اینم لکسوس
![]()
1
2
اینم لکسوس
![]()
خداییش این نسل e کلاس فوق العاده بود و یادم وارد تهران هم شده بود و به الگانس معروف شده بود ملت هم بد جور تو کفش بودن
پایان تولید مرسدس CLK
گروه بین الملل : مرسدس بنز در سالهای اخیر باعرضه مدل CLK که در واقع کوپه ای الهام گرفته از نسل قبل کلاس C بود و به شکل کوپه ارائه می شد مشتریان خاصی را جلب کرده بود .
به گزارش خبرخودرو ، این خودرو در واقع چیزی ما بین کلاس C و کلاس E بود و حالا با معرفی نسل جدید کلاس E و تغییر کلی خطوط طراحی به پایان عمر خود نزدیک می شود .
این طور که پیداست مرسدس فعلا قصد ندارد نسل جدیدی از CLK را ارائه کند و به احتمال زیاد مدل کابریوی کلاس E جدید این وظیفه را بر عهده خواهد داشت .
این خودرو قرار است در سال 2010 به بازار عرضه شود و به این ترتیب باید ظرف امسال با CLK پر فروش خداحافظی کرد .
سخنگوی مرسدس بنز نیز اعلام کرده که عرضه مدل CLK تا ماه ژوئن 2009 ادامه خواهد یافت و پس از آن احتمالا مدل AMG آن برای چند ماه به فروش خاهد رسید .
شنبه، 12 بهمن 1387
Carlsson Mercedes-Benz CK63 RS
Price€272,500 (approx $349,673)Production--Engine6.2 liter V8Weight--AspirationnaturalTorque520 lb-ft @ 5100 rpmHP600 hpHP/Weight--HP/Liter96.8 hp per liter1/4 mile--0-62 mph--Top Speed--
با این قیمت بعید میدونم کسی فراری 599 ول کنهو بیاد سراغاین
خیلی خیلی گرونه
به نظر من لکسس قشنگتره، البته این نظر من از روی عکس هست بازم از نزدیک ممکنه متفاوت باشه، من این GS ها رو از نزدیکم دیدم ماشین قشنگیه، کلا من قیافه Lexus ها رو دوست دارم در عین سادگی که دارین یه جوری لوکس بودنشون هم میرسونه.
اتفاقا به نظر من e کلاس جدید از gs قشنگ تره. مخصوصا از نمای بغل.
البته قیافه خوب سلیقه ای هست ولی من کلا از خشن تر بودن ماشین و همچنین گرد نبودن اون (خطوط، چراغ ها و ...) خوشم میاد.
![]()
اون طراحی رو دارید با این لگن مقایسه میکنید![]()
کلا مرسدس تو کلاس e خیلی مجتاط هست
منم موافقم لکسس gs خیلی خشگله و کلا قشنگ ترین اتومبیل لکسس هست ولی e کلاس تا از نزدیک نبینیش نمیشه نظر داد
تون اون عکس e کلاس بالا وقتی میبینم یه دختر نشسه پشت ماشین میخوام خود زنی کنم
اخه بگو تو یه pk هم به سرت زیاده . حیف اون نیست بدی دست تو باهاش دنده 2 و 3 بری بندازی لاین کنار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)