اضافه شده باشه؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

پینیگ که قبلا روی 400 بود الان اومده روی 180 میتونه به این دلیل باشه که پهنای باند شرکت اضافه شده باشه؟
    سلام
    یکی از دلایل کاهش زمان پینگ افزایش پهنای باند هستش-بله

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

قبلا پینگم کمتر از 400 نبود بعد از فیلترینگ جدید اینطوری شده
    بازم به مخابرات که پهنای باند رو اضافه کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان , من یه سوال دارم و اون اینکه من اگه رو سرویس وایمکس مبین نت iP ثابت بگیرم تاثیری رو بازی داره ؟ نمیگم پینگو پایین میاره ولی آیا همون طور که میگن باعث ثبات پینگ نمیشه؟ چون من adsl از 3-4 جا گرفتم هیچ کدوم برای بازی آنلاین مناسب نیست! این شبکه ی ملی اطلاعات هم که فقط فاز اولش راه افتاده که چینی ها سریع تر به اروپا وصل شن بازی کنن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان من تازه كار هستم و ديروز براي اولين بار با برنامه گيم رنجر كار كردم ... ولي نمي دونم چرا هر 4 يا 5 دقيقه ديسكانكت ميشه ... هر با كه مي خوام با يكي جنگ هاسي صليبي 1 رو بازي كنم رو ي waiting for host مي مونه بعد خارج ميشه ...!
    منتظر راهنمايي شما دوستان هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تازه كار هستم و ديروز براي اولين بار با برنامه گيم رنجر كار كردم ... ولي نمي دونم چرا هر 4 يا 5 دقيقه ديسكانكت ميشه ... هر با كه مي خوام با يكي جنگ هاسي صليبي 1 رو بازي كنم رو ي waiting for host مي مونه بعد خارج ميشه ...!
    منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
    مشکل تقریبا سراسریه ...
    منم و اکثره دوستام تو گیم رنجر با تمام بازیها مشکل داریم
    فعلا فقط میشه با هم وطنیا بازی کرد با خارجیا نمیشه
    Last edited by S!L3NT; 18-05-2013 at 18:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •