تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 39 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 384

نام تاپيک: آموزش گام به گام پريمير در اينجا (فقط آموزش را قرار دهيد )

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

6

با سلام مجدد وتشکر فراوان وتوجه به این بنده حقیر
    خدمتتان عرض کنم من نرم افزار پریمیر cs3 را تهیه کردم ومی خواهم به وسیله آن صحنه های ورزشی فوتبال را نزدیک بیاورم یا روی زمین فوتبال یا شخص خاصی خط بکشم ویا صحنه را بزرگتر کنم تا بتوانم آفساید وخطاهارا به خوبی تشخیص بدهم به عبارت دیگر میخواهم صحنه های داوری آن را آنالیز کنم لطفا مرا راهنمائی کنید زوم کردن وغیره البته جواد خان مدتی بیش از scale وساخت کی فریم وخطا کشی را فتوشاپ گفتن ولی در همین حد تمام توضیح ویا مراحل آن را نگفتند اگر برای تایپ آن مشکل است اگر تلفن خودتان را برای بگزارید من با شما تماس میکرم باز از لطف شما بسیار متشکرم
    1-ویدئوی مورد نظر خود را به وسیله ی کلیدهای میانبر ctrl+I وارد نرم افزار کنید
    2-به وسیله غلطکی که در قسمت تایم لاین قرار دارد روی قسمت مورد نظر از فیلم خود رفته
    3-سپس در قسمت افکت کنترل بر روی گزینه ی motion کلیک کرده و از قسمت scale میزان زوم خود را انتخاب کنید حال شما بر روی ویدئو خود زوم کرده اید اما اگر میخواهید کم کم زوم کنید یا زوم شما متغییر باشد می بایست از کی فریم استفاده کنید.
    4-برای این کار بر روی ساعتی که در کنار گزینه ی scale میباشد کلیک کنید با این کار شما یک کی فریم ایجاد کردید.حال با غلطک تایم لاین کمی جلوتر از مکان اولیه فیلم بروید و سپس میزان scale را بیشتر یا کم تر از قبل بکنید.حال با جلو و عقب بردن فیلم خود متوجه زوم متغییر خواهید شد.
    برای کشیدن خط به دور شخص خاص ابتدا باید دایره ای در فتوشاپ رسم کرده که بکگراند آن taransparent باشد سپس آن را با فرمت TIF ذخیره کرده و وارد نرم افزار پریمیر کنید.
    سپس در قسمت افکت کنترل و سپس motion و سپس گزینه ی position میتوانید دایره را به دنبال شخص هدایت کنید(همانند scale که با ساخت کی فریم توانستیم آن را متغییر سازیم)
    Last edited by specter-1369; 06-02-2009 at 23:35.

2. 3 کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض چگونگي zoom روي تصوير

چگونگي zoom روي تصوير يا فيلم

با سلام خدمت شما دوستان

در اينجا آموزش زوم كردن را طبق در خواست شما دوستان قرار مي دهم

طبق تصوير قسمت شماره 1

ابتدا يك عكس يا يك فيلم را وارد محيط برنامه كرده سپس اهرم cti در تايم لاين را در ابتداي آن عكس يا فيلم قرار داده و سپس طبق تصوير زير

در قسمت شماره 2 در پنجره افكت كنترل رفته سپس با وارد شدن به قسمت scale و كليك كردن بروي دكمه دايره مانند در كنار آنرا فعال كرده،

سپس اهرم cti را به آخر فيلم يا عكس برده وسپس مقدارscale را قسمت شماره 2 افزايش داده تا بتوانيد zoom دلخواه را اعمال كنيد

موفق باشيد

Last edited by Hossein_nasa62; 06-02-2009 at 16:26.

4. 3 کاربر از Hossein_nasa62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض zoom با روشي ديگر

zoom با روشي ديگر

در اينجا روشي ديگر برا زوم را توضيح خواهم داد

ابتدا عكس مورد نظر خود را وارد تايم لاين كرده (شماره 3)

سپس با كليك بروي (قسمت شماره 1) بايد scale را فعال كنيد

سپس مي بينيد كه در پنجره نمايش فيلم مورد نظر انتخاب خواهد شد

كه شما ميتوانيد با (قسمت شماره 4) وبا نگه داشتن آن تصوير را بزرگتر كنيد ويا بچرخانيد

اينكار براحتي قابل انجام است

نكته: اهرم cti بايد در زمان قبل از اعمال تغييرات حركت داده شود وگرنه در حين حركت تغييري مشاهده نخواهيد كرد

موفق باشيد

6. 2 کاربر از Hossein_nasa62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض قرار دادن تصوير بروي تصوير ديگر

قرار دادن تصوير بروي تصوير ديگر

با سلام

برا ي قرار دادن تصوير بروي تصويري ديگر مثلا يك خط يا يك فيلم ابتدا طبق تصوير

در قسمت شماره 1 عكسي از خط يا هر شكل ديگر را با درگ كردن در تايم لاين قرار مي دهيم (طبق شكل در قسمت شماره 2قرار مي دهيم )
    نكته :اين تصوير بايد حتما بايد روي تصوير پاييني قرار گير

نكته :عكس خط يا شي مورد نظر بايد در فتوشاپ لايه بك گراندش حذف شود وگرنه در پريمير كل تصوير كاملا پوشيده خواهد شد

وسپس بايد بروي عكس يا فيلم واردشده (قسمت نمايش داده شده با شماره 2) كليك كرده و سپس مشاهده خواهيد كرد كه در پنجره نمايش فيلم شي مورد نظر به حالت انتخاب در آمده است وشما مي توانيد موقيت شي را جابه جا نماييد
    پس شما با رفتن به قسمت motion در پنجره افكت كنترل مي توانيد با فعال كردن scale تمام حركات داده شده به شي مورد نظر را ثبت نماييد

دوستان سوالاتشون رو در اينجا مطرح نكنند

موفق باشيد

Last edited by Hossein_nasa62; 08-02-2009 at 07:09.

8. 4 کاربر از Hossein_nasa62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض zoom ومشکل تصویری

با سلام وتشکر ازتمام دوستان علاقمند
    حضورتان عرض کنم استفاده اززوم در فیلم وتصویر شفافیت تصویر را از میبرد علت چیست ؟آیا این امکان هست که تصویر در حالت شفاف به همان شکل زوم شود .2- در دو پنجره ای که در صفحه پریمایر وجود دارد source و program sequence چرا تصویر تفاوت دارد ودر کلیپ سورس تصویر بهتر است تا دوی ؟ با تشکر از تمتمی دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

1

با سلام وتشکر ازتمام دوستان علاقمند
    حضورتان عرض کنم استفاده اززوم در فیلم وتصویر شفافیت تصویر را از میبرد علت چیست ؟آیا این امکان هست که تصویر در حالت شفاف به همان شکل زوم شود .2- در دو پنجره ای که در صفحه پریمایر وجود دارد source و program sequence چرا تصویر تفاوت دارد ودر کلیپ سورس تصویر بهتر است تا دوی ؟ با تشکر از تمتمی دوستان عزیز
    دوست عزیز هر چه قدر که فیلم شما یا عکس شما از رزلیشن (سایز) بیشتری بر خوردار باشد مطمئنا شما قادر هستید زوم بیشتری بر روی فیلم داشته باشید برای مثال یک فیلم فول HD از سایز بیشتری برخوردار است و میتوان بیشتر روی آن زوم کرد اما یک فیلم با فرمت 3gp با کم ترین زوم افت کیفیت شدیدی را مشاهده خواهیم کرد
    در مورد سئوال دوم باید گفت نرم افزار پریمیر هنگامی که با کمبود فضا در حافظه ی موقت روبرو میشود (ram) سعی میکند تا با کاهش و یا حذف برخی اجزا به حافظه ی موقط کمک کند بنابر این با پایین آوردن کیفیت در
    program sequence سعی میکند از بار اضافی بکاهد حال اگر شما کلید Enter را بزنید تا ویدئو رندر شود مشاهده میکنید که کیفیت فیلم دوباره به حالت عادی باز گشته است.

11. 3 کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض بابا این آقای sp خیلی باحاله

آقا دمت گرم از موقعه ای که شما را شناختم بسیار خوشحالم چون مطمئن هستم هر سوالی داشته باشم حتی بیهوده جواب میدید من سمیمانه متشکرم دیروز کلی حال کردم با راهنمائی شما بلاخره استارت زدم تنها مانده خط و دایره که از فتو شاب باید بکشم وبگذارم روی تصویرم حالاباید کمی فتو شاپ را هم یاد بگیرم 2 تا سوال
    1- اگر خواسته باشم مقدار تصویر را به صورا آهسته تماشا کنم و نه ا غلطک و نه بوسیله موس اتوماتیک صحنه را آهسته ببینم باید از چه گزیه یا گزینه های استفاده کنم ؟
    2- آیا این امکان در پریمایر دارد تا صحنه انتخابی را فول در صفحه تماشا کرد مثل احضار کردن فیلم در مدیا پلیر وغیرم ؟
    3- در خصوص فرمتهائی که شما گفتید اگر من بوسیله نرم افزارهای تبدیل فرمت این کار را بکنم تصویر خوب میشود؟

آقا دمت گرم باز از شما و مرامت سپاس گذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا دمت گرم از موقعه ای که شما را شناختم بسیار خوشحالم چون مطمئن هستم هر سوالی داشته باشم حتی بیهوده جواب میدید من سمیمانه متشکرم دیروز کلی حال کردم با راهنمائی شما بلاخره استارت زدم تنها مانده خط و دایره که از فتو شاب باید بکشم وبگذارم روی تصویرم حالاباید کمی فتو شاپ را هم یاد بگیرم 2 تا سوال
    1- اگر خواسته باشم مقدار تصویر را به صورا آهسته تماشا کنم و نه ا غلطک و نه بوسیله موس اتوماتیک صحنه را آهسته ببینم باید از چه گزیه یا گزینه های استفاده کنم ؟
    2- آیا این امکان در پریمایر دارد تا صحنه انتخابی را فول در صفحه تماشا کرد مثل احضار کردن فیلم در مدیا پلیر وغیرم ؟
    3- در خصوص فرمتهائی که شما گفتید اگر من بوسیله نرم افزارهای تبدیل فرمت این کار را بکنم تصویر خوب میشود؟

آقا دمت گرم باز از شما و مرامت سپاس گذارم
    از لطف شما متشکرم دوست عزیز
    در مورد سئوال اول دوست عزیز من منظورت رو درست متوجه نشدم اما اگر منظورت اینه که چطور ویدئو رو در هنگام تدوین روی دور آهسته تماشا کنیم خوب ابزارهای زیادی برای این کار در پریمیر وجود داره که من توی تصویر برات مشخص کردم(تصویر پایین) میتونی با چپ و راست بردن این دو ابزار فیلم رو رو دور آهسته تماشا کنی،روش دیگه هم اینه که روی غلطک تایم لاین کلیک کنی و با کلیدهای چپ و راست کیبرد فیلم را جا به جا کنی.

اما اگه منظورت اینه که می خوای حرکت آهسته رو روی فیلم اعمال کنی خوب روی فیلم در تایم لاین کلیک راست می کنی و speed/duration استفاده میکنی که اگر درصد رو کم تر کنی فیلم آهسته میشه

در مورد سئوال دوم به طور کامل این امکان وجود ندارد اما شما میتوانید حدود هر بخش در پریمایر رو تعیین کنید یعنی مثلا بخش program sequenec رو بزرگتر کنی که با این کار صفحه نمایش بزرگتر شود.یا در پایین player گزینه ای وجود دارد که به طور پیش فرض روی fit قرار دارد که با بالا بردن درصد میتوانید صفحه را بزرگتر مشاهده کنید.

تبدیل فرمت یک بحث بسیار مفصل داره و نیاز به آموزش داره اما به طور کلی اگر تنظیمات و کدک رو به خوبی تنظیم کنی و تمامی اصول رو رعایت کنی و از یک کانورتور قوی و حرفه ای استفاده کنی مسلما می تونی در نرم افزار پریمیر با بهترین کیفیت از این فیلم ها استفاده کنی

14. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام و کسب اجازه...
    در ادامه راهنمایی های دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم کلیپی که در ابتدا سورسش کیفیت نداشته باشه به هیچ وجه نمیتونیم با تبدیل فرمت و غیره کیفیتش رو بالا ببریم.
    تازه در زمان تبدیل فرمتها همیشه شاهد افت کیفیت خواهیم بود که البته به نرم افزار مورد استفادمون برمیگرده، بعضی نرم افزارها زمان تبدیل، افت کیفیت کمتری دارن!!
    موفق باشید.

16. 2 کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض آقا دمت گرم خیلی حال میدی شیرینی یزدی طلبت (باقلواو...

با سلام وخسته نباشید خدمت 1369
    امیدوارم خوب وخوش سلامت باشید آقا از راهنمای شما متشکر کلی استفاده میکنم مجدد سوال

1- تغیراتی که روی فیلم انجام دادیم اگر خواستیم برروی نرم افزارهای دیگه تصویری مثل مدیا تماشا کنیم چطوری باید بجز محیط پریمایر باز کنیم ؟
    2- من میخوام مثل شما که پیکان و مستطیلی که برروی تصویرتان کشیدیدبرروی فیلم بکشم وآن را مثل شما نشان بدهم چکار باید انجام بدهم ؟البته یکبار گفتید در فتو شاپ ولی رفتم وگیج شدم و...!!!

3- آیا تغییرات صورت گرفته به عنوان یک فایل تصویری ذخیره میشود یا در محیطی از پریمایر؟اگر اینطور باشد چگونه باید جداسازی کنیم تا در ویدئو سی دی یا ... تماشا کنیم ؟

باز از شما ودوستان دلسوز دیگر بسیار متشکرم دمتان گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •