تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 20 از 55 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تورو خدا بهم بگین باید چیکار کنم

من دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر قبول شدم میخوام برم رشته عمران (( اشتباهات خودم توی انتخاب و ... رو میدونم ))...بهم کمک کنین چیکار باید کنم؟ چطوری؟
    از شرایط تغییر رشته هم بهم بگین ..مثلا باید شرایط خاصی داشته باشه یا هزینه خاصی بدم...اگه میشه تمام راههای ممکن رو بگید (البته جز شرکت در کنکور سال بعد)
    الان باید چیکار کنم واسه ثبت نام ترم یک؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.بچه ها من دانشگاه ازاد عمران پرند و مکانیک اسلامشهر قبول شدم.چطوری میتونم بیام واحدهای داخل تهران درس بخونم؟راستی ترازم 6464

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض کمک در مورد تغیر رشته در دانشگاه آزاد

دوستان سلام. من امسال مهندسی لیزر بناب قبول شدم ولی می خوام تغییر رشته بدم واسه عمران. از چند نفر شنیدم میگن میشه تغییر رشته داد.بعضی ها هم میگن نمیشه.حالا خداایش کمک کنید اگه راهی رو بلدید. منتظرکمکم دوستان

داره خودمونی میشه killerj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    یه سوال داشتم
    ببخشید کسی که رشته زیست شناسی سلولی مولکولی می خونه می تونه به رشته علوم تغزیه تغییر رشته بده یا نه ؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

قوانين مربوط به انتقال شامل تعريف انتقال، انتقال فرزندان اعضاي هيات علمي، انتقال دانشجويان ايراني خارج از کشور

تعريف انتقال

ماده 38 :

انتقال به معني تغيير محل تحصيل دانشجو از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر در همان رشته و همان مقطع تحصيلي است.

ماده 39 :

انتقال دانشجو به هر يک از دانشگاه‌هاي تهران ممنوع است جز در موارد زير :
    شهادت، فوت يا معلول شدن سرپرست خانواده دانشجو به طوري که وي به تشخيص مراجع قانوني، به عنوان کفيل خانواده شناخته شود.
    معلوليت موثر دانشجو،‌ به نحوي که به تشخيص شوراي عالي پزشکي به طور مستقل قادر به ادامه زندگي نباشد.
    ازدواج رسمي يا دائمي دانشجوي دختر، که محل تحصيل يا اشتغال شوهر در تهران باشد به تاييد مراجع ذيربط .

تبصـره 1 :

هر يک از موارد مذکور در اين ماده بايد بعد از قبولي دانشجو در دانشگاه صورت گرفته باشد.

تبصـره 2 :

براي کارمندان رسمي يا پيماني دولت، ارائه حکم اشتغال ضروري است و اگر شغل همسر آزاد است گواهي اشتغال و سکونت او در تهران بايد به تائيد مراجع قانوني يا نيروي انتظامي رسيده باشد.

تبصـره 3 :

در موارد استثنايي که دانشگاه تشخيص مي‌دهد چنانچه محل تحصيل دانشجوي دختر در تهران باشد و شوهر او نيز در شهرستان دانشجو باشد، اگر رشته تحصيلي دختر در شهرستان (محل تحصيل شوهر) موجود نباشد، شوهر او مي‌تواند به تهران منتقل شود.

تبصـره 4 :

به منظور توزيع دانشجويان انتقالي به تهران و جلوگيري از سرگرداني آنان در تعيين محل تحصيل، کميته‌اي در معاونت دانشجويي وزارتين فرهنگ و آموزش عالي و وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکي به نام کميته انتقال تشکيل مي‌شود. اين کميته مي‌تواند براي پذيرش دانشجوي انتقالي در هر يک از دانشگاه‌هاي تهران، سهميه تعيين کرده و دانشجويان انتقالي را مطابق سهميه جايابي کند.

ماده 40 :

انتقال دانشجو از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي تهران به شهرستانها و از شهرستان‌ها به يکديگر در يک رشته و در يک مقطع به شرط موافقت دانشگاه‌هاي مقطع و مقصد، بلامانع است.

ماده 41 :

انتقال از دوره‌هاي شبانه به روزانه،‌ از دانشگاه پيام نور به دانشگاه‌هاي حضوري (اعم از روزانه و شبانه) و از دانشگاه‌هاي غير دولتي به دانشگاه‌هاي دولتي ممنوع است ولي انتقال به عکس آن، با موافقت مبدا و مقصد، بلامانع است.

انتقال فرزندان اعضاي هيات علمي

ماده 42 :

انتقال همسر و فرزندان اعضاي هيات علمي به محل اشتغال آنها طبق ضوابط ويژه، صورت مي‌گيرد و اين ضوابط توسط وزارتين فرهنگ و آموزش عالي و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تهيه و تدوين و ابلاغ مي‌شود.

انتقال دانشجويان ايراني خارج از کشور

ماده 43 :انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از کشور به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي داخل مطابق آيين نامه‌اي صورت مي‌گيرد که در جلسه 339 مورخ 28/3/1374 شوراي عالي برنامه ريزي تصويب و ابلاغ شده است.

ماده 44 :

دانشجوي متقاضي انتقال بايد درخواست انتقال خود را با ذکر مورد ، حداقل 6 هفته قبل از شروع نيمسال تحصيلي به اداره آموزش دانشگاه مبدا تسليم نمايد.

ماده 45 :

دانشگاه مبدا در صورت موافقت با انتقال، موظف است حداکثر، ظرف يک هفته موافقت خود را همراه درخواست دانشجو و ريز نمرات او به دانشگاه مقصد ارسال دارد و دانشگاه مقصد مکلف است، حداقل دو هفته قبل از شروع نام نويسي، نظر خود را به دانشگاه مبدا اعلام نمايد.

تبصـره :

در صورت موافقت با انتقال، کليه سوابق دانشجو از دانشگاه مبدا به دانشگاه مقصد ارسال و ارتباط دانشجو با دانشگاه مبدا قطع مي‌شود.

ماده 46 :

در صورت انتقال فقط واحدهاي گذرانده شده دانشجو که نمرات آنها 12 و يا بالاتر است پذيرفته مي‌شود و پذيرفتن واحدهايي که نمره آنها کمتر از 12 است برعهده دانشگاه مقصد است. در هر حال حذف احتمالي واحدهاي درسي دانشجوي انتقالي در حدودي مجاز است که وي امکان گذراندن واحدهاي باقيمانده خود را در طول مدت مجاز تحصيل داشته باشد.

تبصـره :

تمام نمرات درسي دانشجو در دانشگاه مبدا اعم از قبولي و يا ردي و سوابق آموزشي دانشجوي انتقالي از لحاظ مشروطي، عيناً در کارنامه دانشجو ثبت و فقط نمرات دروس پذيرفته شده، در محاسبه ميانگين کل او محسوب مي‌شود.

ماده 47 :

مدرک فراغت از تحصيل دانشجوي انتقالي توسط دانشگاه مقصد صادر مي‌شود و در آن مدرک، تعداد واحدهاي گذرانده شده دانشجو و مجموع واحدها در دانشگاه‌هاي مبدا و مقصد با ذکر ميانگين نمرات آنها و سوابق تحصيلي دانشجو قيد مي‌شود.

ماده 48 :

انتقال دانشجو در طول مدت تحصيل، در هر مقطع تحصيلي فقط يکبار مجاز است.

6. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه diegoforlan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض تغییر رشته از کارشناسی به کارشناسی ارشد

سلام
    آیا تغییر رشته از کارشناسی به کارشناسی ارشد به رشته ی آموزش زبان انگلیسی رو توصیه می کنید
    با توجه به اینکه لیسانسم یه رشته ی فنی بوده ولی بهش علاقه ندارم که ادامه بدم
    یه مقدار راجع به ارشد توضیح بدید چقدر باید خوند سطح زبانم هم بد نیست
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض خواهشا اساتید در مورد تغییر رشته کمک کنن

سلام من کاردانی نقشه برداری دانشگاه تبریز قبول شدم ولی حالا میگن دانشگاه محل تحصیل دانشکده مرنده بدون اینکه تو دفترچه اشاره ای بهش بشه و الانم که نمیشه کاری کرد حتی نمیشه باهاشون حرفم زد حالا بیخیال اینا
    من میخاستم ببینم چه طوری میشه این رشته رو تغییر داد با اون کارنامه مهر ماه که میاد میشه اون رشته های دیگه که توش قبول شدیم جایگزین این رشته بکنم یا نه؟
    کلا شرایط این تغییرات چیه و شدنیه یا نه؟
    در مورد تکمیل ظرفیت شرایط چیه؟ و دوستان متولدین نیمه دوم 70مگه باید برن سربازی؟
    یه سال مگه هر نفر نمیتونه پشت کنکوری بمونه؟
    ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه واسم مرسی
    Last edited by siam2010; 21-09-2011 at 11:25.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من دانشجوی کاردانی (نرم افزار) هستم میخواستم ببینم امکانش هست واسه کارشناسی ناپیوسته برم IT ؟ (تا اونجا که میدونم اکثر دروس رشته های مرتبط با کامپیوتر (تو مقاطع پائین) شبیه هم هستند)

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    کاردانی کامپیوتر نرم افزار میخونم

برای کارشناسی به جز نرم افزار چه رشته های دیگه میتونم برم ؟؟؟مثل شبکه یا .............!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    کاردانی کامپیوتر نرم افزار میخونم

برای کارشناسی به جز نرم افزار چه رشته های دیگه میتونم برم ؟؟؟مثل شبکه یا .............!!!!!!!!!!!!!
    منم مثل شما کاردانی نرم افزار هستم. 2تا مسئله وجود داره 1- آیا اصلآ امکان تغییر رشته از کاردانی به کارشناسی هست؟ 2- تا اونجا که من میدونم این شاخه بندی ها (مثل همین شبکه, هوش مصنوعی و...) صرفآ تو کارشناسی ارشد هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •