تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 37 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 365

نام تاپيک: تیونینگ خودرو و مقاله های آموزشی ( فهرست برگزیده در پست اول )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همه برو بکس گل
    چند تا سوال دارم
    اولیش اینکه سر سیلندر 16 سوپاپ برای پراید رو باید از کجا گیر بیارم؟
    و حدود قیمتش؟
    میل سوپاپ چیه و چرا عوض کردنش باعث افزایش قدرت یا شتاب میشه؟
    و چرا اینکه در یک دور خاص قدرت خودشو نشون میده
    من یکم خوندم در موردش ولی زیاد متوجه نشدم
    و هدرز هایی که من برای پراید دیدم فکر کنم همه ایرانین درسته؟
    حدود قیمت رو نمیدونم اگه کسی میدونه بگه!!!
    ممنون از همه

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اولیش اینکه سر سیلندر 16 سوپاپ برای پراید رو باید از کجا گیر بیارم؟
    و حدود قیمتش؟
    متاسفانه اینو نمیدونم

میل سوپاپ چیه و چرا عوض کردنش باعث افزایش قدرت یا شتاب میشه؟
    میل سوپاپ همونی هست چند تا بادامک داره و این بادامک ها با چرخش خودشون از بالا میزنه سر سوپاپ و اونو به پایین حول میده تا راه سوخت به سلندر باز بشه و یا راه خروج دود از سیلندر باز بشه.

حالا تا جایی که من خبر دارم تعویض میل سوپاپ این نیست که درجه های بین بادامک ها فرق کنه، بلکه بادامک ها بزرگتر هستن و باعث میشه سوپاپ رو بیشتر به پایین حول بده و در واقع در زمانی یکسان راهی بزرگتر ایجاد کنه و سوخت بیشتری در همون زمان وارد بشه و همچنین دود بیشتری خارج بشه. البته فکر کنم مدلهایی هم داره که مثلا بادامک هایی که میزنه سر سوپاپ دود، بزرگتر از بادامک هایی هست که میزنه سر سوپاپ سوخت. و این باعث میشه با همون مصرف موتور کار کنه ولی سوخت راحت تر خارج بشه.

و هدرز هایی که من برای پراید دیدم فکر کنم همه ایرانین درسته؟
    حدود قیمت رو نمیدونم اگه کسی میدونه بگه!!!
    ممنون از همه

حداقل 140 تومن.

3. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض جواب سوال قدیمی

نه کلاج خوبه.
    فقط ماشین مثله روزای اول شتاب نمیگیره
    تو شب هم خیلی بهتر از روز گاز میخوره
    شما میگین ماله دیسک و صفحه نیست؟
    دوست عزیز من مشکل مشابه شما رو داشتم

وبعد از مدتی متوجه شدم یه دلیل اینکه چراغها رو روشن میکنم پمپها (شیر گاز) به کار میوفته و دور موتور رو بالا میبره
    احتمالا باید مشکل شما مربوط به برق باشه.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز من مشکل مشابه شما رو داشتم

وبعد از مدتی متوجه شدم یه دلیل اینکه چراغها رو روشن میکنم پمپها (شیر گاز) به کار میوفته و دور موتور رو بالا میبره
    احتمالا باید مشکل شما مربوط به برق باشه.
    نه دوست من فکر میکنم من یکم زیاد از حد حساسم و هم اینکه ماشین بسته به نوع آب و هوا شتابش تغییر میکنه
    مثلا اینکه همه میگم ماشین تو شمال کشور خیلی بهتر گاز میخوره و مصرف هم تا حدودی پایین میاد و....

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه اینو نمیدونم

میل سوپاپ همونی هست چند تا بادامک داره و این بادامک ها با چرخش خودشون از بالا میزنه سر سوپاپ و اونو به پایین حول میده تا راه سوخت به سلندر باز بشه و یا راه خروج دود از سیلندر باز بشه.

حالا تا جایی که من خبر دارم تعویض میل سوپاپ این نیست که درجه های بین بادامک ها فرق کنه، بلکه بادامک ها بزرگتر هستن و باعث میشه سوپاپ رو بیشتر به پایین حول بده و در واقع در زمانی یکسان راهی بزرگتر ایجاد کنه و سوخت بیشتری در همون زمان وارد بشه و همچنین دود بیشتری خارج بشه. البته فکر کنم مدلهایی هم داره که مثلا بادامک هایی که میزنه سر سوپاپ دود، بزرگتر از بادامک هایی هست که میزنه سر سوپاپ سوخت. و این باعث میشه با همون مصرف موتور کار کنه ولی سوخت راحت تر خارج بشه.

دوست عزيز اتفاقا درجات بادامكهاي ميل سوپاپ هستند كه با هم متفاوتند و بسته به درجشون مثلا 30 يا 60 يا...با زمانبندي متغير به سر سوپاپ ها ميزنند مثلا خيلي از دوستان من براي موتورهاي xu7 ميل سوپاپ رو عوض كردند و تا 10 اسب تونستند افزايش قدرت داشته باشند.(اگر بادامكها بزرگتر باشند كه توي محفظه سرسيلندر جا نمگيره..!.به هر حال هر قطعه اي جاي خودش براش تعبيه شده و فقط محوطه گردشش رو ميتوان دستكاري كرد)

موفق باشيد.

7. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستي از بابت لوازم تيونينگ اگر خواستيد من تهران هستم و يكي از آشنايان كه از اساتيد اين صنف هستند لوازم اصلي ارائه ميكنند و نمايندگي رسمي برندهاي مختلف هستند مثلا:
    Quick Silver-Super Spirint-Black Diamond-Sabelt-JR-Auto Lite و...

آدم خيلي واردي هم در اين امر هست و بسيار هم انسان كار درست.

اگر نيازي داشتيد از طريق پيغام خصوصي من در خدمتتون هستم.

9. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوست عزيز اتفاقا درجات بادامكهاي ميل سوپاپ هستند كه با هم متفاوتند و بسته به درجشون مثلا 30 يا 60 يا...با زمانبندي متغير به سر سوپاپ ها ميزنند مثلا خيلي از دوستان من براي موتورهاي xu7 ميل سوپاپ رو عوض كردند و تا 10 اسب تونستند افزايش قدرت داشته باشند.(اگر بادامكها بزرگتر باشند كه توي محفظه سرسيلندر جا نمگيره..!.به هر حال هر قطعه اي جاي خودش براش تعبيه شده و فقط محوطه گردشش رو ميتوان دستكاري كرد)

موفق باشيد.
    سلام.

وروودتون رو به سایت تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم.

ولی به نظر من در یک میل سوپاپ استاندارد برای سرسیلندر 8 سوپاپ و یه میل سوپاپ اسپورت برای سر سیلندر 8 سوپاپ تفاوت درجه ای بین بادامک ها وجود نداره. در واقع اگر تفاوت درجه بادامک 1 دود با بادامک 1 سوخت در میل استاندارد 90 درجه هست در میل سوپاپ اسپرت هم 90 درجه هست. ولی اگه بخواد در میل سوپاپ اسپرت این زاویه به مثلا به قول خودتون 60 درجه برسه، در قسمت بعدی باید جبران بشه. یعنی اینکه تفاوت زاویه آخرین بادامک سیلندر 1 با اولین بادامک سیلندر 2 از 90 درجه بشه 110 درجه... به نظرتون اینطور چیزی میشه؟؟ اگه نخواد اینطور چیزی بشه، تمام تایمینگ به هم میخوره و در واقع در آخر میل سوپاپ میبینیم که بادامک آخری در عوض اینکه 180 درجه با بادامک اول اختلاف درجه داشته باشه، میبینیم که مثلا 120 درجه اختلاف داره،

اگه عکسی در دسترس دارید از میل سوپاپ اسپرت یه سر سیلندر 16 سوپاپ خوشحال میشم ببینم. فکر کنم اونجوری بهتر متوجه بشم.

11. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بابت تبريك.
    خوب من خودم به عينه تيونينگ چنديدن و چند ماشين رو از نزديك توسط همين دوستمون كه اين كار رو انجام ميدن و ماشين براي مسابقات هم ستاپ كردن.
    اونجوري كه من ديدم و پرسيدم ميل سوپاپ يك سطح ثابتي براي آوردن فشار بروي سوپاپها داره احتملا منظور شما هم از بابت اندازه رو احتملا منظور شما اين بوده كه سطح فشار بادامك بروي سوپاپ بلند تر شده كه با بلند شدن بادامك در واقع درجه خيلي فرق ميكنه با نوع استاندارد.
    اگر ميل بادامك هاي GTi كه تقريبا ميشه گفت رو Xu7 ها خوب جواب داده با تغيير طول بادامك درجشون خيلي فرق ميكنه...
    (صحبت شما هم از لحاظ بزرگ بودن بادامك اگر از لحاظ طولي در نظر بگيريم كاملا درسته و هيچ شك توش نيست)
    اون رقم 90 يي هم كه گفتيد براي ماشين معمولي نيست و براي ماشينهاي درگ مورد كاربري داره كه تقريبا ميشه گفت دور Idle ندارند.
    پس چكيده صحبتهاي من اين ميشه كه:
    با تغيير طول بادامك بادامكها هم تغيير درجه ميدهند.
    ان شاالله در كنار هم بتونيم انجمن پرباري كه همين الان هم هست داشته باشيد و هم به عنوان عضو كوچكي اگر چيزي بلد باشم ازش دريغ نميكنم.

موفق باشيد.

13. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

(صحبت شما هم از لحاظ بزرگ بودن بادامك اگر از لحاظ طولي در نظر بگيريم كاملا درسته و هيچ شك توش نيست)
    اون رقم 90 يي هم كه گفتيد براي ماشين معمولي نيست و براي ماشينهاي درگ مورد كاربري داره كه تقريبا ميشه گفت دور Idle ندارند.

ok
    فکر کنم الان متوجه شدم ختلاف نظرمون در چه رابطه ای هست.

من دارم راجع به زاویه بین نقطه پیک هر بادامک با نقطه پیک بادامک بعدی حرف میزنم که تغییرش در واقع کاریه که تقریبا نشد هست.

ولی شما دارید راجع به زاویه ساختاری منحنی برآمدگی هر بادامک به تنهایی حرف میزنید که البته تغییرش امکان پذیره.

و در واقع کمتر شدن زاویه علمی هر بادامک باعث میشه زمان بیشتری سوپاپ پایین بمونه. و این همون تفاوتی هست که بین میل سوپاپ ریس و میل سوپاپ معمولی هست که من از اون با عنوان بزرگتر بودن بادامک نام بردم.

با تغيير طول بادامك بادامكها هم تغيير درجه ميدهند.
    .
    برای هر بادامک به تنهایی این حرف کاملا درسته.

ممنون بابت تبريك.
    ان شاالله در كنار هم بتونيم انجمن پرباري كه همين الان هم هست داشته باشيد و هم به عنوان عضو كوچكي اگر چيزي بلد باشم ازش دريغ نميكنم.

موفق باشيد.

خیلی هم خوشحال میشیم.

Last edited by Farshadd; 05-02-2009 at 12:02. دليل: اصلاح کد های نقل قول که در ابتدا اشتباه بود و نقل قول اولی به صورت نقل نمایش داده نشد

15. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقيقا متوجه عرض بنده شديد...
    خوب من كه تازه وارد هستم و سعي ميكنم كه بيام به اين فروم و با جمبعي از دوستان به بحث هاي مورد علاقمون كه در اين زمينه هست بپردازيم.

موفق باشيد...

17. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •