روي يك سيستم ديگه چكش كن .
روي يك سيستم ديگه چكش كن .
بابا مودم زولتریکش همه شون تقلبین!
منم داشتم!
درایوری که اکس پی براش میشناسه ویس نداره
اما اگه درایور سی دی شو نصب کنی میشناسه
ضمننا بعد از یک هقفته دچار خش خش میشه ! ضمن اینکه کالر آی دیش کار نمی کنه و تماس ها را هم تشخیص نمیده![]()
![]()
![]()
درست شد .... نگران نباشید نشکستمش .... سالمه.
تو یه PCI Slot دیگه وصلش کردم جواب داد.... در حالی که مودم قبلیم اونجا جواب نمی داد!!چه دنیاییه !!
خوشحالم كه مشكل حل شد . هميشه با يك مشكل كوچك تجربه هاي بزرگ همراهه ....
درایور مودم zoltrix رو ازجا میتونم گیر بیارم؟
برنامه مودم اسپای مودم رو به عنوان voice modem نمیشناسه !
سلام به همگی
دوستان من دوتا مودم دارم یک D-link دارم که بدک نیست تصمیم گرفتم یک مودم دیگه بگیرم از این زولتریکس هایی که جعبه فلزی دارند و گارانتی شرکت زولتریکس کیش هست . هردوتا مودم به درگاه PCI وصل کردم ولی مشکلاتی دارم. اول اینکه فکر کنم تداخل درایوری دارند یعنی اگر اول درایور زولتریکس را نصب کنم بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشود. ولی اگر پس از نصب درایور زولتریکس ، درایور D-link را نصب کنم زولتریکس دیگه به اینترنت وصل نمیشود و ارور No dialtone را میدهد.ضمن اینکه در دیوایس منجر هم نمیتونم نمیتونم یکی از اونهارا Disable کنم چون کامپیوتر ریستارت میشود که فکر میکنم نشاندهنده تداخلات درایوری هست .
حالا سوالم این هست که چطور به ویندوز بگیم که مثلا درایور این مودم را در یک پوشه مجزا کپی کنه یا یکسری راه حل های دیگر
حالا چه اصراري داري هر دو تا را نصب كني؟به نظرم زولتريكس خيلي بهتره.اون يكي را فعلا استفاده نكن.اما اگر بخواهي هر دو تا را داشته باشي زولتريكس را درايورش را نصب نكن.يعني بگذار ويندوز بصورت درايور پيش فرض نصبش كند.
لطفا هر مودمي ميندازيد حتي شترولا(!) ، زولتريكس نندازيد .
شركت زولتريكس كيش با مهارت تمام برند زولتريك رو از چنگ راقي الكترونيك ( كه بعدا شد مهرگان ماشين آسيا و برندشو به زي سايبر تغيير داد ) دزديد و هم اكنون تمام فكس مودمهاي سه چيپش همون يه چيپ اسمارت لينكه كه در واقع دو تا چيپست ديگش دكوري و تزئيني هست . اگر مدار خوني بلد بوديد ميفهميديد كه چيپ ستي كه از 16 پايه فقط 4 تا پايش وصله و بعد مسير سيم كشي اون زير رله گم و گور ميشن دليلي بر دكوري بودن دو تا چيپ ديگشه !
مهرگان ماشين قبلا تو آگهي هاي خودش اين مسئله رو اعلام كرده بود كه حتي فيش هاي اسپيكر و ميكروفون اينها هم كار نميكنن و كلا يه چيپن !! بعد از كلي دادگاه و اين حرفا نميدونم چرا ؟ از موضع خودش عقب نشيني كرد و شما ملت ايران رو با اين كلاه برداد تنها گذاشت !
من نميدونم تاييديه انفورماتيك رو از كجا و با چه مبلغ باجي گرفته ولي تنها راه حل جلوگيري از اين كارا نخريدن چنين محصولاتيه .
خدا رحمت كنه فكس مودمهاي سه چپي اصلي رو كه تو ويندوز ايكس پي حتي بدون درايور نصب ميشدن . كانكسانت ...
درضمن ادعاي پشتيباني كال ويتينگ و كالر آيدي اين مودمها هم همشون مربوط به آمريكا ميشه و تو ايران كار نميكنه .
و اما پاسخ شما .
چيزي به اسم تداخل درايوري نداريم . مگر اينكه درايور شما دستگاري شده باشه . كه عرض كردم چيپ ست اصلي اين مودم اسمارت لينك هست نه كانكسانت (راكول قديم) .
در صورت امكان درايور اصلي اون رو از فكس مودمهاي با اين چبپست و يا سايت اصلي توليد كننده چيپ ست ( اسمارتلينك) دانلود كنيد .
اينا همش تقلبه . منم بلدم يه كاري كنم تا گرافيك آنبوردمو 8800 جي تي ايكس بشناسه . ولي اين پولا خوردن نداره ! اين كلكا يه روز گ...ش در مياد .
با سلام به همگی
در جواب pedram_ashena باید بگم که ویندوز اونو نمیشناسه و بایستی حتما درایورش را نصب کرد حتما كانكسانت نیست
در جواب آقای Sialex باید بگم که من نمیدونم مودم D-link تا چه حد معتبره اما یکی از دلایل خرید مودم جدید زولتریکس ، دیسکانکت شدن زیاد D-link بود که کلافه ام کرده بود ولی تا الان فعلا با زولتریکس دیسکانکت نشدم گرچه سرعت هردو یکی هست 46.6 و همچنین مطمئن هستم که D-link سالم هست.
و من به این نتیجه میرسم که واقعا هرنوع مودمی بخری سقفش همینقدره و بهتر ازاین دیگه نمیشه هرکاری هم بکنی
یاد مودم کریتیو قدیمی ام بخیر واقعا خر کار بود خدا رحمتش کنه نه دیسکانکت داشتم و سرعت 56 کامل
ضمنا چطوزی به این نتیجه رسیدم که تداخل درایوری دارند (حدس میزنم)
1-اگر یکی از مودم هارا در دیوایس منجر آنیستال کنم اون یکی هم آنیستال میشه (با دادن ارور سیستمی وآمدن صفحه آبی )
2-اگر اول درایور زولتریکس رو نصب کنم با زولتریکس میتونم اینترنت وصل شوم ولی پس از نصب درایور اولی درایور D-link را نصب کنم زولتریکس ارور 633 میده ولی با D-link میتونم وصل شوم
چی کار باید کرد من میخوام هردو مودم نصب باشه و هردو کار کنه
یک سوال دیگه آیا چیپست مودم D-link dfm 562Is برابر با چیپست زولتریکس مدل Z919 هست و میتوان بایک نوع درایور هردو را به ویندوز معرفی کرد. و اگر بلی درایور از کجا بگیرم که به هردو بخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)