یا خدا
لطفا یکی کمک کنه!
من میخوام دو تا کامپیوتر که رو یکی Vista و رو یکی دیگه XP نصب هست رو شبکه کنم ولی نمیتونم .
روشی که جناب MeHrDaD_MeNaY هم گفته بودند جواب نداد.
آقا یکی راهنمایی کنه دیگه......
یا خدا
لطفا یکی کمک کنه!
من میخوام دو تا کامپیوتر که رو یکی Vista و رو یکی دیگه XP نصب هست رو شبکه کنم ولی نمیتونم .
روشی که جناب MeHrDaD_MeNaY هم گفته بودند جواب نداد.
آقا یکی راهنمایی کنه دیگه......
سلام
من نمی دونم سوالم مربوط به این قسمت می شه یا نه ولی به هر حال چون بحث شبکه است می پرسم
دو تا سیستم که فقط یکی از اونها مودم دارند رو شبکه کردیم و حالا که اینترنتهاشون هم شبکه شدند قبلا وقتی به اینترنت وصل می شد سرعت مودم رو 12mbps نشون می داد ولی الان سرعت 100mbps شده کسی می دونه دلیلش چیه؟
ba che barnamei mitonam esm site robenevisam va ip tahvil begiram ya belaks
برنامه که زیاد هست ولی همه برنامه ها هم از همین دو دستور ساده استفاده می کنند:
اول از منوی استارت گزینه run رو اجرا کن و cmd رو تایپ کن و enter بزن اینم بقیش :
host name to ip :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثال ping google.com
ip to hostname
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثال :
ping /a 64.233.187.99
یکی دقیقا بگه من باید واسه اینکه این شبکه را داشته باشم که در شکل می بینید چه کار باید بکنم
گام به گام لطفا بگه
ویژگی های مورد نظر شبکه
1.پی سی مستقیما به adsl وصل باشه
2.از طریق وایرلس لپ تاپ به adsl پی سی وصل بشه
دوست من اون سرعتی که نشون می ده سرعت شبکه محلی ایجاد شده هست...
سلام
ولی قبلا که سیستمها به هم شبکه بودند همون سرعت 12 رو نشون می داد این بار چون خودم ویندوز رو به هم ریختم و از اول تنظیمات رو کردم گفتم شاید یه جایی من اشتباه کردم ،
به نظر شما سرعت مودم ربطی به شبکه ی محلی داره ؟
ممنون از جوابتون
سلام
البته كه اصل سرعت مودم هيچ ربطي به شبكه محلي نداره
ولي اگه سرعت شبكه محلي پايين باشه كه معمولا اينطوري نيست ماكزيمم سرعت اينترنت نميتونه از ماكزيمم سرعت شبكه محلي بيشتر بشه
اون سرعتي كه شما نوشتي مربوط به سرعت اينترنت نيست مربوط به همون سرعت شبكه هست كه معمولا هم طعت شبكه هنگام اتصال همون 100mbps هست
شما چطوري اونا رو شبكه كردي ؟؟
با كابل كراس يا با سوئيچ !؟
یا خدا
با تشکر از توجججججججججججججه شما!![]()
سلام
من می خوام بدونم چرا بعد از اینکه تنظیمات شبکه روش انجام شد وقتی وصل به اینترنت می شیم سرعت شبکه رو به ما نشون میده
من سیستما رو شبکه نکردم ولی با کابل کراس شبکه شده اند فقط یه سری تنظیماتش رو دست کاری کردم
ممنون از جوابتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)