تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 92 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 911

نام تاپيک: تاپیک Fifa 08 + حواشی !

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

من نمیفهمم منظورا از گرافیک چیه؟اتفاقا گیم پلی بازی که خیلی بدتره.نوع شوتا و پاسا .حرکتای بازیکنا و...
    مگه وقتی بازی سخت شه طبیعیه؟
    اما گرافیکش 80% مثل قبلیاس.من منظورتو نمیفهمم

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بازی را نصب کردم و تمام کارهاش را به ترتیب نصب فارس پیش رفتم و کامپیوتر هم تمام نیازهای این بازی را دارد اما وقتی روی آیکن آن کلیک می کنم یک صفحه تیره میاد و هر قدر هم منتظر ماندم هیچ اتفاقی نیفتد حتی یک بار بازی را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما دوباره همان صفحه تیره میاد و فقط چاره ای جز ریستارت ندارم حالا شما دوستان به من کمک کنید تا چطوری بتونم وارد بازی بشوم
    خیلی متشکر می شم اگه جواب من را بدید چون من بازی را از p30world خریداری کردم.
    عزیزم سیستمت رو بنویس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها اگه می خواین بازیتون پیشرفت کنه بهترین کار اینه که تو be a pro بازی کنین و وقتی تموم شد فیفا ی معمولی بازی کنین
    بازیتون خیلی پیشرفت می کنه . باور کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد کرنر هم اگه با شوت سانتر کنین دروازه بان اصلا نمی تونه مهار کنه و یا مهاجم تو می زنه و یا مدافعش

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من دیشب ربع ساعت تمرین کردم سپس تیم ارسنال رو انتخاب کردم!!تمام تنظیمات روی ورلد کلاس بود!!!من منچستر رو بعد از 120 دقیقه تلاش 3 بر 2 بردم!اول 2 هیچ افتادم جلو سپس بازی رو کمی دست کم گرفتم مثل اب خوردن به من 2 گل زدند!بعد به وقت اضافی کشیده شد!!در اون زمان در وازه بان تیم حریف توپ رو گرفت و میخواست با دیت اروم پاس بده به مدافعانش و لی بد پاس داد و توپ رو گرفتم و زدم تو گل!!!میزان سختی دروازه بان هم روی ورلد کلاس بود و این اشتباه از سوی دروازه بان در این بازی جای تامل داره!!!!

در آغاز فعالیت milad_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من Pes خوب نيست
    يعني اينكه با سليقه من جور در نمياد واقعا" 08 بازي جالبيه
    و من از وقتي كه 07 گرفته بودم داشتم 07 بازي ميكردم
    اما از الان به بعد بزن بريم 08

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

تو این یه هفته ای که بازی رو گرفتم:
    به نظر من که گیم پلیش فوق العاده....شوت ها و پاس ها که خیلی طبیعیه...مخصوصا شوت از راه دور ها و سانتر های بلند و 40 _50 متری که واقعا حرفه ای و خیلی هم کاربردی شده...درست مثل فوتبال واقعیه...کنترل دروازه بان هم تو هر زمانی که دوس داشته باشی هم خیلی ایده جالبی بود...قسمت Be A Pro که یک قسمت جدید تو بازی های فوتبال هست هم خیلی هیجان آور و جذابه...
    سختی بازی هم اصلا غیر طبیعی نیست ...واقعا تیم های حریف هوش مصنوعی خوبی دارند و خیلی خوب بلدند کارای تدافعی رو انجام بدند و این یه خورده بازی رو سخت تر و البته جذاب تر کرده...اون قسمتی که هم میتونی یه ترکیب دلخواه واسه خودت بچینی هم خیلی خوبه...به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنند......
    تاکتیک های بازی (همون 2_4_6_8 ) خیلی کاربردی شدند و تو هجوم و دفاع خیلی به آدم کمک می کنند...
    یه نکته ی جالبه دیگه اینه که میتونی تو بازی علاوه بر آمار بازی تعداد پاس های کوتاه و بلند و وپاس های عمقی تیم خودت و حریف رو مشاهده کنی که خیلی جالبه.....در کل باید بگم که گیم پلی بازی خیلی پیشرفت کرده ....
    البته گرافیک بازی حرف زیادی واسه گفتن نداره و تغیر زیادی نکرده....ولی با گیم پلی عالی که فیفا پیدا کرده این مورد رو میشه نادیده گرفت..........

این نظر شخصی من بود...

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

من يک مشکل با اجراي Fifa 08 دارم. مشکلم اينکه که بعد از بازکردن بازي، صفحه سياه ميشه و هيچي نمياد. فقط هم با ريستارت درست ميشه. چکار کنم؟ گفته کارت گرافيک 64 مي‌خواد ولي مال من 128 جي‌فورسه.

لطفا کمک کنيد.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه aristotel's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونه بيل گيتس

پيش فرض

من یکشنبه سفارش دادم ولی هنوز نیاورده چیکار کنم؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فقط چه طوری میشه دریبل زد ...
    با آنالوگ های دسته (با کیبورد نمیشه) میشه هر دریبلی زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •