خیلی ممنون مهدی جان از راهنماییت درست شد ولی یه سوال این فایل ini توی پوشه ی I386 هست یا نه اگه هست چه شکلی اگه جوابم رو بدی ممنون می شم
با سلام
نمیدونم کامپیوتر من چش شده؟!؟!؟
وقتی یه فایل رو واسه دانلود میزارم و میرم میره رو swich user که تا اینجا مشکلی نیست. ولی وقتی میخوام دوباره پسورد رو بزنم که برم تو ویندوز همش پسورد رو اشتباه میخونه. ریستارت که میکنم درست میشه حتی اگه بطور دستی برم سوییچ یوزر نمیشه
مشکل کجاست![]()
سلام دوست عزیز
همه سوالات شما جواب داره . سوالی نیست که براش جوابی وجود نداشته باشه
اما اینجور سوالات نیاز به وقت بیشتری داره . و من خودم متاسفانه اصلا وقت جواب دادن به این نوع سوالات را ندارم . و در واقع چون این جور چیزها از نظر مادی سودی برای کسی نداره کمتر کسی وقت خودش را روی این جور چیزها می زاره
ولی خب من تا حدودی جواب سوال شما را می دم .
برای اینکه شما بتونید System Propertis را ویرایش کنید ابتدا باید فایل مربوط به اون را برای دستکاری پیدا کنید .
این فایل Sysdm.cpl هست .
برای اینکه بتونید این فایل را ویرایش کنید نیاز به برنامه Resource Hacker دارید که با اون این فایل را ویرایش کنید و هر بلایی که خواستید سر System Propertis بیارید .
و اگه میخواهید فایلی که ویرایش کردید را روی سی دی رایت کنید و موقع نصب ویندوز این System Propertis اختصاصی که خودتون درست کردید همراه ویندوز نصب شود باید کارهای زیر را انجام دهید .
ابتدا به سی دی ویندوز را باید داخل هارد کپی کنید و سپس داخل پوشه I386 رفته و دنبال فایلی به اسم زیر بگردید
با سرچ کردن محتوای I386 می توانید این فایل را سریعتر پیدا کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از پیدا کردن این فایل شما باید پسوند این فایل را که CP_ هست به rar تغییر دهید . با تغییر دادن پسوند فایل شما تبدیل به یک فایل فشرده rar خواهد شد که شما می توانید محتوای اون را که همان System Propertis استخراج کنید و سپس با برنامه
Resource Hacker ان را ویرایش کنید .
بعد از این که فایل را به طور کامل بر اساس سلیقه خود ویرایش کردید باید دوباره اون فایل را به صورت rar فشرده کنید و سپس بعد از فشرده کردن پسوند اون را از rar به CP_ تغییر دهید . و دوباره در همون پوشه I386 ذخیره کنید و بعد هم روی سی دی رایت کنید .
الان این عکسی که می بینید System Propertis سیستم خودمه که خودم اونا اختصاصی درست کردم .
موفق باشید .
خوب بود ، اما نمی شد جای عکسه این خانومه عکس دیگه ای باشه؟![]()
سلام
چون این کار را پارسال انجام داده بوم حال و حوصله ویرایش نداشتم .
شما به بزرگی خودتون ببخشید .
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
در این که کسی به سوال شما جواب نمی ده زیاد شک نکنید . چون شما سوال خودتون را جای مناسبی مطرح نکردید . ب
این تاپیک مربوط به ساخت و دستکاری سیستم عامل هست . بهتره سوال خودتون را داخل خود انجمن بحث ها مطرح بفرمائید .
یعنی در این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
پس كسي ادامه نميده !!!
فقط مونده رو دست ام آرتي را بياريم.
با سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که ویندوز رو کامل دستکاری کردم و تم هایی رو که تو سی دی ویندوز انداختم نصب میشه ولی توی Desktop propertis اونا رو نمی خونه در کل هم ویندوز هیچ نوع تمی رو غیر از تم خودش ساپورت نمی کنه
ممنون میشم جوابم رو بدید.
با تشکر
سلام
من زیاد از هک سر در نمی یارم ولی می دونم حتما تا حالا سی دی ویندوز فایل هاشو تغییر دادین.
من بعضی از فایل ها رو تغییر دادم و دوباره داخل سی دی قرار دادم.
هنگامی که ویندوز رو از طریق بوت نصب می کنم بعد از فرمت کردن موقع کپی کردن فایل ها به فایل هایی که تغییر داده شده اند گیر می دهولی با این که skip می کنم تو روند نصب تاثیری نداره و بعد از نصب وقتی تو ویندوز می رم فایل ها تغییر کردن
.
من می خوام موقع کپی کردن فایل ها به فایل های تغییر داده شده گیر نده.
پیشاپیش ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)