تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 55 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 550

نام تاپيک: همه چیز در مورد شطرنج ( تمامی مباحث آموزشی,تکنیک ها,ترفندهاوغیره..فقط در اینجا.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب خیلی منطقیه . شما وارد عرض حریف میشید ، سربازهای دو خانه کنار شما دو حرکت به جلو می کنند ، ولی اونها جهش نمی کنن ! اول یک خونه که در حرکت موریب در تیررس سرباز شماست انجام میدن و بعد یک حرکته دیگه ! شما بعد از این حرکت حق انتخاب دارید که بلافاصله ظسرباز حریف رو بگیرید یا نه ! این هم بخاطر اینه که ، مثل اینکه در اولین حرکت خودش از دو حرکت سرباز شما اون رو زده .
    مرسی رفیق!

راستی روش سوئیسی هم نوع چیدمان تیمی هست که بر اساس ریتینگ بازی ها چیده میشن و بصورت تیمی و انقرادی بازی میشه . هرکس در میز خودش مقام میاره و میزهای بالاتر نمی تونن جای میز پائینتر بازی کنند ف ولی میزهای پائینتر میتونن جای میزهای بالاتر بازی کنند ولی بردشون در میز خودشون به ثبت میرسه . این یه حالت چیدمان تیمیه !
    با نهایت احترام به همه ی اعضا(!):
    بالاخره کدوم درسته؟

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بلاخره تایمی هست دیگه.
    ما که شنیدیم تایمی هستش. البته من میگم فقط اینو شنیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بلاخره تایمی هست دیگه.

خب راستش من هیچ بازی ای رو ندیدم که بدون تایم باشه ( به غیر دوستانه هایی که خودمون بازی می کنیم ) . ما تو مسابقات امسال (دانشگاههای آزاد شمال کشور ) به روش سوئیسی و با تایم فیشر ( با بابی فیشتر شطرنج باز امریکایی اشتباه نشه ) بازی کردیم . به هر حال تو تایم فیشر حالت باخت از وقت معمولا خیلی ضعیفه ، که من خودم باختم چون تو گشایش انگلیسی مشکل داشتم و مجبور بودم واسه حرکات ابتدائیش زیاد فکر کنم .

ساعت فیشر به این صورته که برای هر حرکت شما (3 - 15 ) ثانیه ، بستگی به تصمیم داوران به تایم بازیکنان اضافه می کنه .

در کل من

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بلاخره تایمی هست دیگه.

خب راستش من هیچ بازی ای رو ندیدم که بدون تایم باشه ( به غیر دوستانه هایی که خودمون بازی می کنیم ) . ما تو مسابقات امسال (دانشگاههای آزاد شمال کشور ) به روش سوئیسی و با تایم فیشر ( با بابی فیشتر شطرنج باز امریکایی اشتباه نشه ) بازی کردیم . به هر حال تو تایم فیشر حالت باخت از وقت معمولا خیلی ضعیفه ، که من خودم باختم چون تو گشایش انگلیسی مشکل داشتم و مجبور بودم واسه حرکات ابتدائیش زیاد فکر کنم .

ساعت فیشر به این صورته که برای هر حرکت شما (3 - 15 ) ثانیه ، بستگی به تصمیم داوران به تایم بازیکنان اضافه می کنه .

در کل من بازی بدون تایم و رسمی ندیدم و حتی علت بوجود اومدن بلیتز هم همینه که بازیکنان حرفه ای رو واسه تورنمنت ها و حرکات صحیح و منطقی آماده کنه .

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

کی میایید مسابقه در یاهو؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط chaos theory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بلاخره تایمی هست دیگه.

در کل من بازی بدون تایم و رسمی ندیدم و حتی علت بوجود اومدن بلیتز هم همینه که بازیکنان حرفه ای رو واسه تورنمنت ها و حرکات صحیح و منطقی آماده کنه .
    کم کم دارم احساس می کنم اینجا جای من نیست!!!

کی میایید مسابقه در یاهو؟
    اگه میشه برای بازی یه نفز تو بازی های آنلاین یه تاپیک بزنه همه بریم اونجا چون گفتن این حرف ها اینجا یکم خطر ناکه!!!!
    دوست دارید بازی کنید! بسم الله ! پی ام بدید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دیگه اگه شما جای من بودید چه کار می کردید .وقتی شما 1 قلعه و 1فیل داری ولی با دو تا سر باز مات می شی!!:

آخرین حرکت:
    e4 به e3

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه اگه شما جای من بودید چه کار می کردید .وقتی شما 1 قلعه و 1فیل داری ولی با دو تا سر باز مات می شی!!:

آخرین حرکت:
    e4 به e3

مات نمیشی میتونی شرایط رو عوض کنی اولن اگه من بودم نمیذاشتم کار به اینجاها بکشه
    در کل با این وضعیتی که پیش اومده من ترجیح میدادم رخ رو نگه دارم هرچند که سرباز دیگه وزیر میشه اما با پادشاه سرباز رو میزدم.
    خوب میتونیم همینجوری نوشتاری حرکت بریم.
    گفتم که من سرباز خونه e3 رو میزنم حرکت بعدی با شماست. برو..

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سری مسابقات انتخابی واسه تیم شهرستان بود و رسمی هم بود که ما شرکت کرده بودیم تایمی نبود.
    در تایمی باید پاسخگویی به حرکت رو حفظ باشی من خودم واسه بازی تایمی مهره مشکی رو ترجیح میدم قبول دارید که تاثیر گذار هستش مگه نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مات نمیشی میتونی شرایط رو عوض کنی اولن اگه من بودم نمیذاشتم کار به اینجاها بکشه
    در کل با این وضعیتی که پیش اومده من ترجیح میدادم رخ رو نگه دارم هرچند که سرباز دیگه وزیر میشه اما با پادشاه سرباز رو میزدم.
    خوب میتونیم همینجوری نوشتاری حرکت بریم.
    گفتم که من سرباز خونه e3 رو میزنم حرکت بعدی با شماست. برو..

آخرین حرکت:
    e4 به e3

شاه سرباز e3 رو میزنه و بعد باید به فکر تساوی باشید که خیلی هم سخت میشه .

یه سری مسابقات انتخابی واسه تیم شهرستان بود و رسمی هم بود که ما شرکت کرده بودیم تایمی نبود.
    در تایمی باید پاسخگویی به حرکت رو حفظ باشی من خودم واسه بازی تایمی مهره مشکی رو ترجیح میدم قبول دارید که تاثیر گذار هستش مگه نه؟
    من شطرنج بدون تایم ندیدم ، اون هم رسمی و ریتینگ دار . راستش در مورد تایم و مهره ، همیشه مهره سفید برتری جزئی ای داره ، همونطور که می دونید شطرنج یه علمه . من تا 2 ماه پیش کلی گشایش رو بلد بودم ، دراگون در برابر سیسیلی ، تئوری آوانس ، روی لوپز ، سیسیلی ، گامبی وزیر رد شده یا پذیرفته شده ، ایتالیائی آرام و ...

البته الانم باید 1 هفته مطالعه کنم تا دوباره همشون یادم بیاد . در کل علم زیبائیه ! ولی مهمترین عامل در بردش اینه که باور کنید برنده اید و زیاد در حرکتها منطقی و چک شده شک نکنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •