بله بايد فايل صوتي هم رايت بشه توي سي دي
در ضمن دوست من اگه كسي پاسخ شما رو بلد باشه حتما جواب ميده حالا ممكنه يه مقداري دير و زود بشه
بعد هم قوانين رعايتش لازمه يعني اگه يه تاپيك مرجع موجود باشه ديگه نبايد در اون مورد تاپيك زده بشه
موفق باشي
بله بايد فايل صوتي هم رايت بشه توي سي دي
در ضمن دوست من اگه كسي پاسخ شما رو بلد باشه حتما جواب ميده حالا ممكنه يه مقداري دير و زود بشه
بعد هم قوانين رعايتش لازمه يعني اگه يه تاپيك مرجع موجود باشه ديگه نبايد در اون مورد تاپيك زده بشه
موفق باشي
سلام
1-چطوری میتونم فونت مربوط به Slide Number
رو عوض کنم؟
2- چطوری میتونم Slide number از اسلاید شماره 2 شروع بشه
با اینکه تیک رو زدم ولی باز هم از اسلاید اول شروع میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی کن با راست کلیک روی عکس و مشاهده Properties بفهمی که اون رو با چه نرم افزاری ساختند. اگه نفهمیدی نمونه اسلاید رو بذار ببینم.
با سلام.
برنامه هست که بشه فایل فلش (*.swf ) رو به فایلی تبدیل کرد تا در برنامه power point قابل نمایش بشه؟
کسی نیست به ما جواب بده؟
سلام
1-view/master/slide master از اینجا باید عوض کنی.
2-اولین اسلاید رو hidden کن.hide slide
از کجا میگی پسوندش SVM هست؟ من که هر چی گشتم نشانه ای از پسوند ندیدم. حتی نشانه ای از این که این فایل مربوط به نرم افزار دیگری باشه ندیدم. فقط یه تصویره که به جای عکس، روش یک سری نوشته داره (This image requires QuickTime and...) . با آفیس 2007 هم نصب کردم فرقی نکرد. اون عکس رو به فتوشاپ CS3 انتقال دادم باز هم فرقی نکرد.
این چندمین باره که این سوال پرسیده میشه. کسی هم تا حالا جوابی نداشته. می تونی توی گوگل هم یه سرچ کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)