سلام
شما بگو ببینم ویندوز ویستا سرویس پک وان را نصب کرده بودی یا نه؟رویه ی نصب را درست انجام دادی شما به قسمت startup and recovery برو و دیفالت رو بکن ایک پی و بعد زمان سی ثانیه ای را بکن صفر.
فکر می کنم مراحل حذف ویستا را کامل انجام ندادی
سلام
شما بگو ببینم ویندوز ویستا سرویس پک وان را نصب کرده بودی یا نه؟رویه ی نصب را درست انجام دادی شما به قسمت startup and recovery برو و دیفالت رو بکن ایک پی و بعد زمان سی ثانیه ای را بکن صفر.
فکر می کنم مراحل حذف ویستا را کامل انجام ندادی
دست درد نکنه فکر کنم همون ویستارو کامل حذف نکردم به هر حال دست درد نکنه.
بچه ها لطفاٌ جداٌ به من کمک کنید
من تو یک شرکت کار میکنم که کامپیوترشخصی من limited هست و من امکان نصب هیچگونه نرم افزاری ندارم و هیچ برنامه ای حتی پروتابل Portable نمیشه نصب کرد واقعا هیچ راهی نیست من حتی نرو هم نمیتونم نصب کنم با سرعت بسیار بالای اینترنت حتی نمیتونم یک کلیپ تو pc نگاه کنم اگه میشه منو راهنمائی کنید
دوست عزيز اگر شما مشكلتون رو در بخش شبكه مطرح كنيد حتما يك جوابي خواهيد گرفت
با استفاده از نرم افزای که چند صفحه قبل معرفی شده ببین می تونی با عنوان ادمین وارد بشی چون گفتی نمی تونی نرم افزار نصب کنی ببینید می تونید از طریق سیف مد یا از طریق بوت پسورد ادمین را حذف کنی اگر روش سیف مد را نمی دونی توضیح بدم چون روش دیگر را قبلا گفتم.
دوست عزيز همچين برنامه اي وجود داره ؟
وقتی اخطارهای ویندوز مزاحم می شوند!
فکـــــــــر می کنم تصویر به قدر کافی گویاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.outlook را مي خوام update كنم، نمي شه از سرور yahoo
[دوست عزيز همچين برنامه اي وجود داره ؟
URL="http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1927344&postcount=178"]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1927344&postcount=178[/URL]
سلام
دو ستان ببخشید من این سئو الو اینجا می پرسم نمی دو نستم کجا مطر ح کنم
سئوال اینکه من چند تا فایلو مخفی کردم با خود ویندوز ولی حالا که می خوام از حالت hide بیارم بیرون اصلا
نمی شه و هنوزهم مخفی می مونه و نمی شه دیدشون راستی یه نکته رو هم بگم قبل از این که این اتفاق بیفته
هارد به هار د کرده بودم با یکی از دو ستا م ولی اونوقت نشو ن می داد فایلها رو من اصلا با این مشکل بر نخورده
بودم نمی دو نم اشکال از کجاست و یندو زم عو ض کردم بازم تا ثیری نداشت چه جوری دو باره همه فایل های
مخفیمو با این مشکلی که پیش اومده به حالت عادی بر گردو نم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)