سلام به همه دوستان
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم اما با این مشکل پایین روبرو شدم . (تصویر رو قرار دادم) . نمی دونم چرا تصویر بازی این شکلیه. از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
باتشکر....
![]()
سلام به همه دوستان
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم اما با این مشکل پایین روبرو شدم . (تصویر رو قرار دادم) . نمی دونم چرا تصویر بازی این شکلیه. از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟
باتشکر....
![]()
اگه با اپدیت کارت گرافیک و پایین اوردن تنظیمات گرافیکی مشکل شما حل نشد منتظر پچ بازی بشین.
نارنجی بودن صفحه یکی دیگه از مشکلات بازی حساب میشه که برای بقیه هم پیش اومده.
والا من دارم بازی رو تموم می کنم اصلا هم مشکلی ندارم.اگه بخوای میگم از کجا خریدم.
سلام
ممنون از راهنماییتون . ولی فکر نمی کنم با داشتن 4 گیگ رم و همچننین گرافیک DDR3 1گیگ (4670) نیازی به کم کردن جزییات باشه . احتمالا باید منتظر پچ بازی باشم.
نه بابا . پچ کجا بود شما ببر بده به اونی که خریدی.من الان بازی میکنم . خیلی هم خوبه گرافیکم هم 9800 فکر نکنم با مال تو زیاد فرق کنه با آخرین تنظیمات بازی میکنم.
سلام
برای حل مشکلتون درایور رو آپدیت کنید حل میشه ...
یک سوال : چرا اخرش اینطوری تموم شد این بازی ؟! بهتر نبود اون دارو ها تو شهر پخش میشدند و همه ادم میشدند ؟!![]()
خوب حتما می خوان نسخه بعدی رو بسازن عزیز.![]()
اين بازي هم تموم شد.اما دليلي برا ادامه بازي نيست.همون داروهه رو پشخ مي كردن تو شهر بهتر بود.اين بازي نمي تونه مثل gta ادامه داشته باشه همون بهتر تموم ميشد.خداحافظ ما رفتيم سراغ DAMNATION.
من خوندم ولی اثری نداشت یعنی کار نکرد بازم بی صدا هست بازی![]()
ببین شما یا بازی تو ببر بده جاییکه خریده بگو این کار نمی کنه.تنها کاری که اگه با پچ ها درست نشه اینه.من نمی دونم شما به بازی چند دادی ولی من 2 تومن دادم سالمه سالمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)