به تصور من اندیشه پهناى باند براى ISP هاى رشت رو فراهم میکنه که در زمینه Dial Up فعالیت میکنند ولى در زمینه ADSL ، شرکتها نمایندگى PAP ها را به عهده میگیرند که پهناى باند موردنظر خودشون رو از همون PAP دریافت میکنند نه شرکت اندیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به تصور من اندیشه پهناى باند براى ISP هاى رشت رو فراهم میکنه که در زمینه Dial Up فعالیت میکنند ولى در زمینه ADSL ، شرکتها نمایندگى PAP ها را به عهده میگیرند که پهناى باند موردنظر خودشون رو از همون PAP دریافت میکنند نه شرکت اندیشه
128 پارس آنلاین
همونطور که میبینى ISP من رو نوشته پارس آنلاین
در ضمن سرعت آپلودم خیلى پایینه برخلاف سرعت آپلود شما (منکه خیلى راضیم از سرعت دانلودم)![]()
خب مرکز با مرکز فرق داره مجید جان. در مرکز پی سی گلسار که شماره ی بهنام اونجا هست پهنای باند رو حتمآ اندیشه داره تامین می کنه. در مرکز شما هم لابد پهنای باند به طریق دیگری داره تامین میشه شاید مستقیمآ از خود مخابرات گرفتن که میزنه پارس انلاین. به هر حال منم که از پارس وی سرویس داشتم در مرکز محبی هم بودیم برام میزد اندیشه سبز
اینم تست 2:26 نیمه شب پارس آنلاین(256kb)
![]()
Last edited by behnam.sabet; 10-04-2008 at 01:29.
ممنون بابت توضیحات تون
به به ، بهنام جون مى بینم که کم کم دارى میترکونى![]()
اینم ساعت 13:26 ضهر پارس آنلاین 256 کیلو:
خدارا شکر مثل اینکه داره کم کم خوب میشه
پارس آنلاین داره یه حال اساسی بهتون میده ها .. حال می کنید دیگه کم کم دارید به جای 256 میشید 384 .. خدارو شکر البته انشالا که همیشه همینطور باشه و اندیشه سبز هم یاد بگیره یکم برای ما باز تر کنه این پهنای باندش رو ...
سلام امیر جان عزیز..مگه تو از اندیشه هنوز استفاده میکنی؟؟؟ پارس هم ارزونتره هم بهتر بیا با ما باش
![]()
Last edited by behnam.sabet; 11-04-2008 at 00:20.
سلام به روی ماهت عزیزم .. والا من که چندماه قبلنا پارس وی بودم .. بعد این شماره ی ما عوض شد و مرکز جدیدی در بلوار گیلان احداث شده که پارس وی اونجا تجهیزات نداره برای ارایه ی سرویس .. فقط اندیشه نصب کرده و انصافآ هم زود راه انداختن یعنی کمتر از یک ماه سریع تجهیزات نصب کردن و اینترنت من قبل عید راه افتاد. از این جهت دمشون گرم .. پارس وی خب باید از تهران براشون بفرستن تجهیرات و مراحل اداری داره واسه اینا و پارس انلاین هم که می دونید بی سر و صاحابه ... صاحاب داره البته ولی خب بیخیال هستند ... حالا اگر راه افتاد در مرکز بلوار گیلان من خب میام پیش شما ... مشکلی ندارم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)