من به کنامی اعتقاد دارم.
آره بابا کشیده شدن بازیکنا ملومه ماله گرافیکته عزیز.
تنظیماتشو انجام بده.
اين بازي مثله قبلي shop داره ؟
اگر داره كجاست ؟
من پيدا نكردم
یکی جواب منه بد بختو بده سیستم من ram=1 gig و گرافیکم gforce8500=512 هست ولی بعضی موقه ها تو بازی 1 ثانیه تیک داره مشکل چی هست؟؟؟؟؟؟![]()
یه سوال دیگه دارم تنظیماتو چه جوری کنم که قد بازیکنا درست بشه؟؟؟؟
سیستمت مچ نیست .
نظر من اینه.
مشخصات کامل سیستم رو بده.
ram=1gig
gforce8500=512
cpu=3
فکر نکنم چیز دیگه ای رو با ید بگم
دوستان یه سایت معرفی کنید که بازی رو بخریم که مشکلی نداشته باشه و ارزون هم باشه وسریع هم بدستم برسه...
و مشکلاتی را که دوستان در موردش حرف می زنن نداشته باشه(مثل همین سیو نشدن چهره ها)
منتظرم........
فکر کنم من و شما و اونای دیگه که مشکل سیو دارن از کرکشون باشه . پس یکی از دوستان که این مشکل رو نداره و امکانش رو داره کرکش رو برای ما اپلود کنه .اه راست میگین؟
شما بازی رو از کجا گرفتین؟
بچه ها شما هم این مشکل رو داریییییییییییین؟
خواهشا جواب ما رو بدین
یکی به ما کمک کنه![]()
فکر کنم بتونین روی کمترین گرافیک بازی کنین ولی گرافیکش دیگه تقریبا به حد صفر میرسه .با این سیستم میشه رویlow بازی کرد؟به نظر شما pes رو روی low بازی کنم بهتره یا fifa08؟
کارت گرافیک:radeon 9200
cpu celeron2.4
ram:512
من که تغییر تاکتیکی تیم حریف رو حس میکنم . مثلا همیشه زدن گل اول سخته چون تیم حریف دفاع میکنه اما با زدن گل اول تیم حریف اتوماتیک برای زدن گل جلو میکشه و دفاعش خالی میشه و راحت تر میشه گل زد . خود من دیشب انگلیس بودم و داشتم با ارژانتین بازی میکردم و تا دقیقه 60 بازی صفر صفر بود اما وقتی گل رو زدم بازی اخرش 4 بر 1 به نفع من شد .یک چیز دیگه هم که من تو بازی ندیدم این بود(شاید باید رو درجه آخر سختی بازی کنم!) که قبلا گفته شده بود که تیمای حریف تو جامها آنالیزت میکنن و از این حرفا!اما فرقی تو تاکتیکای حریفام ندیدم تو جام جهانی
کونامی هم سوپرایزی نداشت متاسفانه.شاید سوپرایزش اسکیلای رونالدینیو بوده![]()
از دیشب دارم بازی میکنم.ولی هنوز تو کف این کشیدگیه آدمای بازیم.![]()
با 2 گیگ رم یکم دو دموها و صحنه آهسته ها مشکل دارم.اهههه
در مورد کشیدگی بازیکن ها هم به نظر رزولیشن رو درست تنظیم نکردید . اگه مانیتور 17 اینچ crt دارین رزولیشن 768*1024 مناسب هست و اگه 17 اینچ lcd دارین رزولیشن 1024*1280
1 - خیربچه ها سه تا سوال داشتم از اونایی که بازی رو گرفتند
1- میشه پنالتی رو چیپ زد؟
2- میشه پیراهن حریف رو کشید ؟
3- بعد از گلزنی میشه پیراهن رو درآورد؟
ممنون
2 - بله ( دکمه R2
3 - خیر یا حداقل من ندیدم
یه شاپ مانندی در قسمت GALLERY => Track Record داره که البته مثلا با 10 بازی متوالی هتریک کردن و 50 برد متوالی و قهرمانی در کاپ ها و میانگین کمتر از 1 خطا در 10 بازی باز میشه .اين بازي مثله قبلي shop داره ؟
اگر داره كجاست ؟
من پيدا نكردم
از دوستان هم خواهش میکنم که از زدن پست های بیهوده خودداری کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)