خواهش می کنم. قابلی نداشت. asfa جان تو صفحه قبل گفتم 675000 تومان. درضمن عکسها رو با N95 8GB گرفتم
علی جان اینو فقط از حرص بعضی ها که نطق زیادی کرده بودن (میدونی که منظورم کیه ؟) گذاشتم چون واقعا ارزششو داشت.![]()
خواهش می کنم. قابلی نداشت. asfa جان تو صفحه قبل گفتم 675000 تومان. درضمن عکسها رو با N95 8GB گرفتم
علی جان اینو فقط از حرص بعضی ها که نطق زیادی کرده بودن (میدونی که منظورم کیه ؟) گذاشتم چون واقعا ارزششو داشت.![]()
Last edited by M@hdi-B; 16-12-2007 at 20:51.
والا چی بگم.....
یه زمانی من به شخصه خیلی رو حرف بچه های فروم حساب میکردم
البته مو لای درزش نمیرفت
ولی متاسفانه جو فروم عوض شده
مثلا یکی ادعا میکرد 1 ماه پیش این گوشی ان82
رو داشته و فروخته !!!
یا اینکه همین ان95 8گیگ رو کدام فامیلشون وقتی نوکیا
هنوز نسخه ازمایشیشو نداده بود بیرون
خریده !!!!
اگرم کسی در مورد حرف شما مدرکی خواست
دلیل بر بی اعتمادی به شما نیست
دلیلش جو بدیه که حاکم شده![]()
ممنونم عزیزم .من ندیده بودمش !!!
راستی قیمتش یه چیز تو مایه های n95 8gig خودمونه فکر کنم دیگه کسی نره ان95 8گیگ بگیره ...
البته اگه بعدا هم با همین قیمت وارد بازار شه ...
راستی دوستان نظرتون در مورد قیمتش بعد از ورود به صورت عمده چیه ؟؟؟
دقیقا بخاطر اینکه اینجا مکان عمومیه داریم اینجوری برخورد میکنیم. اگه تو پیغام خصوصی اینو به من میگفتی چیزی بهت نمیگفتم چون فقط به شعور من توهین میکردی اما وقتی اینجا مطرح میکنی داری به شعور جمع توهین میکنی. اگر عقده اینو داری که بگی من n82 داشتم خوب باشه شما داشتی. خیالی نیست که... اما اینو بدون من خودم یک سال بیشتره تو این فروم عضو هستم مخصوصا تو بخش کلوپ گوشی ها زیاد فعالیت داشتم... بچه های اینجا اکثرا سطح اطلاعاتشون بالاست و خبر دارن که چی به چیه... پس محل خوبی رو واسه خالی بندی انتخاب نکردی.
اون برنامه rotate me از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که توضیح میدم در موردش الان متاسفانه فرصت ندارم باید برم بخوابم...
اگ همیشه در اولین فرصت توضیح بده... ممنون.اون برنامه rotate me از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که توضیح میدم در موردش الان متاسفانه فرصت ندارم باید برم بخوابم...
منم منتظر توضیحم
ولی شنیدم که از سیستم شتاب سنج استفاده می کنه... ولی کارش رو خوب انجام میده و اونم قابلیت auto rotation
راستی این جلمه رو انداختی تو دهن ما! (و خدا سرچ را آفرید) ... یه جا با ذکر منبع ازش استفاده کردم!!!!
Last edited by Mojtaba N87; 18-12-2007 at 00:58.
بابا بیخیال شین .یه موضوع رو انقدر کش ندین حالا یکی کوتاه بیاد هیچی ازش کم نمیشه بلکه بزرگواریشو نشون میده .اگه همه بخوان با هم کل بندازن پس کی بیاد در مورد موبایل حرف بزنه ؟؟؟
خوب قول داده بودم که در مورد این سیستم توضیح بدم. دوربین n95 مجهز به سیستمیه به نام Level Sensor
کارکرد این سیستم چیه... تو گوشی مثل n73 وقتی شما گوشی رو به حالت عمودی نگه میدارید و عکس پرتره میندازید. وقتی عکس رو به کامپیوتر منتقل میکنید باید تو یه برنامه مثل فتوشاپ 90 درجه بچرخونیدش تا صاف بشه. اما تو n95 وقتی گوشی رو عمودی نگه میدارید و عکس میندازید به طور اتوماتیک عکس رو صاف سیو میکنه و نیازی به rotate کردن نیست. حالا این برنامه rotate me از این سیستم استفاده میکنه و چرخش گوشی رو به حالت لنداسکیپ تشخیص میده. اونهایی که n95 دارن میتونن این مورد رو آزمایش کنن. یعنی گوشی رو عمودی نگه دارید و عکس بگیرید و اونو تو کامپیوتر بریزید میبینید که عکس صافه و نیازی به چرخش نداره.
اجالتا من وقتی قیمتشو دیدم
بیشتر به شمت ان95 تمایا پیدا کردم
میدونی چرا ؟
به دلیل اینکه اگه فلاش زنون رو از ان82 بگیری چی سر داره به ان95 8گیگ ؟
بعضی ها میگن فقط سی پی یو ولی من تا حالا تو منبع
معتبری ندیدم که سی پی سو ان82 با ان95 8گیگ فرق داشته باشه
البته اگه کسی داره کاملا استقبال میکنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)