اين ايميج همون ايميج لينوكس هست:offline password & registery recovery tool
اين ايميج همون ايميج لينوكس هست:offline password & registery recovery tool
سلام ..عزیز ...
کجا با این سرعت ...
اگه اجازه بدی داره روش بحث میشه ...
اگه شما هم راه کاری رو میدونید بذارید ....
وحید جان ... برو به همون تاپیک .. من ایمیج رو دیدم ... ولی سر در نیاوردم ...
شما یه امتحان بکن ... ...
یکی هم گفته قبلا این رو استفاده کرده ...
سلام دوست عزیز ...
رو قسمت اول یکم تضیح میدی بیشتر ؟
جزییات رو هم بیخیال بشیم بهتره ...
ولی از پیشنهادتون من چیزی نگرفتم ....
اگه ممکنه به صورت صریح بگید ...
مجید جان ... فعلا داریم روی ویندوز xp کار میکنیم ... لینوکس قضیش چیه ؟
دوستان ..نگفتید . اگر syskey با فلاپی بخصوصی encyprate شده باشه ... دیگه میشه کاریش کرد یا نه ؟
من که فکر نکنم
Erorr...Error...Error![]()
---------
مدیران لطفا اینو پاک کنن
دوبار فرستادم
Last edited by GnuHDL; 08-02-2008 at 14:57.
الان دیگه دوره این ایمیچ گذشته.........الان شما میتونیند یه دیسک زنده لینوکس توی درایو بزارید و با ابزراهای گرافیکی و متنی مختلف هر بلائي خواستین سر سیستم بیارین مثلا پارتیشن ویندوز رو با دستور dd یه سره پر از صفر کنید یا هر بلائي که خواستین اونوقت سیس کی و مسائل امنیتی مایکروسافت و....![]()
سوال شما رو هم ۴ بخش کردم:
۱.اون قسمت اول
خوب تا اونجائي که من اونروز توی همون صفحه ای که لینکشو دادم.. دیدم فایلهای انکریپت شده مایکروسافت توی شاخه
WINDOWS/system32/config/SAM
WINDOWS/system32/config/system
۲.قضیه لینوکس
قضیه مستقیم هیچ ربطی به لینوکس نداره اصولا چون لینوکس رو به طور پیشفرض روی سیستمهائي مثل سرورها و ابرکامپیوتر ها و.... نصب میکنن و از خانواده یونیکس هست مسائل امنیتی فوق العاده پیچیده ای داره که بحثش واقعا زیاده و اصلا یه وادی دیگه س ........حالا اگه خواستین راجع به عللش بیشتر توضیح میدم ولی موضوع تاپیک نیست
قضیه این ایمیج هم اینه که حالا که در ویندوز به روتون بسته است با بالا آوردن لینوکس میتونید به هارد دیسک و ...کلا سیستم دسترسی پیدا کنید و مثلا اون فایل های انکریپت شده رو دیکریپت کنید.
۳.قضیه فلاپی هم ساده تر میشه به نظر من چون هموجوری که توی پستهای قبل گفتم من فعلا این ایده رو میدونم که فایلها رو بدست بیاریم و بعد توسط رشهائيکه هست .... کدگشائيشون کنیم.......خوب وقتی این فایلها درون فلاپی واسه ما حاضر کرده باشن دیگه لازم نیست اون قسمت ۱ رو بریم که بالا بهش اشاره کردم.
۴.راجع به پیشنهاد هم توی پست بعد گفتم که بیام روی ایده ها بحث کنیم نه اینکه مثلا این برنامه رو داننلود کن بعد.... اینا توی گوگل راحت پیدا میشه ممکنه یکساله دیگه که شما میخواین اینکار رو بکنین دیگه اون برنامه نباشه یا برنامه های جدیدتری اومده باشه.......میخوام بگم اینا فروع هست بریم به اصل بچسبیم:
Last edited by GnuHDL; 08-02-2008 at 14:58.
راستش djsystem يه لينك به يكي از تاپيكا داده بود.توي اون تاپيك يه فايل ISO براي ريست كردن پسووردكاربراي NT بود كه به احتمال زياد ديده ايد.اين ايميج offline password & registery recovery هست كه بايد تو سي دي رايت بشه و...اين Image به ايميج لينوكس مشهوره.
توي اون قسمت فكر كردم بحث syskey هنوز تموم نشده.
سلام!
قابليت هاي اين ابزار:
0-انتخاب سيستم عامل از ميان سيستم عامل هاي موجود.
1- پشتيباني از NT4,2000,XP,2003 و Longhorn
2-تغيير كلمه عبور Account هاي موجود در سيستم.
3-ايجاد يك كاربر جديد با دسترسي مديريتي.
4-اضافه كردن يك كاربر موجود به گروه Administrators.
5-تنظيم Password خالي براي Administrator.
6-امكان گرفتن نسخه پشتيبان از SAM File قبل از ايجاد تغييرات روي آن.
سايت سازنده:
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين برنامه بايد در محيط PE اجرا شود.(مثلا BartPE ،به عنوان يكي از plugin ها)
توضيح:
من خودم اونو فقط تو Virtual امتحان كردم جواب داد.خوي اين برنامه اينه كه بدون داشتن اطلاعات از فرمان هاي لينوكس بدون به جا گذاشتن رد پا(پسورد تغيير كرده يك كاربر) مي تونيد يه سيستمو crack كنيد.
لينك هاي مرتبط(BartPE):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_kntu; 08-02-2008 at 17:58.
والا مهدي جان ميگه تاثيري نداره!البته فكر كنم منظورشون تو حالتي بود كه كاربر بايد pass رو وارد كنه...سيستم من Floppy نداره تست كنم.
ايكاش يكي زحمت اين كي رو هم بكشه!
آقا مهدي! كم پيدايي عزيز!سر ميزني پست نميدي يا...
why error ?
سلام gnuHDL عزیز ..
ممنون از راهنماییتون ...
یه جاهاییش لطف کردید زیادی توضیح دادید ...
قضیه ی اون لینوکس رو هم گرفتم .. من فکر میکردم که روی سیستم عامل لینوکس کار میکنه ولی اگه اشتباه نفهمیده باشم اسمش ایمیج لینوکس بود ...
در کل ممنون ... شما اطلاعاتتون زیاده .. پس لطف کنید واسه ما به زبون ساده تر توضیح بدید ...
در آخر اسمتونم بگید ممنون
ولی آقا مهدی گفته که منم امتحان نکردم ...
![]()
سلام دوستان عزیز
اقا مجید سوال شما فکر کنم این بود که وقتی روی سیستم پسوورد syskey باشه می تونیدم سیستم را با فلاپی یا سی دی بوت ( فرقی که نمی کنه ) بوت کنیم یا نه ؟
درست گفتم ؟
من روی یوزر و syskey پسوورد گذاشتم و سیستم را با یه سی دی بوت کردم و پسوورد یوزر را ریست کردم اما syskey هیچ گونه مزاحمتی ایجاد نکرد .
حالا نمی دونم منظور شما هم همین بود .
راستی اون جمله بالا یعنی چی ؟ یکم واضحتر توضیح بدید ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)