از طریق نرم افزار DropCopy می تونی تبادل فایل از طریق ارتباط بی سیم انجام بدی.
آی فون به گوشی های دیگه و بالعکس
آی فون به کامپیوتر و بالعکس (البته فعلا فقط سیستم عامل مک او اس)
از طریق نرم افزار DropCopy می تونی تبادل فایل از طریق ارتباط بی سیم انجام بدی.
آی فون به گوشی های دیگه و بالعکس
آی فون به کامپیوتر و بالعکس (البته فعلا فقط سیستم عامل مک او اس)
با DropCopy میشه فایل ها رو انتقال داد ولی بیشترین استفاده اش توی انتقال برنامه از یک iPhone به یکی دیگه است. من دنبال انتقال آهنگ و ویدیو و ... ام. ببینم به کجا میشه رسید. شاید خودمون یه برنامه براش نوشتیم![]()
سلام به اقا رضا و بقیه دوستان
والا من تا چندروز پیش قصد داشتم از بین چندتا گوشی یکیشون رو بخرم ولی وقتی این تاپیک رو دیدم و دنبال کردم نظرم کاملا عوض شد و الان در فکر خرید iphone هستم
چندتا سوال داشتم
1. من الان در یکی از شهرستان های کرمان هستم . میخوام ببینم اگه این گوشی رو مثلا از تهران بخرم بعدا مشکلی برام پیش نمیاد ؟ مثلا برای مشکلی دوباره بفرستمش تهران . چون نمونش رو زیاد دیدم اینجا در گوشی های مختلف یا از لحاظ اپدیت و اینجورچیزا کمکم میکنید ؟
2.ایا این گوشی تقلبیش هم وجود داره ؟ چون الان بابام گیر داده رو تقلبی یا اصل بودن گوشی ها که اینجا تا دلتون بخواد هست . بقیه جاها رو نمیدونم
3. از لحاظ کیفیت و شفافیت خروجی صدا چطوریه ؟؟؟؟؟
4. از نظر headset چطوریه . مثل n91 هست
5. الان قیمتش چنده . چون نماینده اپل در ایران زده 750
6. این خبره قضیه اش چیه7. همچنین خواندم که باتریش تا 400 بار قابل شارژه و خود شرکت اپل باید تعویضش کنه . ایا صحت دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال زیاد دارم که بعدا میپرسم
با تشکر
Last edited by IstaaKon; 01-12-2007 at 13:45.
بابا ایول!![]()
۱. آپدیت گوشی کار پیچیده ای نیست. من برای این به بعضی دوستان پیشنهاد می دم می گم گوشی هاشون رو بدن که دوباره از اول آنلاک بشن. متاسفانه بنظر می رسه بعضی از فروشندگان محترم عرضه ی یه آنلاک کردن درست گوشی رو هم ندارن. مشکلی هم پیش اومد در خدمتیم.
۲. آره! آی فون تقلبی هست اما قیافش با آی فون واقعی فرق می کنه و سیستم عاملش ویندوز موبایل! هست و خلاصه خیلی تابلوئه!
ضمنا بگم تمام محصولات اپل در آمریکا طراحی و در چین و تایوان اسمبل می شن.
۳. دوستان دیگه نظر بدن بهتره.
۴. Headset اش عالیه.
۵. اپل که اصلا در ایران نمایندگی نداره که با اون قیمتی که شما گفتی گوشی رو عرضه کنه. راستش بخوای از قیمتای کرمانشاه خبر ندارم اما قیمتش از ۴۹۰ شروع می شه و تا ۶۸۰ می ره.
۶. آره. همینجوری نمی شه گوشی های آنلاک شده رو آپدیت کرد. باید از شیوه ی هکرها استفاده کنی.
۷. قضیه ی ۴۰۰ بار کاملا درسته اما امید نداشته باش که بتونی رایگان و از اپل باطری بگیری. مثل آی پاد برای تعویض باطری باید هزینه کرد.
از دوستان ساکن تهران خواهشمندم برای رفع شدن مشکلات گوشی هاشون ، آی فون هاشون رو بدن!
فکر می کنم بعضی از گوشی ها نیازمند آنلاک شدن مجدد هستن.
من امروز با iBrikr اینستالر رو روی گوشیم نصب کردم.
چند تا برنامه ی دیگه هم نصب کردم.
هزینه باتری جدید چقدره ؟
۷. قضیه ی ۴۰۰ بار کاملا درسته اما امید نداشته باش که بتونی رایگان و از اپل باطری بگیری. مثل آی پاد برای تعویض باطری باید هزینه کرد.
ایول ... فقط بهتره گوشی رو آپدیت همپ کنی دوست عزیز.
نمی دونم! امروز می پرسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)