البته شما یک جا گفتید که لاتزیو و فیورنتینا نباید خودشونو مدعی قهرمانی بدونند یه جای دیگه گفتید همه از تیم ها شون انتظار قهرمانی دارند....که من نمیدونم کدومو جواب بدم
.gif)
.gif)
اما در مورد چلسی باید بگم که اون یه مثال بود ولی بازم باید بگم که آیا واقعا هواداران چلسی از اون موقع که مورینیو رفته بازم روی تیم خودشون به اون اندازه حساب می کنند؟؟؟؟
.gif)
و یک مسئله دیگه اینکه آرزو با انتظار خیلی فرق داره.....مثلا یه تیم از لیگ سری c ایتالیا....هواداران این تیم این انتظار رو از تیمشون دارند که یواش یواش بره سری A .....اما همین هواداران آرزو دارند که تیمشون قهرمان لیگ قهرمانان بشه.....و این دوتا خیلی با هم فرق می کنند...
.gif)
اما منم قبول دارم که فوتبال قابل پیش بینی نیست اما مثلا فرض کنیم تیم منچستر با اون همه افتخار و گذشته ای بزرگ در شرایطی خیلی بحرانی میاد در مقابل یه تیم از دسته سوم انگلیس که خیلی آماده هم هست بازی می کنه به نظر شما بازیکنان کدوم تیم بیشتر می رسند؟؟؟؟؟ من میگم بازیکنان اون تیم دسته سومی ....چون فقط نام یه تیم کافیه تا بازیکنان تیم دیگه از اون تیم بترسند و بازی همیشگی خودشون رو نکنند حتی با وجود فشاری که روی بازیکنان تیم بزرگ هست....و آیا اون تیمی که تو لیگ سه بازی میکنه و هیچ گذشته ای نداره بزرگ تره یا تیم منچستر؟؟؟؟؟؟
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم....
.gif)
.gif)