دی820 صداش خوبه حدوده 10درصد از کا800 بلندتره.
دی900 هم که صداش از دی820 بلندتره در ضمن دی900 رو آپدیت کنید صداش تا حدودی هم بهتر میشه.![]()
دی820 صداش خوبه حدوده 10درصد از کا800 بلندتره.
دی900 هم که صداش از دی820 بلندتره در ضمن دی900 رو آپدیت کنید صداش تا حدودی هم بهتر میشه.![]()
685000 بدون بلوتوث
سلام دوستان...
مهدی جان منم بهت تبریک میگم ... مبارکت باشه ولی کاشکی با این قیمت نمیخریدی 700 خیلی گرونه ...منم میخواستم بخرم اما تو شیراز قیمت ها داره روز به روز افت میکنه ...خب صبر میکنیم پایین تر بیاد .
راستی مهدی جان باطریش از P1 و P990 ماندگاریش یه ریزه بیشتره ... صداشو هم که خودم شنیدم
ولی این طور که ریویو ها توضیح دادن شک کردم اما الان دارم میبینم که همشون اینجورین!!!
راستی دوستان این سری که روش فونت عربی تایپ نشده احتمالاً از سری های آزمایشی هستند . چون من قبلا باهاشون مواجه شدم ....
در هر صورت هر کسی که خریده و میخواد بخره ... مبارکش باشه . ولی صبر کنید ارزون بشه به خدا خیلی قیمتش افت میکنه و الان ارزشش رو نداره....
موفق باشید
باتریش 950 میلی آمپر هستسلام دوستان...
مهدی جان منم بهت تبریک میگم ... مبارکت باشه ولی کاشکی با این قیمت نمیخریدی 700 خیلی گرونه ...منم میخواستم بخرم اما تو شیراز قیمت ها داره روز به روز افت میکنه ...خب صبر میکنیم پایین تر بیاد .
راستی مهدی جان باطریش از P1 و P990 ماندگاریش یه ریزه بیشتره ... صداشو هم که خودم شنیدم
ولی این طور که ریویو ها توضیح دادن شک کردم اما الان دارم میبینم که همشون اینجورین!!!
راستی دوستان این سری که روش فونت عربی تایپ نشده احتمالاً از سری های آزمایشی هستند . چون من قبلا باهاشون مواجه شدم ....
در هر صورت هر کسی که خریده و میخواد بخره ... مبارکش باشه . ولی صبر کنید ارزون بشه به خدا خیلی قیمتش افت میکنه و الان ارزشش رو نداره....
موفق باشید
یعنی اندازه پ990
پ1 هم که 1140 میلی هست فک کنم
بابا ملت باید بخرن تا ارزوش شه
راستی جریان این امضات (1گیگ پر سکند) چیه ؟؟؟
ساملیکم ....
صداش با w810 برابره؟ w810 که صداش کمه در حالت عادی ...من از یکی که گوشی رو داره تو یونان اینو پرسیدم:تو اسپیکر با d900 امتحان کردم که کم آورد با 810 هم برابر بود
بلندی صدای w960 نسبت به w810 هت چطوره ؟ آیا با هم برابرند؟ ....بعد جواب داده :how is the loudness of w960 compare to your w810 ? is it equal ?
گفت که اسپیکر w960 خیلی بلنده مثل جهنمThe W960i speaker is loud as hell!! And much much better than my W810i! But the headphones of W810i are louder than W960i..و خیلی بلندتر از w810 ...اما تو هدفون w810 بلندتر از w960 است.........
میگم نکنه فریمور گوشیت بتاست؟ شک کردم....
درسته !صفحه لمسی که به پیای آیفون نمیرسه یعنی هیچ گوشی نمیرسه
cpu آیفون اگه اشتباه نکنم 633 mhz تقریبا 3 برابر w960 ..باید هم سرعتش بیشتر باشه....اما فکر نمیکنم سرعتش با n73 یکی باشه ....w950 سریعتر از n73 هست...اینکه دیگه جای خود داره..فریمور بعدی حتما درست میشه ...این سری اولش یه ذره سرعتش کمه باگ داره...کم نمیاره ولی سرعت رویایی هم نداره(اینو نسبت به آیفون میگم) ولی میشه گفت تقریبا هم رده n73 هستش
میشه چند تا عکس با گوشی تو فضای باز و همچنین فضای تاریک بگیری سایز اصلی آپلود کنی یه جای درست حسابی مثل tinypic.com....اون عکس قبلیات رو نتونستم ببینم.کیفیت دوربینش به نظر من در حد 3 مگ نیست یعنی اگه واسه اینم دوربین نمیزاشتن بهتر بود
باز خوب قیمت گفتی ....من گذاشتم تا 300 تومن که شد برم بخرمو یه چیزه دیگه همچین آش دهن سوزی نیست به نظر من قیمت واقعیش همون 400 تومنه
آقا برو مزاحم نشو کی با شما بود ؟حمید کی گفته اسم من مصطفی خان هست؟
اقا اشتباه گرفتی من یکی دیگم اسمم هم خان بزرگه!!!
نقطه میگذاریم:................................. .........
کامیاب باشیدdبنده با مصطفی خان بودم نه با شما
خیال کردی گنده خان انجمنی میتونی به من گیر بدی؟
_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+__+_+_+_+_+_+_+_+_+_+__+_+
پر گاز باشید(زمستونه)
اینم از جعبه و متعلقاتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من امروز خيلي با اين گوشي كار كردم.
باور نمي كردم كه صداش اينقدر پايين باشه.كيفيت تصويرش هم خوب نبود.(نسبت به گوشي هاي هم رده)
سرعت بالايي و منو فارسي رو داشت.از قلمش هم خوشم نيومد(جالب نبود .پلاستيكي نازك)
واكم بسيار قدرتمندي رو داشت(معركه بود)
در كل گوشي خوبي بود در صورتي كه قيمتش پايين 450000 تومان باشه
در ضمن w960 بود نه w960i .مگه از لحاظ نرم افزاري يا سخت افزاري با هم فرق دارن؟
تا الان که سرعتش همینقدر بودهیعنی سرعتش مثل n73 هست؟؟مطمئنی؟این که خیلی پایینه؟
ولی تو ریویو ها خیلی قشنگ عکس انداخته بود.
قیمتش هم برای اینکه تازه اومده در این حده.مثلا p1 هم اول600 تومن بود.
والا من یه عکاس حرفه ای نیستم و حقیقتا هر گوشی هم گرفتم رو 20 تا هم عکس نگرفتم شاید من نمی تونم قشنگ عکس بگیرم از این بابت معذرت می خوام
منم از خود تهران سفارش دادم به یکی از دوستام اونم واسم گرفت و آوردمیخواستم بپرسم از کدوم شهر گرفتی و از چه پاسازی .من تو تهران فقط کیبرد انگلیسی دیدم
دوربینش فلاش زنون داره ؟؟؟؟
کیفیت عکسش به p1 میرسه ؟؟
اون فلز سمت چپ گوشی که ازش میتونی بند اویزون کنی باز میشه ؟؟یعنی میتونی از گوشی جداش کنی ؟؟
نه بابا 2 تا led داره
فکر کنم هم رده باشن اگه کم نیاره
تا جایی که من با هاش ور رفتم نه یعنی ترسیدم در بره
سلام عزیز d900 همینجور میبینیش 10% صداش بلدتر باشه 73 رو می خورهسلام مهدی عزیز
دمت گرم که جواب ملتو میدی
داداش یعنی صدای دی 900 با یه اسپیکر زاقارت از دبلیو 810 بیشتره ؟؟؟ و در حده دبلیو 850 هست ؟؟؟
داداش عکس با دوربینش بذار
چشم حتما ولی اگه بد شد بهم گیر ندید هر چند الان همچین برف میباره شاید عکساش خوب در نیاد
شاید 810 که من امتحان کردم شانس من صداش عالی بوده اونجوری که اون یونانیه جواب داده یا شوخی کرده و یا هم 960 اون شانسی عالی از کار در اومدهصداش با w810 برابره؟ w810 که صداش کمه در حالت عادی ...من از یکی که گوشی رو داره تو یونان اینو پرسیدم:
چشم حتمامیشه چند تا عکس با گوشی تو فضای باز و همچنین فضای تاریک بگیری سایز اصلی آپلود کنی یه جای درست حسابی مثل tinypic.com....اون عکس قبلیات رو نتونستم ببینم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)