مشخصات سیستمی همونه فقط مصرف توان پاور برا 8800 GTS 512MB کمتره چیزی حدود 350 وات(حداقل) فکر میکنم
مشخصات سیستمی همونه فقط مصرف توان پاور برا 8800 GTS 512MB کمتره چیزی حدود 350 وات(حداقل) فکر میکنم
خیلی ممنون از کمکتون پیروز با شی دوست عزیز
یه سئو ال دیگری هم داشتم اینو هم با درد سر پیدا کردم سایتش یکم اذیت کردASUS EN8800GTS TOPManufactured by: ASUSTeK Computer, Inc. (usa.asus.com)Part Number: 90-C3G40-J0UAY00TRecommended System Requirements:● 1GB system memory or more for best performance● Motherboard with free PCI Express™ slot and correct PCIe chipset driver● Microsoft® Windows® XP/2000/Vista (32 or 64-bit)● A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 26A). SLI will require more—please visit NVIDIA's SLI Zone website atfor more information.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید● A 6-pin PCI Express supplementary power connectorSpecifications:● ASUS Features
7% faster than Generic GeForce 8800GTS 512MASUS Smart Doctor: Shader Clock overclocking and intelligent hardware protection tool
ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game!
ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television
ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are
● Graphics GPU Features
PCI Express & PCI Express 2.0 supportNVIDIA® GeForce 8800GTS
Microsoft DirectX 10 and Shader Model 4.0 support
OpenGL® 2.0 support
HDCP compliant
NVIDIA PureVideo HD technology—Essential for the Ultimate HD Movie Experience on a PC
NVIDIA Quantum Technology—Advanced Shader Processors architected for physics computation
● I/O Specifications
PCI-Express 2.0HDTV-outDVI * 2D-SubHDCP compliant● OtherWarranty: Three Years* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers. Products may not be available in all markets.
* PCB color and bundled software versions are subject to change without notice.نا مرد یه گیگ رم می خواد کمه ولی مشکلی نیست
* Brand and product names mentioned are trademarks of their respective companies.درستش می کنم
اخه دوستان چند تا سیستم دیگه بود می خو استم او نارو هم کارتاشو به 8800 GTS 512MB ار تقاع بدم
و مشکل این بود که کارت گرافیکرو می گرفتم وبقیه رو کمکم ارتقاع می دادم ونمی دونستم که با چه
سیستمی می تونه خودشو بالا بیاره
یه سئوال دیگم داشتم 8800 GTS 512MB با همه ی مین بوردای که PCIe x16 اسلاتشو داره راه می یاد یا باید
حتما یه مین بورد گرو ن قیمت براش خرید ؟![]()
اگه مسئله ناسازگاری با چیپست مادربورد رو کنار بگذاریم، با مادربورد هایی که PCI-Express X16 داشته باشه کار می کنه.
اخ یادم نبود خیلی ممنون نکته مهمو یاداوری کردید شما فوق حرفه ای بیدید این ناسازگاری با چیپست مادربورد
رو یادم نبود حواسم یه طرفه شده بود بازم خیلی ممنون
الان اگه برم تو تا یپک مشاوره درمورد مین بورد فکر کنم شلو پل برگردم یکم تجربه دارم همه می زنن منو ناکود
می کنن به خاطر سئوالی که می کنم می گن این چه کاریه که می کنی چند دفعه بهت بگیمراه نداره اشکمو در
میارنولی امتحان می کنم
من هم همین نظر رو دارم.احتمالا از G92 GTS و SLI پشتیبانی نمی کنه باید منتظر یک Patch براش باشیم.
ای کاش منبع اون بنج رو میزاشت.
بیا عزیزم تو جون بخا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به تمام گرافيك آناليزورهاي عزيز تر از جان.
بنده ي حقير مدتيست كه در يه چند راهي بس مخ پكان(pokaan) گير كردم.
نميدونم:
2تا 8800GTS بخرم با يه دونه E6750.
2 تا 3870 بخرم با يه دونه Q6600.
2تا 8800GT بخرم با يه دونه Q6600.
1دونه 3870X2 (بر فرض كه گيرم بياد ) بخرم با يه دونه Q6600.
كدوم يكي براي گيم بيترتره؟؟؟
اگه هم براتون زحمتي نيس لطفا قيمت يه 8800GT و يه 8800GTS ارزون رو مرحمت كنين .
مادربوردتون رو اگه میشه بگید چیه ...2تا 8800gts بخرم با يه دونه E6750.
2 تا 3870 بخرم با يه دونه Q6600.
2تا 8800gt بخرم با يه دونه Q6600.
1دونه 3870x2 (بر فرض كه گيرم بياد ) بخرم با يه دونه Q6600.
كدوم يكي براي گيم بيترتره؟؟؟
اگه هم براتون زحمتي نيس لطفا قيمت يه 8800gt و يه 8800gts ارزون رو مرحمت كنين .
ولی به نظر من گزینه چهارم ... که بعد میتونید با ارتقا به قدرتی بیشرت برسید برای اینده نگری Dx10.1 هم میشه روش حساب کرد ....
دوستان این مهندس دیروز میگفت برای بازی 8500 کافیه وزیاد هم هست ما گفتیم اقا چرت نگو....خلاصه رسیدیم به 8800 gts 512 گفتم برندevga گفت اوه اوه این برند خیلی مزخرفه و اصلا معروف نیست برو تو خط xfx or asuse یه برند دیگه هم گفت اسمشو برا اولین بار شنیدم که یادمم نمیاد....راست میگه؟؟
چرت گفته
eVGA یکی از پر فروش ترین بندهای سری 8 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)