سلام دوست عزیز
شما میتونستی به جای reset کردن از task manager استفاده کنی
explorer رو end task و new task کنی
موفق باشی
![]()
سلام دوست عزیز
شما میتونستی به جای reset کردن از task manager استفاده کنی
explorer رو end task و new task کنی
موفق باشی
![]()
با درود ! پرسشی داشتم .
تعداد زیادی از نرم افزارهای روی PC من در قسمت Add Remove Program دیده نمیشن ولی کار میکنند و در All program هستند فقط تعدادی نرم افزار که تازه نصب کردم دیده میشن . خوب پرسشم اینه که چرا چنین شده ؟
و چطوری میشه درستش کرد.
پیشاپیش از راهنمائی کننده سپاسگذارم .
سلام دوست عزیز
اگه برنامه ای در Add Remove Program نباشه دلیل بر ان نیست که اون برنامه نمی تونه اجرا بشه .
چون توی Add Remove Program فایل اجرایی برنامه قرار نمی گیره بلکه یه مسیر از برنامه تو اونجا قرار
می گیره .
برنامه هایی که توی Add Remove Program قرار می گیرند در واقع مسیر اونها توی رجیستری هستش و برای اینکه ما راحتر بتونیم برنامه را کامل پاک کنیم از اونجا پاک می کنیم و ماکروسافت برای این که ما دیگه برای پاک کردن برنامه به رجیستری نریم کار ما را راحت کرده و یک مسیر از اون برنامه توی Add Remove Program قرار داده .
من احساس می کنم فقط اسم نمایش دهنده برنامه توی Add Remove Program از رجیستری پاک شده .
شما یه سری به ادرس زیر بزنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall
اسم و ادرس همه برنامه هایی که توی سیستم نصب می شن تو اینجا قرار می گیرند .
حالا شما یه برنامه که توی Add Remove Program قرار داره را برید و توی ادرس بالا پیداش کنید و روی برنامه کلیک کنید و در سمت راست روی DisplayName دوبار کلیک کنید و اسم برنامه را پاک کنید بعد برید به
Add Remove Program و ببینید چه اتفاقی افتاده .
حالا شما باید برنامه هایی که اجرا می شن و اسم اونها توی Add Remove Program نیست را تو رجیستری دنبالش بگردید و ببینید برای اونها همچین اتفاقی افتاده یا نه ؟
چطورى مىشه تو سرچ ويندوز به گونهاى عمل كرد كه فقط فولدرها رو مورد جستجو قرار بده؟
◙
Last edited by Balrog; 01-11-2007 at 14:23.
سلام balrog جان
all files and folder بعد more advanced option و بعد در قسمت type فقط پوشه ها رو انتخاب کن
موفق باشی
با سلام به همه اساتید
من نمی دونم تو این تاپیک در مورد ویستا هم بحث میشه یا نه . البته همه صفحات رو نخوندم به هر حال اگر کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم .
مشکل من اینه که نمی تونم فولدرهامو Rename کنم (فقط فولدرهای معمولی) البته من کلا" یه بار کامپیوتر رو فرمت کردم و دوباره ویستا رو نصب کردم که دیدم مشکل حل شده ولی بعد از آپدیت ویندوز و نصب سایر برنامه ها دوباره همون مشکل برام پیش اومد ولی دقیقا" نمیدونم مشکل از کجاست که بخوام حلش کنم .
دستت درد نكنه.
راستى، اگه يه مطلبى در مورد كل پارامترهايى كه تو جستجوى ويندوز مىشه استفاده كرد بذارى، ممنون مىشم (مثل ; كه كار AND رو انجام مىده و غيره).
◙
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كه چجوري مي تونم توي يك شبكه LAN يا هر شبكه خانگي اطلاعات را به اشتراك بذارم(Shared) دقيقا بايد چيكار كنم ( مثلا توي يك كافي نت مي خواهم دوست بغل دستي و اعضاي آن شبكه بتونند از يك فايلي كه من دانلود كردم استفاده كنند )حالا بايد چيكار كنم؟
قبلا از شما ممنونم
يا علي
سلام به دوستان حرفه ای
من دیشب که ویستا نصب کردم دیگه xp نیست شده یعنی تو قسمت سیستم استارت آپ
نیستش و دیگه نمیاد و وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مستقیم میره تو ویستا حالا باید چیکار کنم ؟
میترسم xp نصب کنم دوباره ویستا بره
شما Upgrade كردى يا New Installation دادى؟
◙
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)