تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 1045 اولاول ... 1016171819202122232430701205201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چکار باید کرد که فونت انتخابی عوض نشه؟
    براي اينکه default رو درست کنين. فقط کافيه وقتي word رو باز کرديد و قبل از اينکه فايلي رو ذخيره کنيد اول از توي format ، منوي font رو باز کنيد. و بعد تغييراتي رو که ميخواين بدين. مثلا فونت فارسي رو بي‌نازنين و فونت لاتين رو times انتخاب کنيد و پوينت اونها رو هم 12 و 10 بديد و ... بعدش به جاي اينکه ok بزنين و بياين بيرون دکمه default رو بزنين. يه پيغام ميده که اون رو هم yes بزنيد.

حالا word رو ببنديد و دوباره باز کنيد، حالا هر وقت که کيبورد رو فارسي کنين نوع قلمتون نازنين ميشه و هر وقت کيبورد رو انگليسي کنيد نوع قلمتون هم times ميشه.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي شما از چه فونتي استفاده مي كنيد؟ نكنه از فونت هايي مثل B_Nazanin و B_koodak و... استفاده مي كنيد؟ فقط فونتهايي رو استفاده كنيد كه بدون پسوند و پيشوند اضافه هستند. مثلاً Nazanin و Koodak و... .
    سلام
    مگه تفاوتي دارن؟ من هر دو تاشون رو دارم و تنها تفاوتي که ميبينم اينکه که کمي بي نازنين ظريفتر از نازنين هستش.

بيشتر فونتهايي که B و يا 2 دارن فارسي شدن و به جاي ت گرد، ه همزه دار دارن. و ي رو به جاي ی . به همين دليل بهتره اونهايي که مشکل ي دارن از فونتهاي B دار استفاده کنن. البته خب من هم فونت نازنين رو هم دارم که مشکل ي نداره ولي همه که اين فونت رو ندارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omran_MB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تو برقه چشات

پيش فرض

یه مشکلی برام تو ورد به وجود اومده و اون اینه که دکمه کنترل و شیفت دیگه تو ورد برام کار نمی کنه ولی سایر جاها تو ویندوز راحت کار می کنه میشه بگید باید چیکار کنم...

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مگه تفاوتي دارن؟ من هر دو تاشون رو دارم و تنها تفاوتي که ميبينم اينکه که کمي بي نازنين ظريفتر از نازنين هستش.

بيشتر فونتهايي که B و يا 2 دارن فارسي شدن و به جاي ت گرد، ه همزه دار دارن. و ي رو به جاي ی . به همين دليل بهتره اونهايي که مشکل ي دارن از فونتهاي B دار استفاده کنن. البته خب من هم فونت نازنين رو هم دارم که مشکل ي نداره ولي همه که اين فونت رو ندارن.
    نمي دونم فقط فونتهاي من ايراد داره يا روي بقيه سيستم ها هم همينطوره، اما من هر وقت از فونتهايي كه با حرف B شروع ميشن استفاده كردم به مشكل برخوردم. يا سيستم اون فونت رو نميشناخته و با فونت پيشفرض Times New Roman تايپ مي كرده يا اين كه به جاي حروف فارسي، يه مشت علائم بي معني تايپ مي كرده و... .
    ولي خوب، اگه شما مشكلي باهاشون نداشته باشيد استفاده كنيد. چه عيبي داره.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی شکلی را می کشیم و بعد به آن سایه می دهیم رنگ آن سایه منظورم است
    سلام
    توي نوار ابزار ‏drawing، از راست، يکي مونده به آخرين آيکون، همون ‏shadow style‏ هستش. روش که کليک ‏کني، يه منو باز ميشه. ‏shadow setting‏ رو انتخاب کن. يه منوي ديگه باز ميشه که آيکون اولي از سمت ‏راست، ‏color‏ هستش.‏

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشکلی برام تو ورد به وجود اومده و اون اینه که دکمه کنترل و شیفت دیگه تو ورد برام کار نمی کنه ولی سایر جاها تو ویندوز راحت کار می کنه میشه بگید باید چیکار کنم...
    چيزي به فکرم نميرسه

احساس ميکنم يه همچه مشکلي رو قبلا ديده بودم يا داشتم اما حالا بايد يک کم فکر کنم تا يادم بياد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omran_MB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تو برقه چشات

پيش فرض

چيزي به فکرم نميرسه

احساس ميکنم يه همچه مشکلي رو قبلا ديده بودم يا داشتم اما حالا بايد يک کم فکر کنم تا يادم بياد.
    ميشه يه مقداري زودتر فكر كني، چون كارم بدجوري گيره...

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما تنظيمات language settings ويندوزتون رو دستكاري نكرديد؟
    language settings برنامه Office رو چطور؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه يه مقداري زودتر فكر كني، چون كارم بدجوري گيره...
    سلام

همين سوال رو توي قسمت كامپيوتر و ... هم پرسيده بودي. يكي از دوستان گفتن كه شايد دوباره word رو install كني درست شه.

اين هم راه حل خوبيه. يه بار اينكارو بكن.

اما فكر نميكنم توي تنظيمات و setting ويندوز يا ورد جايي باشه كه بتوني بهش بگي اين دكمه ها كار نكنن
    Last edited by shvalaie; 27-02-2007 at 00:07.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا ورد من هر وقت بازش میکنم میخواد یه چیزایی نصب کنه؟
    cd و اگه بزاري نصب رو ادامه بده cd رو ازت ميخواد؟ اگه cd رو داري بزار نصب کنه.

متاسفم دوست عزيز چيز ديگه‌اي به فکرم نميرسه مگه اينکه مثلا برنامه خاصي رو روي سيستمت داشته باشي که .... تازه اون هم دليل نميشه دو تا کليد کار نکنه.

ممنون از توجه شما دوستان
    اشکال برعکس نویسی از کنترل پنل بود و خوشبختانه حل شد
    ممنون از لطف شما
    خدا رو شکر. کاش بيشتر توضيح ميدادي. شايد يه نفر با همين مشکل رو به رو بشه و جوابش رو توسط شما پيدا کنه.

مشکل يه نفر حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •