منم نمی خوام بحث رو کش بدم ولی شما به حرف من توجه نکردی:
در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!
منم نمی خوام بحث رو کش بدم ولی شما به حرف من توجه نکردی:
در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!
با سلام باور کن با این پولی که دادی میتونستی یه 4870 ATI بگیری که الان داره خدایی میکنه بین کارت گرافیکا
سری 5000 ATI یه غوله به تمام معنا بیاد NVIDIA رو از صحنه روزگار حذف میکنه این شرکت فقط پولش زیاده و تبلیغات که رو لگوی بازی ها میکنه بعضی ها هم که عقلشون تو چشماشونه سه سوت میرن میخرن ولی ATI احتیاج نداره این کارو بکنه![]()
از راهنماییتون ممنونم ... من حرفمو پس میگیرم ...![]()
دوستان میشه از زدن spam دست بر دارید
با این که به این تاپیک هم مربوط نمیشه اما تعصب تو پست هاتو موج میزنه در حد تیم ملی
================================================== =======
اما در مورد بازی :
تا اینجا که 30 درص اومدم باید بگم همین طوری روند عالی شدنش شدت میگیره
فکر نمیکردم با location های دلهره اوری مثل hospital هم روبرو بشم
واقعا عالی کار شده
گرافیک و effect هم مرحله به مرحله رنگینتر و سنگینتر و زیبا تر میشه
اولین پچ بازی منتشر شد.
Wolfenstein v1.1 Patch | Size: 32MB
Wolfenstein v1.1 Patch Crack| Size: 2.7MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمت Wolfenstein v1.0 & v1.1 (v0.91.25.7022) SP [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE رویکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلیک کنید.
این هم Trainer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=reza_3722;4136389]این هم Trainer
با سلام دستت درد نکنه رضا جان ولی یادم نمیاد هیچ بازی رو با ترینر بازی کرده باشم به درد اماتور ها میخوره
[quote=metal baz;4136827]منم یادم نمیاد هیچ بازی ایی رو بدون تراینر بازی کرده باشم![]()
حدود 14 درصد از بازی جلو رفتم که گرافیک،گیم پلی،هوش مصنوعی و صداگذاری در حد قابل قبولی
قرار داشت.با پیشرفت در بازی هیجان هم به طور صعودی در حال افزایشه.
اون قدرت ها هم خیلی زیبا به کار گرفته شدن و با محیط اطراف همخوانی دارن.
در کل بازی به همه دوستان پیشنهاد میشه!
انتخاب از روی لوگوی NVIDIA؟ هرگز توهینی به این بزرگی به من نشده بود!
اگه سری 5000 ATI توی بازار بود که من NVIDIA نمی گرفتم که گلم! من حداقل 7-6 ساله با ATI زندگی کرده بودم و CPU کامپیوترم هم AMD است.
اینجا رو یه نگاه بنداز، توی رنج قیمت 150 تا 165 دلار (که قربونش برم تو مملکت ما میشه 230 هزار تومن)، دقیقا همین دو کارت یعنی 4870 یک گیگابایت و کارت من یعنی GeForce GTX 260 - Core 216 معرفی شدند:
کارت من Inno3d سری GOLD است و از 260 معمولی بالاتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی هم رفته به نظر من نه باید روی ATI تعصب داشت نه روی NVIDIA،!
بازی کردن با ترینر لذت بازی رو خیلی پایین میاره، توصیه می کنم برای امتحان هم که شده این یکی رو بدون ترینر بازی کن ببین چطور میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)