اول باید این کنسولش از بالای جدول فروش بیاد پایین تا شاید نینتندو به کار جدید بسازه
اول باید این کنسولش از بالای جدول فروش بیاد پایین تا شاید نینتندو به کار جدید بسازه
امین عزیز از بابت همه ی مطالبت ممنون واقعا مفید بود!
ولی از حق نگذریم بعضی از بازیهای این کنسول واقعا باحالن!
به خاطر همین می خواستم بپرسم این کنسول شبیه ساز نداره؟
![]()
بله دوست عزیز داره یه تاپیک هم در این باره داریم.
جدید ترین ورژن بهترین شبیه ساز بازی ها رو هم برااتون میگذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aminakbari93; 23-07-2008 at 20:49.
aminakbari93 عزيز از بابت راهنماييت خيلي ممنونم![]()
خواهش می کنم قابلی نداشت
سلام.
قرار بود e3 معرفی کنه این دی اس 2 رو. ولی تا حالا برا من چیزی نفرستاده. گیم اسپات هر روز یه گزارش از ای 3 برام می فرسته و معمولاً در باره ایکس باکسه!
در ضمن، به نظرم نینتندو داره بیشتر قدرتش رو متمرکز wii می کنه. برا همین به زودی فروش دی اس خیلی افت می کنه. البته این نظر منه. مثلا این همه ماریو و بازی های دیگه زده برا وی ولی تازگی ها هیچی برا دی اس نزده. این خیلی حماقت بزرگیه. مثلاً SONY رو ببینید، هنوز که هنوزه اینقدر ps2 رو ساپرت می کنه با این که اصلاً مال نسل قبل کنسول هاست. ولی نینتندو تا دید وی فروشش رفته بالا یهو کلی از پشنیبانی روی دی اسش کم کرد.
راستی، امین به نظرت اگه من یه میکرو اس دی برای ام 3 بگیرم که 4 گیگ جا داشته باشه، ممکنه کار نکنه یا کند بشه؟
این سایت dsgogogo.com یه اپدیت جدید گذاشته!!!!فرقش با این قبلیه چیه؟؟؟؟؟
rom-freaks.net هم final fantasy IV انگلیسیشو اورده.....![]()
با سلام
لينك دانلود بازي Patapon رو كسي داره؟
اين بازيه خيلي باحاله!
من هر چي گشتم فقط واسه Psp بود!
![]()
دوست عزیز این بازی فقط انحصاری برای psp هست.حتی برای ps2 و ps3 هم نیومده بعد شما میخواهی برای ds باشه؟
من خودم psp را فقط برای همین patapon خریدم.
اگه واقعا از این بازی خوشت اومده برو یک عدد psp بخر چون خبر ساخت patapon 2 هم تایید شده.
Last edited by choory; 25-07-2008 at 08:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)