سلام دوست عزیز و physx خودمون شما برو داخل لینک زیر اگه حوصله بذاری در قسمت راست سایت
زیر قسمت Table of Contents اون قسمتی رو که گیر کردی رو میتونی پیدا کنی که در موردش توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز و physx خودمون شما برو داخل لینک زیر اگه حوصله بذاری در قسمت راست سایت
زیر قسمت Table of Contents اون قسمتی رو که گیر کردی رو میتونی پیدا کنی که در موردش توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يه جا بموني تا آخر بهت حمله ميكنن و تمومي ندارن بايد بري جلو ، يه جورايي مارپيچ هست . زياد هم پيچيده نيست
دوست عزیز میش یه لینک دیگه بدی آخه من از رپید شیر نمی تونم دانلود کنم.وقتی میزنم رو free user دوباره برمیگرده همون صفحه .از همه جا دیگه میتونم دانلود کنم مثل 4share ,2share,.....
اگه میشه یه لینک دیگه بدید. ممنون میشم.در ضمن فکر نمیکنم ویندوزم هیچ مشکلی داشته باشه چون منم تا حالا همه ی بازی ها رو راحت اجرا کردم به جز این یکی.یا اگه مشکلی هم داشتم از دوستان مشورت گرفتم و حل شد.
بفرماامیدوارم با این مشکل پیدا نکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دانلود شد حالاگذاشتم بازی نصب بشه.میگم همشون این طوری کرک میشن؟
اخه اینم بازی که درست کردن وقتی گرافیک رو میبینی انگار داری میکرو بازی میکنی خودشونو کشتن با این بازی درست کردنشون
وقتي شما به دليل نا آگاهي ميري نسخه ي Escape From Butcher Bay رو كه ماله سال 2004 هست و به صورت اضافي در نسخه ي Assault on Dark Athena كه ماله سال 2009 هست قرار داده شده ، بازي ميكني بايدم گرافيكش براي شما پايين به نظر بياد . وقتي نميتوني يه بازي رو بكني و ميخواي اغدتو خالي كني بايدم اين حرفا رو بزني
يكي ديگه از پيامد هاي ريختن بازيهاي تاپ تو بازار ايران به قيمت 2 تومن همينه .
سلام به همگی من دیروز این بازی را خریدم . هم نسخه ی قبلی بازی را داره و هم نسخه ی جدید را؟؟؟ به نظر من گرا فیک خیلی پایین ؟ میخواستم بدونم که بقیه هم که خریدن گرا فیکشون این قدر پایین ؟ ؟؟!!!
خوب من توی یکی از مرح له ها گیر کردم : من الان به یه جای رسیدم که همه را از بین بردم ولی پشت یه دری گیر کردم وقتی میرم پیشش میگه im need a ventool حالا این ونتول کجاست؟؟؟
راستی این بازی که من خریدم این جوریه ؟ یعنی اینکه از همه 2 نسخه ی بازی توش هست/...؟
ممنون
من نمیدونم چرا بعضیها میگن گرافیک بازی پایینهاگه نگیم بهترین نورپردازی و سایه قطعا جزو بهترینهاست خود gamespot هم با عنوان fantastic lighting and shodow از این بازی نام برده
من بازی رو یه ماه پیش گرفتم و واقعا حالم گرفته شد.
ببین به خاطر وین دیزل چه غلطی کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)